- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja sam se derankao malo namjerno i moram priznat da koliko god je lakše igrat, toliko je i teže jer non stop netko whinea i reporta.
Rađe umjesto derankanja igrajte casual dok se ne poboljšate :D
Ja nemrem smislit casual. Teski troll fest. Bolje faceit.
Casual je gubljenje vremena... Tu se sigurno nećeš poboljšat.
Ja nemrem smislit casual. Teski troll fest. Bolje faceit.
Faceit mi nije isto kao prije
Casual je gubljenje vremena... Tu se sigurno nećeš poboljšat.
Igram reserved mape i pistol only, dobro mi je jer su izmijesani rankovi i runde.
Deathmatch i spawn ne mogu smislit, community idem par servera u arene za aim.
Eo primjetio sam kako vidjeti kroz smoke..Znaci ovo ide preko nvidie,ne znam moze li preko amda isto.
Prvo otvorite control panel i udjite u manage 3d settings te kliknite program settings i kopirajte isto ovako kao i ja
E sad save settings i onda udjite u igru i probajte..Ovo je sa zadnjim nvidia driverima.
Rezlultat je takav da vidite sve dok ne prolazite kroz smoke.
Probajte prvo u casualu ili nesto drugo,ako se bojite u mm..
edit:radi i kod lika od jucer koji me reportao,tj. dokazivao sam mu da nemam nista..
eo thread i na redditu
ja na svojoj staroj radeonki (9100??) i cs1.6 nisam imao shadere 2.0 il koji bog i smoke se uopce nije vidio. nisam ni znao da bacaju smoke ako nisam cuo zvuk ispustanja dima.
Eo primjetio sam kako vidjeti kroz smoke..Znaci ovo ide preko nvidie,ne znam moze li preko amda isto.
Prvo otvorite control panel i udjite u manage 3d settings te kliknite program settings i kopirajte isto ovako kao i ja
E sad save settings i onda udjite u igru i probajte..Ovo je sa zadnjim nvidia driverima.
Bio je taj bug i u CSS-u, ali brzo se to fixalo sve (isto nvidie).
hahahaha kako ekipa odma u chatu priča "through smoke" :P
ali opet nema ti to veze smatra se kao neki oblik cheatanja, na overwatchu ionako ne vidi što ti vidiš vjerojatno će smatrati da imaš WH i evo ban :/
likovi poludili haha :D
A oni imali 3 chetaera u timu.
Zaboravih reći da se to smatralo kao cheat i da su ljudi dobivali banove
Evo jedan zanimljiv game, pao sam sa DMG na MG2 prosli tjedan i onda nakon 5 izgubljena meca na MG1. (u tim mecevima sam bio najbolji, ali k*rac ti to vrijedi kad imas ruse u timu)
I danas prvi half negdje na 0-6 prestao igrat i bio sam cigan pa krenuo trollat svoje, rushat B bezveze na Dust2.
Uglavnom na 6-15 KD do kraja halfa cisto da me kickaju jer mi ne treba jos jedan izgubljen mec, mislim si ja idem vjezbat headove s p2000 i deagle.
Zavrsi half 3-12 za protivnike, znaci koma ziva ne da mi se igrat uopce.
E sad i onda mi dobili pistol round i jos jednu iza tog i odmah rano piknem AWP. Roknem dvojicu kroz vrata na midu u 3. rundi drugog halfa i bas me krenulo, zavrsio na KD 12-5 tu polovicu, u zadnjoj rundi noscopeao dvojicu na B, cijeli tim 4 awp i jedan AK :D
Najzanimljiviji comeback koji sam imao do sada. Jos je ovaj zadnji iz naseg tima izasao iz igre i mi igrali 4v5 jedno 3-4 runde
Zeznulo me to sto sam relativno rano otisao na DMG (sa 150 dobivenih meceva, preskocio GN4, MG1) i to sa samo 250h. Mogao bi igrat u tom ranku ali ne mogu bas napredovat kad ne uspjevam dic KD iznad 1.1 u comp (ako i tolko)
Evo jedan zanimljiv game, pao sam sa DMG na MG2 prosli tjedan i onda nakon 5 izgubljena meca na MG1. (u tim mecevima sam bio najbolji, ali k*rac ti to vrijedi kad imas ruse u timu)
I danas prvi half negdje na 0-6 prestao igrat i bio sam cigan pa krenuo trollat svoje, rushat B bezveze na Dust2.
Uglavnom na 6-15 KD do kraja halfa cisto da me kickaju jer mi ne treba jos jedan izgubljen mec, mislim si ja idem vjezbat headove s p2000 i deagle.
Zavrsi half 3-12 za protivnike, znaci koma ziva ne da mi se igrat uopce.
E sad i onda mi dobili pistol round i jos jednu iza tog i odmah rano piknem AWP. Roknem dvojicu kroz vrata na midu u 3. rundi drugog halfa i bas me krenulo, zavrsio na KD 12-5 tu polovicu, u zadnjoj rundi noscopeao dvojicu na B, cijeli tim 4 awp i jedan AK :D
Najzanimljiviji comeback koji sam imao do sada. Jos je ovaj zadnji iz naseg tima izasao iz igre i mi igrali 4v5 jedno 3-4 runde
Zeznulo me to sto sam relativno rano otisao na DMG (sa 150 dobivenih meceva, preskocio GN4, MG1) i to sa samo 250h. Mogao bi igrat u tom ranku ali ne mogu bas napredovat kad ne uspjevam dic KD iznad 1.1 u comp (ako i tolko)
,,,,
Jebem ti cooldown, znaci prvo dam bratu da igra na mom accountu i on uspije dobiti 7 dana cooldown... i danas napokon ja odigram koju partiju nakon tih tjedan dana i zadnju nestane struje i nisam se mogao reconnectati. Naravno, opet 7 dana cooldown.
Jebem ti cooldown, znaci prvo dam bratu da igra na mom accountu i on uspije dobiti 7 dana cooldown... i danas napokon ja odigram koju partiju nakon tih tjedan dana i zadnju nestane struje i nisam se mogao reconnectati. Naravno, opet 7 dana cooldown.
No luck m8, no luck.
Vas sa 7 dana competative MM ban treba banovati na jedno 2-3 mjeseca da ohladite malo
Vas sa 7 dana competative MM ban treba banovati na jedno 2-3 mjeseca da ohladite malo
Ma je, ne bim upalio igru nikad vise u zivotu. Svaki dan neki trollovi koji placu ili nesto, pa ih idem ubijat i zato pokupim ban. I onda sam ja taj koji bi trebao dobit ban na 2-3 mj.
Ma je, ne bim upalio igru nikad vise u zivotu. Svaki dan neki trollovi koji placu ili nesto, pa ih idem ubijat i zato pokupim ban. I onda sam ja taj koji bi trebao dobit ban na 2-3 mj.
A sta dobijes od toga sto ih ubijes osim cooldowna?
Bas to, samo im udovoljavaš sa tim banom, kad meni zapadne neki griefer koji si dao truda teamkillat dvojicu, e onda jao njemu ako baci molotov, imat ce cooldown.
Nedam im da igraju na taj nacin, prestao sam teamkillat jer mi je dosadilo biti banan, ali kad mi lik kaze shut the fuck up zato sto jedini govorim calloutse, e onda ipak malo popizdim. A ako sam s nekim onda pocnem trollat cijelu igru.
Nedam im da igraju na taj nacin, prestao sam teamkillat jer mi je dosadilo biti banan, ali kad mi lik kaze shut the fuck up zato sto jedini govorim calloutse, e onda ipak malo popizdim. A ako sam s nekim onda pocnem trollat cijelu igru.
mutas tog lika i dalje igraš svoju igru. Sumnjam da je njegovo mišljenje isto kao i od ostalih
To sam napravio jucer lol. GG.
Jeli itko od vas prodaje keyeve? Ili zna nekog pouzdanog od kojeg ste kupovali? Trebalo bi mi 5 keyeva za prvu ruku.
Jeli itko od vas prodaje keyeve? Ili zna nekog pouzdanog od kojeg ste kupovali? Trebalo bi mi 5 keyeva za prvu ruku.
Jbga prije par dana prodao tonu kljuceva i skinova i sad more :D
Baci oko na opskins.
5k je bezveze bilo koga da cimam ispod nekih 50eur slabo ljudi trejdaju, barem legit ones.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056384866/
Ja sam gn4 nije bitno jel znas igrat sam da imas mic da si iz hr i da komuniciras
Ja sam gn4 nije bitno jel znas igrat sam da imas mic da si iz hr i da komuniciras
Ja bi. Tek sam poceo igrati CS ali imam iskustva iz drugih igara. Ako moze
Igrali smo neki dan, ja bio na chikenu - smurf, jedini covjek koji me nije prozivao citerom :D