Summer sale je počeo momci. Masovno se prodaju skinovi i kupuju igrice. Cijena će se sporo oporavljat, ne očekujem povratak na staro prije 8. mj
+gamma doppleri, cijene otisle u qrac, strasno :D
Jutros m4 knight bio 150-160 eur, odlican ulov
Summer sale je počeo momci. Masovno se prodaju skinovi i kupuju igrice. Cijena će se sporo oporavljat, ne očekujem povratak na staro prije 8. mj
+gamma doppleri, cijene otisle u qrac, strasno :D
Jutros m4 knight bio 150-160 eur, odlican ulov
baš sam gledao taj knight kako je roknuo dolje...da imam para odmah bi uzeo dva komada...ovako mi ostao "samo" drop XD
Jel se moze dobit sta za ovo? Ako nista bar mjenjat za FN electric hive?
Može se sve, samo je pitanje koliko će ti vremena trebat da nađeš lika za to. Meni je trebalo mjesec dana da nađem lika za 10 eura overpay zbog stickera na AWP Redlineu. Doduše, to je bilo prije nekih godinu dana, možda sad ima nekih boljih načina.
Jel se moze dobit sta za ovo? Ako nista bar mjenjat za FN electric hive?
Zadnjih dana je hype oko LG stickera (jer su igraci morali prec u SK), pa možda i nađeš nekog da ti preplati. BitSkins, OPSkins pa i na comunity marketu ljudi placaju više. Istina treba vremea da se nađe kupac, jer vecini stickeri ne znace ništa.
Cijene ce se mjenjat ovih dana jer veceras su izašli Cologne 2016 stickeri > link <
Da ne namecem svoje mišljenje, evo anketa što vam se cini na prvi dojam
Koji stickeri su bolji ?
0 | MLG Columbus 2016 |
---|---|
10 | Cologne 2016 |
ma bolji su Cologne 2016 stikeri, ali bili bi jos bolji da su je samo ESL logo pozadina a ne i ova hrpa doritosa uz njega
Trazim nekog za team ESL Adria i tako manji turniri, nekog tko zna igrat counter strike, tko ima razumijevanje igre, tko prati pro scenu (zato jer se tamo moze vidit novih meta), itd.
Samo me dodajte na steamu http://steamcommunity.com/id/DSofficial/
Trazim nekog za team ESL Adria i tako manji turniri, nekog tko zna igrat counter strike, tko ima razumijevanje igre, tko prati pro scenu (zato jer se tamo moze vidit novih meta), itd.
Samo me dodajte na steamu http://steamcommunity.com/id/DSofficial/
vac? rly haha
vac? rly haha
Pa to je ta nova meta :)
ovo je VAC za TF2 predpostavljam
:D
jaa se u ovoj igri nemrem polovit...kako se loadout mjenja itd itd... kak dobit te dropove etc ...danas instalirao igru igram ju eto 2-3sata ..cak sam u par navrata i uspio imat pozitivan omjer :D
jaa se u ovoj igri nemrem polovit...kako se loadout mjenja itd itd... kak dobit te dropove etc ...danas instalirao igru igram ju eto 2-3sata ..cak sam u par navrata i uspio imat pozitivan omjer :D
Samo polako, vjeruj mi :)
warowl ti moze pomoci,stvarno je lik vrhunski streamer i youtuber
Možda ti s ovim mogu pomoću, nedavno sam složio članak za apsolutne početnike u CS:GO-u koji će te naučiti neke osnove - http://www.gamer.hr/counter-strike-za-apsolutne-pocetnike-kako-zapoceti-karijeru/
maloprije evo igram i nznm..bulllet spread je presmijesan...u par situacija headshot iz prve a nekad pred njim stojim i ispucam jedno 800 metaka u ne znam šta..ofc ubiju me ..igram fps oduvijek i naravno da ne ocekujem da tu budem prvi iako nisam ni zadnji al et budem malo dao sansu pa da vidim vrijedi li gubljenje zivaca :D
maloprije evo igram i nznm..bulllet spread je presmijesan...u par situacija headshot iz prve a nekad pred njim stojim i ispucam jedno 800 metaka u ne znam šta..ofc ubiju me ..igram fps oduvijek i naravno da ne ocekujem da tu budem prvi iako nisam ni zadnji al et budem malo dao sansu pa da vidim vrijedi li gubljenje zivaca :D
ma tako je i meni bilo a vjeruj zna bit i dan danas da stojim ispred lika i pucam kalasem i tako nista xD
jbg igra jeste teska ali ovisna je,bitno igraj tako solo napocetku da te ne bustaju odma u ranku neki jarani
jer lakse ti je igrat sa silverima
500 sati kasnije ni moj spray nije konzistentan. jednu partiju nemogu fulati HS, drugu nemogu pogoditi slona sa pola metra.
Ali igra je zabavna i izazovna u isto vrijeme. A najbolji savjet je od kolege iznad. Nađi si ekipu sa kojom ćeš igrat, bit će ti puno lakše i zabavnije.
ne znam jeste li kaldioničari il ne na loungeu, ali povećali su broj skinova sa 4 na 6 koje možete stavit na match
Prestani da sprayas, nauci da ubijas iz 3-4 metka jer sigurno nisi rank iznad DMG-a
Idemo dalje; iako je ljeto, kupamo se samo u vlastitom znoju i uzbuđenju pobjede.
CSadria Challenge June, nešto Speedlink opreme i CS:GO ključevi, besplatno za igrati, twitch stream, etc. I naravno, što više ljudi prati i igra lakše će nam biti osigurati nagrade u sljedećim mjesecima. Sav info na linku:
https://www.csadria.org/kupovi-idu-dalje-csadria-challenge-june/
Ovaj CS:GO nema smisla igrat prije ponoći. Odigrao dva gamea oba dva neka debilna poljska ili ruska djeca koja nisu čula za teamspeak i svi preloši za svoj rank... Doslovno neigrivo kad te stavi sa takvim idiotima. Moraš ih mutat i onda je to običan grind još pola sata
Jel ima ekipa koja bi igrala, trenutno sam MGE
mikri, apsolutno si u pravu...i ja sam shvatio da poslije ponoći dolazi normalnija ekipa.
Ovaj CS:GO nema smisla igrat prije ponoći. Odigrao dva gamea oba dva neka debilna poljska ili ruska djeca koja nisu čula za teamspeak i svi preloši za svoj rank... Doslovno neigrivo kad te stavi sa takvim idiotima. Moraš ih mutat i onda je to običan grind još pola sata
kakve to veze ima,i poslije ponoci zna bit tako,kako je ramazan turci igraju do sehura i ista situacija,ne koriste ni skype ni teamspeak i moras mute sve i onda Bogu plakat jer moras gubit vrijeme
Nadjite 2 mozda 3 druga za CSGO s njima da igrate i sve 5, ako vas 3-4 ne moze carry igru onda je to dzi dzi :D
jer uvijek racunas da ima jedan idiot manje vise u gejmu (min)
pa normalno da se pojave, ali po mome iskustvu (a igrao sam jako jako jako puno poslije ponoći) iap kje taj broj "idiota" dosta manji. Nekako je obiljnija ekipa, manje trolova, boostanih itd.
Pa da. A i logično je. Nakon ponoći dječurlija spava, ovi koji ostanu ne smiju vikat jer im mama spava a i umorni su pa im se ne da derat.
kakve to veze ima,i poslije ponoci zna bit tako,kako je ramazan turci igraju do sehura i ista situacija,ne koriste ni skype ni teamspeak i moras mute sve i onda Bogu plakat jer moras gubit vrijeme
Nadjite 2 mozda 3 druga za CSGO s njima da igrate i sve 5, ako vas 3-4 ne moze carry igru onda je to dzi dzi :D
jer uvijek racunas da ima jedan idiot manje vise u gejmu (min)
Nisu uvijek online, a nekad mi se jednostavno igra solo queue. Ne znam, ima tu neku čar, samo kad je sa normalnom ekipom
Imam 500 sati iskljucivo soloq (nocna smjena od 2:00-8:00),LE rank. Djece nema skoro uopce, prevladavaju "kebabi" i djevci od 25+ godina.
Sve je to nadrkano i puno sebe kad se skupe u lobby to je cancer koji je teško normalnom covjeku podnest. Vrhunac je kad izgubiš sat vremena, pa te troll kickaju na kraju bez obzira na score a ne dobe nikakvu kaznu za to.
Al to su čari soloq-a, nije puno drugacije ni u drugim igrama pa se treba znat nosit s time.
Sutra pocinje Cologne pa ce bit malo odmor za mozak od MM-a, još da se Gabe smiluje za neki drop jednom u životu. Al šanse za to su iste koda se soloq spojim u game bez cheatera i s normalnim teamom, pa necu bit bezobrazno optimistican.
Ovo necu ni komentirati jer sam vec na nekoliko sitova komentirao na ovu vijest. Mogu samo reci SRAMOTA i GAMAD.