Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

Tamo i gledam ali uglavnom traže 3k 

sto ga ti plati 4k, kad je quick sell 3-3.5 :D

p.s. moras se nauciti strpljenju kad trejdas nista se ne proda tako brzo :)

A daj šta pričaš pizd.rije. Daj ajde slikaj svoj profil da vidimo koliko para imaš.

youtube.com/summercroatia
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 17:40 (Neznalica121212).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

Tamo i gledam ali uglavnom traže 3k 

sto ga ti plati 4k, kad je quick sell 3-3.5 :D

p.s. moras se nauciti strpljenju kad trejdas nista se ne proda tako brzo :)

Sta 3.5? 3.5 kljuca? Kako to izvedes?

Pa izgledalo mi je isplativo, jutros je bio 8.1 eura, sad je vec 10 eura. 

I koji k kako quick sell 3 kljuca sto je 6 eura kad mozes prodat na marketu za 8? (10 trenutno) moras bit teski idiot da to napravis

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 16:50 (Roko567).
13 godina
neaktivan

nvm

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 16:50 (Roko567).
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

Tip postavia hrpu za 2.30, a sljedeća cijena iza njega 3 se prodaje. Pokupuješ sve i prodaš, to je 3 € profit. :D 

http://i.imgur.com/iBINqoH.jpg

http://i.imgur.com/d9m7i9I.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako cu pop!zdit.... Cijena redlina je bila skocila na 12 eura i nisam mogo prodat jer je market sheban i ne zeli mi listat iteme... sad je 7.50

MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

1971- ∞

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inspirisao me kolega neznalica da danas provedem čitavu subotu u trejdanju.

Uglavnom, sa field tested red laminate kalaša sam došao do field tested case hardeneda.

Veoma zabavno iskustvo, preporuka svima :)

EUW: Dorans Dildo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

To su random idioti koji hoce odma da prodaju. 5K nista manje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

To su random idioti koji hoce odma da prodaju. 5K nista manje

Ne, odradio sam jedno 50-ak tradeova i polako dizao value, došao na kraju do case hardeneda.

EUW: Dorans Dildo
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 22:40 (BannedOnThisForum).
13 godina

Nije poruka upucena tebi xD

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam M4A1-S Guardian Factory New viška, šta nudite? Može u pp da nespamamo ovdje

EDIT: da mi se opet ne javljaju kreteni sa ponudama od 1€, nemorate se ni javljati ako ne nudite preko 5€

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 11:52 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima netko Glock Water Elemental za trade ? Minimal Wear bi bio poželjan.

Dajem BS Redline i 1 key. Znam da stickeri ništa ne znače, zato i dajem pretty much 1:1 što se cijena tiče, ali Redline ima i lijep Katowice Fnatic Holo sticker.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 14:19 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
17 godina

Inaće, imate temu za trejdanje.

Link se nalazi na vrhu i na dnu stranice poslije "Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama:"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj ibuypower me iznanadio. 16 8 fnatic nabit. Strava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Okrenut ce to Fnatic, MORA, mamicu im njihovu nece valjda izgubiti,...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zdenko1991 kaže...

iBP je užasno jak team, samo nemaju sreće na Euro LANovima, ali ako ovako nastave izgleda da bi mogli razbiti taj nesretan mit. 

Donjeli su mi 8$ protiv Dignitasa, i nadam se da će mi sad donjet još 8$. Nije puno, ali mene veseli.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
zdenko1991 kaže...

iBP je užasno jak team, samo nemaju sreće na Euro LANovima, ali ako ovako nastave izgleda da bi mogli razbiti taj nesretan mit. 

Donjeli su mi 8$ protiv Dignitasa, i nadam se da će mi sad donjet još 8$. Nije puno, ali mene veseli.

Kako od mape do mape varira. Sad je njih fnatic satro.

12 godina
neaktivan

Pozz momci novi sam u ovoj temi i imam jedno pitanje: 

prijatelj mi poslao Cs Go na mail i ja sve instll kako treba da bi posle 2 dana nestao sa Steam-a

on kupi drugi preko neke stranice isto dok smo ga install nesto pise Pre-lading complete tako nekako i pisalo mi je nesto prije nego ce nestati sa prvog acc nesto "this gift has removed" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gdje nađete ljude za trejdati,na csgolounge ili ?
Ja sam par puta pokušavao neke svoje iteme trejdati za bolje ali uvjek dobijem isti odgovor "moj skin vrijedi 10centi više od tvoga" lel,nikako mi neće biti jasno kako ljudi uspiju u tome..
btw:zaradio sam 3$ na fnaticu pa bi baš počeo trejdati te iteme za neke bolje ali nisam optimističan.
Bilo kakva informacija je od koristi.
www.youtube.com/user/Raptor44HDProduction Free Sony Vegas Intro Templates !
11 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz momci novi sam u ovoj temi i imam jedno pitanje: 

prijatelj mi poslao Cs Go na mail i ja sve instll kako treba da bi posle 2 dana nestao sa Steam-a

on kupi drugi preko neke stranice isto dok smo ga install nesto pise Pre-lading complete tako nekako i pisalo mi je nesto prije nego ce nestati sa prvog acc nesto "this gift has removed" 

Igre se sa steama obicno micu ako kupac chargebacka uplatu. Znaci ako ti frend nije sam kupio tu igru, onda je onaj koji je njemu dao igru vjerojatno povukao natrag uplatu, a steam povukao natrag igru.

12 godina
ArminBHF44 kaže...
Gdje nađete ljude za trejdati,na csgolounge ili ?
Ja sam par puta pokušavao neke svoje iteme trejdati za bolje ali uvjek dobijem isti odgovor "moj skin vrijedi 10centi više od tvoga" lel,nikako mi neće biti jasno kako ljudi uspiju u tome..
btw:zaradio sam 3$ na fnaticu pa bi baš počeo trejdati te iteme za neke bolje ali nisam optimističan.
Bilo kakva informacija je od koristi.

U tomen je fora. Pusti ovoga šta priča ima problema sa egom oće nešo dokazat a ni sam to ne radi.

Od 50 ljudi šta me kontaktiralo da trejdamo 1 je dao više nego šta je moj item vrijedio. (pričam o maloj vrijednosti itema).

14 godina
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

U tomen je fora. Pusti ovoga šta priča ima problema sa egom oće nešo dokazat a ni sam to ne radi.

Od 50 ljudi šta me kontaktiralo da trejdamo 1 je dao više nego šta je moj item vrijedio. (pričam o maloj vrijednosti itema).

Pa kako onda uspijevate toliko zaradjivati na tradeanju ? Meni to nikad nije bilo jasno.

Većina ljudi ne želi overpay ni centa, a ono što ste govorili za Redline da uzimate za 3k, pa prodajete za 4k, ni to mi ne uspijeva.

14 godina
Tomek.Klc kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Pa kako onda uspijevate toliko zaradjivati na tradeanju ? Meni to nikad nije bilo jasno.

Većina ljudi ne želi overpay ni centa, a ono što ste govorili za Redline da uzimate za 3k, pa prodajete za 4k, ni to mi ne uspijeva.

Zato trebaš gledati market, ima ljudi koji se žele riješiti oružija i zaraditi brzo i stave jeftinu cijenu rijetko za noževe, čak sam vidio da je jedan debil prodao nož za 3 eura a vrijednost mu je 160 eura, ima svakakvih budala. Samo trebaš scrollati po steammarketu i naći item koji ima nisku cijenu a prava mu je vrijednost veća barem za euro.

13 godina
neaktivan

Jel ovo samo meni sheban cs? Ne moze mi inventory dobavit, ne moze mi rank dobavit, ne mogu na matchmaking... wtf?

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Hebem ti mrtvi valve,dobijemo 2 retarda koji izadju,faljela mi je 1 pobjeda za Legendary Eagle,na kraju se sjebe i server,sad mi pise kao da mec jos traje,kad se vratim na server,samo stojim u specu.

Restartaj Steam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...
bancic123 kaže...

Hebem ti mrtvi valve,dobijemo 2 retarda koji izadju,faljela mi je 1 pobjeda za Legendary Eagle,na kraju se sjebe i server,sad mi pise kao da mec jos traje,kad se vratim na server,samo stojim u specu.

Restartaj Steam.

Nisam glup, restarto sam nekih 10 puta... Dobro je sad, čekao sam tridesetak minuta i opet pokušao i sad sve radi 

1971- ∞
12 godina
Luka123 kaže...
Tomek.Klc kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Zato trebaš gledati market, ima ljudi koji se žele riješiti oružija i zaraditi brzo i stave jeftinu cijenu rijetko za noževe, čak sam vidio da je jedan debil prodao nož za 3 eura a vrijednost mu je 160 eura, ima svakakvih budala. Samo trebaš scrollati po steammarketu i naći item koji ima nisku cijenu a prava mu je vrijednost veća barem za euro.

Ja san proda nož od 220€ za 2,2€, imaš screenshot negdi oko 140 strane ;) Žurilo mi se slučano. lol

14 godina
Neznalica121212 kaže...
Luka123 kaže...
Tomek.Klc kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Ja san proda nož od 220€ za 2,2€, imaš screenshot negdi oko 140 strane ;) Žurilo mi se slučano. lol

Hahahahah, možda si ti taj, ja sam vidio 3 eura netko prodao, sad sam vidio neki nož prodaje se za 40 eura prava vrijednost 45 eura.
5 eura ciste zarade.

14 godina

Pa i nije baš 5 eura čiste zarade jer Steam uzima 15% kad prodaješ nešto.

Jedino kad bi našao nekog da uzme za 22 keya, a u to čisto sumnjam.

0 0 hvala 0
12 godina
Luka123 kaže...
Neznalica121212 kaže...
Luka123 kaže...
Tomek.Klc kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Hahahahah, možda si ti taj, ja sam vidio 3 eura netko prodao, sad sam vidio neki nož prodaje se za 40 eura prava vrijednost 45 eura.
5 eura ciste zarade.

Uvijek kad kupuješ cijenu za koju kupuješ pomnoži sa 1.15 i to ti je cijena za koju MORAŠ prodat da bude profit 0.

Više ne možeš otvorit profil ovih tko prodaje na marketu, prije kad se moglo ja sam par puta prodava noževe, npr. slaughter flip, oko 130€ me mislim, i javi mi se tip da hoće da trejda sa menom karambit ddpat, koji je tad bio 150. Čisto eto da promini nož.... 4,5 takvih slučajeva je bilo. Znači da me njih 10 na dan dodaju, ja svakom prije dodavanja pogledam inventori, i ako ima skuplji nož dodam, ostale odbivam. :P  Neki jednostavno ne mare pa pare samo oće da prominu.

Što se tiče csgolounge, toga se okani, nemoš tu zaradit svi te oće privarit. Samo kupi prodaj kupi prodaj. Znači ja sam s 8000 transakcija na marketu zaradio oko 500€. Taj nož šta sam spušio, sad imam 230 i oko 50€ sam kupia igrica.

14 godina
neaktivan

Ako nekome fali igrac za MM malo ovako zajebancije,nek me add na steam: BCko

Trenutno sam DMG ali nije problem igrati s visim rankovima.

BCko
Moj PC  
1 8 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice