Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
8ax kaže...
Nemos betat Chroma skinove radi nestabilnih cijena.

Očito... Sa Force refreshom sam upoznat tako da...

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, imam problem:

Već više od tjedan dana, CS: GO mi se ponaša čudno sa skinovima. Ili oružja na kojima su skinovi budu samo crna (bez tekstura), ili uzimaju skin od prijašnjeg oružja (malo je teže objasniti, ali vidite slike). Kako da to fixam?

ma budi sretan, imas 3x puta skuplji red laminate for free ;) probaj sa onim verify integrity of game cache?

Respect the Raise...!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

sta bi sa skinovima? rip 

Kad smo kod kladjenja danas 6 evra na mous 

Mah sve sam izgubio i vec duze vrijeme igram bez ikakvog zamaranja s tim :D

10 min prije na matchmakingu su me preozivali za cheat jer imam 1.1k sati i ni jedan vrijedan item u inventoriju,lel.

BCko
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

ja nikada nisam igrao sa skinovima, nisam trgovao ili neki specialni trade odradio.

danas, u podnevnim satima, bacim pogled na jedan stream od djevojke koja igra csgo (pratim je duže vrijeme)...

i kako je nedavno padala sa rankom, sa lem na mge, danas se polako penjat' počela.

povodom toga je otvorila giveaway i odabrala da će darovati "AK-47 | Redline".

ja bezeze ukucao !riffle, nastavio gledati... djevojka nakon 10 minuta počela vikati moj nick na streamu! ;D

prvi skin da mi se sviđa i da ga koristim ingame od sada! :)

Trade Trade

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

ja nikada nisam igrao sa skinovima, nisam trgovao ili neki specialni trade odradio.

danas, u podnevnim satima, bacim pogled na jedan stream od djevojke koja igra csgo (pratim je duže vrijeme)...

i kako je nedavno padala sa rankom, sa lem na mge, danas se polako penjat' počela.

povodom toga je otvorila giveaway i odabrala da će darovati "AK-47 | Redline".

ja bezeze ukucao !riffle, nastavio gledati... djevojka nakon 10 minuta počela vikati moj nick na streamu! ;D

prvi skin da mi se sviđa i da ga koristim ingame od sada! :) 

Ajde da sam i to dozivio pa netko i dobije neki skin od svih tih silnih streamera.

A stream garant gledas zbog curinih "skillova" ;D

BTW danas CW dobiva mouz ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 19:28 (naPerk777).
13 godina
neaktivan

iskreno i gledam zbog skilla, nije neka krasotica a i ponaša se ponekada jako ružno prema protivnicima odnosno vrišti poput vještice na mikrofon u vrijeme između halfova i na kraju matcha a to iritira mene osobno! xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SR3CKO kaže...

iskreno i gledam zbog skilla, nije neka krasotica a i ponaša se ponekada jako ružno prema protivnicima odnosno vrišti poput vještice na mikrofon u vrijeme između halfova i na kraju matcha a to iritira mene osobno! xD

A koja je to? Ja isto ponekad preletim po twitchu, ima fora ljudi koji imaju zanimljive stremove pa znam pogledati prije spavanja.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
neaktivan

MariaPusen : www.twitch.tv/mariapusen/profile

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Igrao sam s tom Mariom neki dan i streamala je,cura igra jako dobro.

I da,prilicno je bezobrazna prema protivnicima :D

BCko
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 21:06 (bancic123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jer se po vama ispati otvarati kutije?Po meni da je sam iz 4 pokušaja dobio nož i prodo ga za 120eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
morbida kaže...

Jer se po vama ispati otvarati kutije?Po meni da je sam iz 4 pokušaja dobio nož i prodo ga za 120eura

Kupi za tih 120€ keyeve i pokušaj opet otvorit nož. Otvorio sam možda 10 kutija, najskuplji item je bio FN AK Blue Laminate.

10 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
morbida kaže...

Kupi za tih 120€ keyeve i pokušaj opet otvorit nož. Otvorio sam možda 10 kutija, najskuplji item je bio FN AK Blue Laminate.

to sam dobi prije 6mijeseca kupio sam si black ops 2 i kupio si 22 kljuca i 22 kutije i sve lose skinove dobio

14 godina

Nikolinho razvaljuje Flipside trenutno, stvarno odlično dečko igra.

Uvijek je igrao dobro na tom nekom nižem nivou, ali nisam očekivao da će ovako igrati protiv prvoklasnog tima poput Flipsid3a..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Nikolinho razvaljuje Flipside trenutno, stvarno odlično dečko igra.

Uvijek je igrao dobro na tom nekom nižem nivou, ali nisam očekivao da će ovako igrati protiv prvoklasnog tima poput Flipsid3a..

FSide je T2.

Lieber tot als rot
13 godina
morbida kaže...

Ne isplati se. Otvorio sam preko 300 kutija realn iz zajebancije, sve sam keyeve zaradio trgovajuci i kladeci se, nista nisam dobio. Ne isplati se. 

Anyway pazi sto su se scameri dosjetili kako da scamaju, dogovorim s likom trade moj cyrex za njegov vulcan MW za MW i saljem trade offer

vidite na slikama, sve ce vam biti jasno...

Pazite se ljudi.

prvi... prvi...
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Anyway pazi sto su se scameri dosjetili kako da scamaju, dogovorim s likom trade moj cyrex za njegov vulcan MW za MW i saljem trade offer

Vidio sam nekoliko trejdova na csgolounge takvog tipa, trejda neki skin FN a u inventoryu bude samo FT ili lošiji exterior, i neko se tako zaleti, pošalje offer i misli da dobro prođe a kasnije skonta da je poslao trade offer za skin sa lošijim exteriorom

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 2:38 (Haker_x).
13 godina

Da toj je "common scam" ali ovo je regularan lik, dogovirili sve, kaze posalji offer kad on counter offer salje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj cooldown je glupost..

Vjerojatno se nisam navikao na takav tip bs,ali da ne mogu 7 dana competitiv..

Smorilo me igranje casuala

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Ovaj cooldown je glupost..

Vjerojatno se nisam navikao na takav tip bs,ali da ne mogu 7 dana competitiv..

Smorilo me igranje casuala

Kad naucis da igras cs, neces imati cooldown. 

14 godina
neaktivan

pa ja još nisam dobio niti jedan cooldown ili jedan kick sa competitivea, kaj vi ljudi radite da vam to uspijeva ?

ak nemaš vremena ili nekaj trebaš radit igraj casual  i ak si tenkre da rokaš po svojim onda se ostavi igranja, ok ak ti se desi jednom ali svako malo? nema mi smisla

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa ja još nisam dobio niti jedan cooldown ili jedan kick sa competitivea, kaj vi ljudi radite da vam to uspijeva ?

ak nemaš vremena ili nekaj trebaš radit igraj casual  i ak si tenkre da rokaš po svojim onda se ostavi igranja, ok ak ti se desi jednom ali svako malo? nema mi smisla

dosad na oba acca nisam niti jednom dobio kick niti cooldown, tak da pretpostavljam ako ljudi gube da se odma glupiraju i se*u po svojim igracima umjesto da try hardaju...

al jebiga, neki su predjetinjasti za zdrav razum

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
10 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj fakat nisi nikad u timu dobio nekog retardiranog?

13 godina
neaktivan
morbida kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

I šta ti svaki put kad dobiješ nekog retardiranog pucaš po njemu da dobiješ kick?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
morbida kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

I šta ti svaki put kad dobiješ nekog retardiranog pucaš po njemu da dobiješ kick?

naravno da ne,ali brate kak se moze desit da neko nikad ne dobije ban,meni je najveci ban bio 2 sata

14 godina
neaktivan

Novi frag/edit od mene 

BCko
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
morbida kaže...

naravno da ne,ali brate kak se moze desit da neko nikad ne dobije ban,meni je najveci ban bio 2 sata

a eo ja nisam nikada popio nikakvu bananu! :)

kick jesam, jedno 5-10 puta, nisam brojao.

ekipa se znala ljutit' kada idem sa knife na protivnika i poginem, i tako slično.

uglavnom nisam nikada došao do situacije da mene neki cooldown o'ladi od igre.

imam preko 1000 sati igre, preko 500 pobjeda, prošao od golda do orla...

a naletim na post i vidim kako je ne'ko ubio svojeg igrača i dobio bananu cooldown!

a je** ti mene al' nije istina da ti je to prvi ili da nisi ranije ubijao isto!? :D

10 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
morbida kaže...

ekipa se znala ljutit' kada idem sa knife na protivnika i poginem, i tako slično.

a naletim na post i vidim kako je ne'ko ubio svojeg igrača i dobio bananu cooldown!

a je** ti mene al' nije istina da ti je to prvi ili da nisi ranije ubijao isto!? :D

ma dobio sam više puta ban,ai nakon 2 tijedna sve ti to poćne od početka tak da svaka 2 tijedna cim dobijem retadiran tim ubijam retarde...a imam i ja jos troll acc tamo malo cesce ubijam :D

10 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
morbida kaže...

jednom sam dobio ban jer sam previse kickan hahahah

13 godina
neaktivan

Pa naletim na retarde koji se deru na mic i vicu kick me i deru po meni.Tu ja poludim i krenem vote.Nekad budu afk i uvijek ja idem prvi kikat.

Prije sam bio stvarno dobar,ali sam pretjerivao s csom i naglo stao.

Pokusavam se naviknit na redizajnirane mape(nuke)

Cak nisam toliko los iako bi me svi tu poderali,logicno.

Stalno kad idem pucat na blizu,ja u cucanj i naravno podere me.

Vjezbat logicno i samo polako

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sad mi se dogodila najbolja stvar ikad otkad igram ovu igru.

Znači, igram s 2 prijatelja, i stavi nas protiv Global Elite smurfa koji boosta Silver 3 prijatelja.

Nekako dobijemo pistol round sa mojim 4k, i onda iduće 2 runde, i onda nas totalno rekta i skupi 25 killova do 8-2.

I malo pričali s njim kako nije pošteno od njega, da bi nam trebao bar dat šansu, i dogovorimo se da će on koristit samo deagle.

Ja se totalno raspucam, 26 killova, moja 2 prijatelja oba preko 20, uništimo ih, vratimo se na 15-12, i dogovorimo se da ćemo im dat 15-15 jer su bili stvarno pošteni. 

Faith in CS:GO community restored.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice