stvarno nevjerojatno kako su brzo srušili cijenu case-a, treba zabranit idle achivment i drop servere...
prošle operacije bi si odmah isplatio i nekad malo zaradio...
ovu ću preskočit
stvarno nevjerojatno kako su brzo srušili cijenu case-a, treba zabranit idle achivment i drop servere...
ovu ću preskočit
a sta cu.
Good guy Bananko
Svi bi samo zarađivali na CSGO
Ti bi dao 4.5 evra da bi mogao igrati jednu drugu mapu? Ti me zezas........
Volvo je taj koji najvise zaradio ionako...
Bolje 4.5 eura da igraš drugu mapu i imaš mogućnost zarade nego dati 25 eura na CoD DLC da bi igrao 4 druge mape bez mogućnosti zarade.
mape su besplatne, znaci da netrebas kupiti OV da bi ih igrao.
ovu ću preskočit
smece od skinova, nista drugo
ovu ću preskočit
smece od skinova, nista drugo
Meni se baš svidjaju ovaj P2K, M4A4, P250 i Five-Seven.
kakav ide achivement i drop serveri, o cem ti pricas, pa kutije se mogu dobiti samo od misija ako ih rijesis, odnosno kampanja ponovome
a to kaj Valve daje tezinu kampanji na razini 5-godišnjaka koje svatko riješi u 5min, to je druga priča
kakav ide achivement i drop serveri, o cem ti pricas, pa kutije se mogu dobiti samo od misija ako ih rijesis, odnosno kampanja ponovome
a to kaj Valve daje tezinu kampanji na razini 5-godišnjaka koje svatko riješi u 5min, to je druga priča
Misija u kojoj trebaš ubiti 20 kokoški nije baš laka :D
dropaju i na community serverima...
a sta cu.
sramota
Trenutno sam na Silver Elite Master, tko je zainteresiran za neki premade?
Pola eura cijena nove kutije, od Breakouta je koštala blizu eura mjesec dana pred kraj operacije.. Je*eni jadnici, umjesto da budu pametni i drže cijenu da zarade, oni kao seljačine lete samo prodat što više.. pas mater
Imam Cache souvenir box dobivena tokom ESL Cologne turnira,ko mi moze ponudit nesto za nju? :)
Imam Cache souvenir box dobivena tokom ESL Cologne turnira,ko mi moze ponudit nesto za nju? :)
Ja ne vidim jedan jedini item iz te kutije da valja. Realno.
Ja ne vidim jedan jedini item iz te kutije da valja. Realno.
pošto ništa ne vrijedi ja ti dam famas styx ft
moze dodat cu te i minjat cemo se
Nope, meni dropalo na competitivu
Jel zna nešto zašto kad se queueam za game piše mi gore Confirming Match, ali se ne pojavljuje onaj Accept button i onda nakon nekog vremena samo piše da nisam prihvatio game ?
Pola eura cijena nove kutije, od Breakouta je koštala blizu eura mjesec dana pred kraj operacije.. Je*eni jadnici, umjesto da budu pametni i drže cijenu da zarade, oni kao seljačine lete samo prodat što više.. pas mater
Baš tako, košta case npr. 1€, dođe lik koji stavi 0.98€ da bi brže prodao i tako se samo redaju...po meni najgluplja stvar ikada...mislin da treba uvest malo više kriterije za ovaj Market...LOL
Ako je neko zainteresiran za CW protiv mojeg tima,nek se javi u inbox nase stranice:
https://www.facebook.com/nugcsgo
ili me nek adda na steam: http://steamcommunity.com/id/bckocro/
u ovoj igri je toliko lucky hitova da su to drame.
znači u hodu sa npr AK ti nemoraš imat nikakav skill za svladat recoil pošto ga nemožeš svladat ,a metci lete ko pijani i onda mi je najbolje kad mi frajer u skoku sa prefireom stisne hedaru sa kalašom.
ili se varam? ili ipak možeš svladat recoil prilikom micanja?
dam ti ja 2kljuca za nju ako ju nisi mjenjao već....
anyway, da vas vidim tko će se sve prijaviti za SecretSanta, ja sam se prijavio
e sorry, znam da je spominjano u ovom topicu al' ne mogu naći sada...
koje dane se pika csgo na rebootu sada, hvala?
Šta u timu GIANTS.croatia koji igraju na infogameru većina njih iz hrvatske repke?
Oce bit sta na csgoloungu ?
Ovaj ChrisJ je užasno underrated, po meni je u Top 3 awpera trenutno na sceni.
Sad ga gledam, jednostavno nemoguće dobro igrač, koju god pušku uzme u ruke uništava protivnike.
JW, kennyS, ChrisJ.
h8ers gonna h8
Ovo je inace "profesionalni" CS:GO tim.
mouse-control.eu
Ovaj ChrisJ je užasno underrated, po meni je u Top 3 awpera trenutno na sceni.
Sad ga gledam, jednostavno nemoguće dobro igrač, koju god pušku uzme u ruke uništava protivnike.
JW, kennyS, ChrisJ.
chrisj je onliner
Evo me na infogameru, sjedala zauzeta iako nema psa ovdje al vidim ima dobrih i losih timova. Doduse, tek se zagrijavaju pa se mozda zajebavaju, ne znam. Sve u svemu sve je lijepo postavljeno, valjda ce bit zanimljivo