Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Opet ban dobio... neki steam vac error sam dobio. stalno me izbacivao steam, restartao ga 5-6 puta, stalno me slalo na ovu stranicu: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

Ja otvorio consolu pokuso ovaj repair, opet nije radilo. Restartao pc, naravno proslo ono vrijeme do kad se mogu reconnect i sta dobijem ban i to 7 dana. A u zivotu nisam leave game... Sad cu im mail poslat da me unbanaju ili cu im doc tamo sa sikiron.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
naPerk777 kaže...
Roko567 kaže...
lolich kaže...

hahaha pa lol

znaci roknem pun kurac skinova na team i dobitak mi je 120+ dolara, i taj team bude bolji i treba dobit ali naravno 4 puta im ddosaju igrace i na kraju zbog toga spuse

Minuta šutnje za palog brata

Steta skinova. Druga mapa je mirage koju je birao g2 tako da sumnjam. Osobno sam stavio na g2, dobro su ih namucili sto je je. Nisam ocekivao.

Ali slazem se, ovi ddoseri kvare sve. Da nije bilo njih mislim da je dignitas mogao izvuci pobjedu na prvoj mapi.

I ipak su vratili skinove haha. A dobro , posteno je tako :)

14 godina

Dakle sreca u nesreci, prodao par caseova chroma, skupio 2 eura i nesto sitno idem otvorit case i BAMmmmmm, StatTrak™ Glock-18 | Water Elemental minimal wear:

StatTrak™ Glock-18 | Water Elemental StatTrak™ Glock-18 | Water Elemental
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 22:50 (Luka123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Dakle sreca u nesreci, prodao par caseova chroma, skupio 2 eura i nesto sitno idem otvorit case i BAMmmmmm, StatTrak™ Glock-18 | Water Elemental minimal wear:

ja sam prodo m4a1 onaj plavi za 4 eura i bam bayonet minimal wear šteta što sam sjebo sav novac

14 godina
morbida kaže...
Luka123 kaže...

ja sam prodo m4a1 onaj plavi za 4 eura i bam bayonet minimal wear šteta što sam sjebo sav novac

Hehe, ali ovo su oni trenuci kad imas na steamu taman za 1 key i 7 days ban zbog nekog vac steam errora i ides na sve ili nista :P. Stvarno mi uljepsalo dan, uopce vise nerazmisljam o banu :)

13 godina
neaktivan

Evo nakon dugo vremena i ja sam dobio match protiv hackera. I to bas nakon sto sam nanizao 3 wina i draw u dmg-u.

Pogledo sam demo i vidio da je on malo palio, pa malo gasio hack. A imao je od wh, pa do triggera. Cini mi se da ga je ugasil kad smo gubili 15-7 ak se ne varam. Dosli smo do 15-13 i onda ga je opet nafrljil i 4 hs-a sa scoutom.

Za to u zadnjoj rundi sam dobio dojam da je nesto kao aimbot, al nisam siguran. Mislim da je boostao frendove, jer ostali nisu znali hodat.

Njegov link je ovaj, pa ak ga netko hoce reportat:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198165487659/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Competitiv izgubljen nakon tjedan dana cooldowna..Igrali smo dobro dok neki lik nije morao ici,a mi ga nismo htjeli kikat i onda se on poceo zayebavat i tu smo izgubili 7-8 rundi zaredom..

Problem kod competutiva je taj sto traje po sat vremena ako tim se tim ne preda ranije.

Osobno smatram da 5 murjaka ne mogu pokriti dust 2 jer kad jedan ostane na b je nemocan.U ovom slucaju to sa ja bio.Dok smo igrali pp bio sam odlican,kako smo presli u ct tako je sve palo u vodu.

Odo spavat,ujutro skola.

Lp

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Osobno smatram da 5 murjaka ne mogu pokriti dust 2 jer kad jedan ostane na b je nemocan.U ovom slucaju to sa ja bio.Dok smo igrali pp bio sam odlican,kako smo presli u ct tako je sve palo u vodu.

B se lako defa, ali ti treba smoke, fire i flash naravno.
Pozicioniravnje je 90% defanja 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Luka123 kaže...

Opet ban dobio... neki steam vac error sam dobio. stalno me izbacivao steam, restartao ga 5-6 puta, stalno me slalo na ovu stranicu: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

Ja otvorio consolu pokuso ovaj repair, opet nije radilo. Restartao pc, naravno proslo ono vrijeme do kad se mogu reconnect i sta dobijem ban i to 7 dana. A u zivotu nisam leave game... Sad cu im mail poslat da me unbanaju ili cu im doc tamo sa sikiron.

ne gine ti reinstall windowsa xD

EDIT: Opa, sve sam pogodio!

Znam da nije nešto, ali malo po malo :)

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 1:57 (WithSkill).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
drakula789 kaže...

B se lako defa, ali ti treba smoke, fire i flash naravno.
Pozicioniravnje je 90% defanja 

Polako,ucim tek :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
WithSkill kaže...
Luka123 kaže...

ne gine ti reinstall windowsa xD

EDIT: Opa, sve sam pogodio!

Znam da nije nešto, ali malo po malo :)

Eh, ovo dropa u gameu imam inventory pun takvih :P, cekam da skupim collection pa cu contract neki nabacit, evo danas mi je netko kupio water elemental stat trak onaj. Ala ovaj steam uzima fees dobar, stavio sam oko 30 euroa nesto par centi manje da se proda, i dobio 25,20 eura za to. Dobra zarada! Sad gledam bili kupio Toxikk ili neku igru, gta 5 bi preorder ali kosta 50 eura nekih, sto je previse.

14 godina

Nakon Allua, sad uletio u DM server i sa Shahzamom iz C9. :)

Nije ništa specijalno, al zanimljivo je vidit da i oni koriste te servere za zagrijavanje sa random ljudima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel bi se dalo igrat CS GO na ovome? Ali bez stekanja, da to radi kako spada.

http://www.njuskalo.hr/neispravni-prijenosnici/4540s-razbijen-ekran-i5.750gb-4gb-oglas-14637045

0 0 hvala 0
14 godina
slavko1987 kaže...

Jel bi se dalo igrat CS GO na ovome? Ali bez stekanja, da to radi kako spada.

http://www.njuskalo.hr/neispravni-prijenosnici/4540s-razbijen-ekran-i5.750gb-4gb-oglas-14637045

Sinko, 1400 kn za laptop sa razbijenim ekranom... u ovakvom stanju nebi ga kupio niti platio 1400 kn, ako budes dao ponudu 500 kn max za ovo, ali da moze vrtit cs:go bez problema.

11 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
  Sinko, 1400 kn za laptop sa razbijenim ekranom... u ovakvom stanju nebi ga kupio niti platio 1400 kn, ako budes dao ponudu 500 kn max za ovo, ali da moze vrtit cs:go bez problema.

Najniža cijena takvog ispravnog laptopa na njuski je 2400kn. A display bi se našao za nekih 500kn. Što je 500kn manje. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 16:21 (slavko1987).
10 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
naPerk777 kaže...
Roko567 kaže...
lolich kaže...

hahaha pa lol

znaci roknem pun kurac skinova na team i dobitak mi je 120+ dolara, i taj team bude bolji i treba dobit ali naravno 4 puta im ddosaju igrace i na kraju zbog toga spuse

Minuta šutnje za palog brata

Steta skinova. Druga mapa je mirage koju je birao g2 tako da sumnjam. Osobno sam stavio na g2, dobro su ih namucili sto je je. Nisam ocekivao.

Ali slazem se, ovi ddoseri kvare sve. Da nije bilo njih mislim da je dignitas mogao izvuci pobjedu na prvoj mapi.

I ipak su vratili skinove haha. A dobro , posteno je tako :)

Da vratili su mi skinove, al buraz gledaj ovo sto ce meni ti skinovi kad sam nasao team na koji je bilo 30% trebao je dobit i dobitak mi je bio 120+$... o tome se radi, a sad o postenju, najpostenije bi bilo da cim bude prvi ddos atack da se mec automatski iste sekunde ponisti... bar bi se smanjio broj ddosera, tocnije nebi im bilo isplativo placat but masine i ostala sranja kad ne mogu s tim zaradit. mislim ne mogu jer se vecina scene neda ddosat a ovi koji se i daju mogu si jedino sprijecit gubitak skinova (ako i to), al to nije isplativo, isto lezi odgovornost na ljudima koji se daju ddosat al to nebi nikako trebao bit njihov problem.

13 godina

Cijena kljuca skocila na 2.29 eur...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja čekam da cijene ključeva padnu, da si maznem jedan Operation Brekaout key i da ponovo ispobram sreću (nisam jako dugo).

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Cijena nece padati, to zaboravi.

Najgore mi sto sam sinoc prodao 90% svog cs:go inventara 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Cijena kljuca skocila na 2.29 eur...

uff, mogli su. nije im dosta sto proviziju uzimaju od tradeova, pa jos moraju cijenu povecat na keysima :(

14 godina
Luka123 kaže...

Ma kakvi reinstall windowsa, glupost...ja imao problem ima 3 dana, rješio da sam ukucao u cmd jednu od naredbi sa tog linka. Ovaj put pripazi da je cmd run as administrator i restart komp nakon svakog koraka. Onda odi igrat barem 10min na serveru koji ima VAC (casual, deathmatch...).

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
Komunist Izet kaže...
Luka123 kaže...

Ma kakvi reinstall windowsa, glupost...ja imao problem ima 3 dana, rješio da sam ukucao u cmd jednu od naredbi sa tog linka. Ovaj put pripazi da je cmd run as administrator i restart komp nakon svakog koraka. Onda odi igrat barem 10min na serveru koji ima VAC (casual, deathmatch...).

Ma nemas problema, restart sam komp i nisam vise imao error, ali sam dobio 7 days ban jer je proslo ono vrijeme za reconnect dok sam pokusavao to sa consolom, trebao sam odma restart pc dok sam imao taj problem jer nije htio loadati uopce ni inventory od cs-a, i pola toga u menu je falilo. Kad sam restartao pc spojio sam se na casual bez problema i menu i sve izgleda dobro, najbolje je cekati da prodje ban pa provjeriti da li mi valja i competitive, ali mislim da necu imati problema. Neznam stvarno do cega je bilo.
A ovi iz steama nemogu remove banove naravno, jer je to automatski sustav.

13 godina
neaktivan

Najbolji su mi ljudi koji sve probleme "rješavaju" reinstaliranjem windowsa 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

AWP ace sa zadnjeg meca :)

BCko
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 19:33 (bancic123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

AWP ace sa zadnjeg meca :)

de buraz napravi nešto duže ovo što objavljuješ je super ,napravi neki fragmovie od 5minuta

14 godina
neaktivan
morbida kaže...

de buraz napravi nešto duže ovo što objavljuješ je super ,napravi neki fragmovie od 5minuta

Nemam vremena,imam od zadnjeg nekog minimoviea oko 6,7 dema,ali kao sto sam reko,nemam vremena a ni volje posto imam krs od kompa i dosta dugo snima frag i rendera.

BCko
16 godina
Roko567 kaže...

frende ja sam onda siguran da će sve iz prve radit 

WithSkill
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...
Roko567 kaže...

Hahaha pošteno :D

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Roko567 kaže...
WithSkill kaže...
Roko567 kaže...

Hahaha pošteno :D

Iskreno nebi mi bio problem ni reinstall windowse, u petak vjerojatno maticnu mjenjam jer cu kupit jos 2 gb ram-a, pa cu to i napravit ukoliko se pc nebude htio bootati, ali trebao bi. Imam 100 Mbps optiku, tako da svaka igra se u 2,3 min instalira ^^. Sad sam dlao Toxikk 11 MB/s trajalo je cijele 2 ipo min 4 gb fileova :P
Meni ce biti smijesno kad izadje GTA 5 pa ljudi budu morali reinstall windowse haha, hhd space 64 GB.

16 godina

ako netko ima neki zicer (htio bih malo više uložiti) na neki bet neka dojavi, tenks

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice