Chokeali na kraju vs navi al sad igraju jebeno i protiv HR. Svaka čast momcima, pokazuju da se može i iz govnaste regije napredovat uz stalan tim i kontinuirano zalaganje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Chokeali na kraju vs navi al sad igraju jebeno i protiv HR. Svaka čast momcima, pokazuju da se može i iz govnaste regije napredovat uz stalan tim i kontinuirano zalaganje.
Stvarno svaka čast.
Baš sam im išao neki dan po profilima jer su igrali neki game a prije toga tjedan-dva ih nije uopće bilo, pa reko da im vidim jesu bili na breaku ili samo nisu imali official matcheva, i vidim svi imaju 80-140 sati u 2 tjedna.
I uz to što su već toliko dugo skupa kao tim, stvarno su zaslužili proći bar ovaj prvi stage na turniru.
Evo GPlay prošao u doigravanje. :D
Sve se može kad imaš jaku organizaciju koja igračima može ponuditi dovoljno da im to bude posao a ne zanimacija.
I dovoljno dobre igrače koji su spremni trenirat, vježbat, trudit se i poboljšat.
znam da nema bas puno veze s cs go no nema veze xd
ako je netko zainteresiran za ovaj account
http://steamcommunity.com/id/121119962015/
http://steamcommunity.com/id/121119962015/
igrao se samo csgo na njemu i trenutni rank je supreme master first class..
trade bih ga za skinove ili nesto drugo nije bitno..
vac je na 1.6 i nema nikave veze s csgo i na csgo nije nikada koristen cheat...
Danas od 20:00 pokrećemo naš stream te ćemo pratiti najzanimljivije mečeve ESL Adria kupa #7, nadam se da će jedan od tih biti i BCKov (ako imaju gotv na serveru!) :D
Danas od 20:00 pokrećemo naš stream te ćemo pratiti najzanimljivije mečeve ESL Adria kupa #7, nadam se da će jedan od tih biti i BCKov (ako imaju gotv na serveru!) :D
Spusili smo mi, promjena u rosteru i ovako to ispada :D
Fali nam 1 igrac (rifler), ozbiljan i iz Hrvatske, minimalno 1500 sati i rank SUPREME/GE, takodje je bitno da je punoljetan i da mu nije problem doci do Zagreba na sljedeci LAN event.
Uspjesno prosli prvo kolo na esl adria cupu i odamh drugo vs GIANT5-a :/
Uzeli smo im cak dvije runde s tim da smo svi mix igraci i da me je frend pitao 20 do 5 jel imam 2 lika da igramo kup :D
fps mi je bio grozan,laptop 100C hahahha
ugl,ako imate ekipu prijavite se i zabavite ;)
Wow. Sad sam napravio najveću glupost koju sam ikad napravio otkad sam kupio ovu igricu ili igrao bilo koju competitive igricu.
Znači igram competitive, umrem, alt-tabbam na fejs, i u tom trenu otključava stari vrata sa ćevapima. I ja kako sam bio na fejsu samo ustanem i odem lagano jest, i tek kad sam već bio gotov sjetim se; Hebote, pa bio sam usred competitivea.
Vratim, se piše "You have been kicked due to inactivity." I gore ban 30 minuta. Wow. Totalni herpaderp.
Bar si dobio samo 30 min:p ja sam dobio 7 dana ban jer su me kikali iz meča ( 4 premadea) kao kikan sam previse puta u kratkom roku.. ROFL
Budala i hebiga..
A što se tiče klađenja, evo kako sam ja prošao na Starladderu. Preko $50 profita, izgubio samo jedan icb na GPlay - EnvyUs danas.
Upravo ovako, gdje im je i mjesto... Cisti prosjek, nista jace.
Mjenjam Metro Last Light Complete za CS:GO
Redux?
Redux?
includes 7 items: Metro: Last Light, Metro: Last Light - Chronicles Pack, Metro: Last Light - Developer Pack,Metro: Last Light - Faction Pack, Metro: Last Light - Ranger Mode, Metro: Last Light - RPK, Metro: Last Light - Tower Pack
Uh, ono kad vjeruješ EnvyUsu da će dobit VP sa high betom iako su danas već izgubili od njih i spušio si 35€..
Na kraju ih smlavili 3-0 u BO5, mislim da su ovaj prvi game čisto bezveze odigrali da ne bi odali taktike ( izgubili 2-16 ).
Prvi game im nije ništa značio jer su ionako #1 u toj ligi, a drugi se igrao za 5000$. Pročitao sam ih ko knjigu.
znaci pao sam na lem-a i nakon 2 winna se vratim na supreme-a i nakon sto sam se vratio imam 7 winnova zaredom sada.. uvijek prvi ili drugi na scoreboardu :S
valjda ce ge u sljedecih 3,4 game-a ;)
iako ne igram za ge lijepo je vidjeti taj rank akda udes na go ;)
znaci pao sam na lem-a i nakon 2 winna se vratim na supreme-a i nakon sto sam se vratio imam 7 winnova zaredom sada.. uvijek prvi ili drugi na scoreboardu :S
valjda ce ge u sljedecih 3,4 game-a ;)
iako ne igram za ge lijepo je vidjeti taj rank akda udes na go ;)
Kad sam prvi put ulazio u GE imao sam 8 winova, 1 lose i onda opet 8 ili 9 winova s tim da sam uglavnom bio top fragger tak da mislim da ces trebati bar jos 5,6 ako ne loseas ni jedan :D
Primamljivo?
Mapa je Cobblestone, čisto sumnjam da Dignitas to može uzet.
Trebali bi imati Pimpa kojeg često nemaju u online mečevima i svi jako dobro igrat, a Titan se totalno raspast kao protiv Fnatica i EnvyUsa kad su izgubili 1-16 i 3-16.
Više mi je primamljivo ovo;
ovo mi je popravilo dan
"one or more players that you recently reported were convicted and permanently banned from official CSGO servers. Thank you for helping the CSGO community"
Da, steta sto ti ne linka profile koji su banani da im se mozes rugati
To bi bilo u najmanju ruku fer zbog trauma ingame koji ti isti cheateri napravi!
Da, steta sto ti ne linka profile koji su banani da im se mozes rugati
To bi bilo u najmanju ruku fer zbog trauma ingame koji ti isti cheateri napravi!