- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja prokleto strgana igra...igram competitive, cache, dode peta runda i zafreeza mi slika usred igre ali svoje čujem normalno kak komuniciraju..mislim si sigurno je net puko pa ću izaći i ponovo ući u match...i ne može mi reconnectat, stalno searcha i jednostavno ne može spojit. I naravno dobijem ban na 2 sata. Net i komp sve uredno radi bez ikakvih problema.
U neprijateljskom timu je isto jedan sam disconnecto i dobio ban, vjerojatno se i njemu dogodilo što i meni.
Sad slijedi tužba Valveu za duševnu bol što nisam mogao nastavit match, tražim odštetu od pola milijuna eura, povečanje ranka bar na DMG, sve rijetke skinove za svako oružje i nekoliko igara sa moje wishliste. Eventualno radno mjesto u Valve-u ali otom potom. Grah ti mrknem, idem CSS malo igrat...dok traje ovaj ban od 2 sata.
hahahahahahahahahahhaha
iAvenger:i jučer i danas mi se desila ista stvar,samo što sam se jučer čak nakon 15min uspio vratiti i nisam dobio ban ne znam zašto i dobili smo meč,a danas sam dobio 2h ban jer mi treba 10min bar da upalim ovu krntiju
Dajem onaj zeleni summer case za bilo koji ak skin.
Ne znam da li puno ttazim,ali red lime bi bionsuper.Mogu dat za redline jos p50 skin
Ta kutija ti je oko 5-6 centi a redline najjeftiniji oko 5 eura :P
Aha..Nisam znap,ispricavam se..Danas sam dobio cooldowm jer sam previse kikan jer nikad ne stignem do kraja odigrat(pomaganje ukućanima..)
Aha..Nisam znap,ispricavam se..Danas sam dobio cooldowm jer sam previse kikan jer nikad ne stignem do kraja odigrat(pomaganje ukućanima..)
nema valve a i ostali igrači razumijevanja za to! ;D
organiziraj si vrijeme... ne samo za gaming, općenito dobra organizacija vremena puno znači u životu.
organiziraj si vrijeme... ne samo za gaming, općenito dobra organizacija vremena puno znači u životu.
Jos jedan cooldan na 24 sata jer sam previse kikao igraca..Ili se deru ili imaju cheat..
Jos jedan cooldan na 24 sata jer sam previse kikao igraca..Ili se deru ili imaju cheat..
Neznam kolko sam puta ovo upisao u allchat.
bindtoggle x voice_enable
Napokon skupio malo novaca da sredim loadout. Sve skupa došlo ~23€. Sastavljao sam listu najboljih skinova duže vrijeme. Samo mi još od oružja koja koristim fali AUG Torque i Nova Graphite. AWP je posebna priča jer mi za njega treba bar 15 eura...
Ubrzo dolazi nova operacija, mislite da će pasti cijene skinova kao i kod izlaska prijašnjih operacija?
Znam da je FT AK Redline bio 4.5€ kad je Vanguard došao, a ja MW AWP Boom kupio za 7.5€. Lightning Strike je bio čini mi se 15€.
ovaj moj je dobar za trejdanje jer ima stickere vrijedne preko 30 eura :)
Kažu da samo Katowice 2014 stickeri dodaju na vrijednosti, i to holo stickeri 10% a oni obični nekih 5%, ne znam koliko je to tačno
ovaj moj je dobar za trejdanje jer ima stickere vrijedne preko 30 eura :)
Kažu da samo Katowice 2014 stickeri dodaju na vrijednosti, i to holo stickeri 10% a oni obični nekih 5%, ne znam koliko je to tačno
neznam ali imas svakavih ekipa koje na to briju, meni npr svako malo neko offer trejd baci sa overpayom od 2 eura ali nikak da ga se odreknem
kako se nerviram zbog jebenog interneta..znaci u pola igre ping mi skoci na 1000 i nece da se spusti..inace mi ode na 1000 i nakon 1-2min se vrati u normalu..znaci il mi je ping oko 50-60, il 1000..i sad cu se vjv. vratit na GN3 zbog ovog..jel zna tko sta da radim,kome da se obratim, iritantno je..
Jutros imao 6 kljuceva vrijedan inventar..........a prije 5 minuta logam stari account koji je dobio perma 10 godina ban (sto kako zasto nisu mi javili) ali sam kukao svuda u zadnjih 7 dana po steam forumima i vratio se na 150 kljuceva vrijedan inventar <3
VOLVO
Kako igrati protiv awpa?
Znaci ima likova na B koki kampaju i samo cekaju da izletis za hs.
Svom ISP-u. Reci da ti rekonfiguriraju router i da stave nove postavke. Također, ako ima novi firmware neka i to updateau...
Kako igrati protiv awpa?
Smoke, flash... timski rad... nades. Sto veci rank budes, vise budes naucio i drugi bolje igraju. Također komunikacija bitna.
Kako igrati protiv awpa?
Flash + duel (tvoj awper ga pokuša prefireat ako znate di je)
Ako ne želite riskirat opet platformu je prelagano smokat iz tunela... Flash u sajt i ulijećete, ako ubije jednog i vi njega ubijete to je dobro jer ste terori i tu trejdanje ide u vašu korist
Jeli treba kome stream? Imam optiku 100/20 Mbps, ako neko ima fanbase velik ili je u nekom klanu, pa stream matcheve nije problem. Jos nisam napravio svoj twitch.tv, ali ako je netko za suradnju a ima visok rank etc. slobodno na pm.
Ekipa, imam problem:
Već više od tjedan dana, CS: GO mi se ponaša čudno sa skinovima. Ili oružja na kojima su skinovi budu samo crna (bez tekstura), ili uzimaju skin od prijašnjeg oružja (malo je teže objasniti, ali vidite slike). Kako da to fixam?
Probaj reinstalirati drajvere, ako to ne pomogne, reinstaliraj cs:go nesto se onda uzjebendisalo sa isntalacijom.
Jel postoji neki limit za CSGO Lounge, ne želi mi prikazati AK47 - Cartel da ga mogu staviti u bet?
Imas tamo force refresh: http://prntscr.com/6czml1
Imas tamo force refresh: http://prntscr.com/6czml1
sta bi sa skinovima? rip
Kad smo kod kladjenja danas 6 evra na mous
Need team, 1100h, mge, sve ostalo u poruke :D
Ja jucer ubro 95eura za onaj noz gut case ft, dobio 8eura na cw protiv pente, i 12eura na lg protiv eleveta :D