Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Aha to je super onda. Nego, posto sam naveo da ne igram ovo te da prelazim s coda, zanima me kako tu funkcioniraju stvari, preko steama mogu igrat samo pubove ili recimo sve, tipa esl ili tako nesto? 

Aha. Kakvu ulogu onda FPS igra, tocnije da li je tu kao i u codu recimo sto veci fps to su lakse neke stvari tipa, jump, kretanje, aim itd.. 

11 godina
parlel kaže...

Aha to je super onda. Nego, posto sam naveo da ne igram ovo te da prelazim s coda, zanima me kako tu funkcioniraju stvari, preko steama mogu igrat samo pubove ili recimo sve, tipa esl ili tako nesto? 

Aha. Kakvu ulogu onda FPS igra, tocnije da li je tu kao i u codu recimo sto veci fps to su lakse neke stvari tipa, jump, kretanje, aim itd.. 

sve

već si dobio odgovor, 128fps je idealno

MPLAB C18
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Eto. Probao sam deathaddera. Mis je super, osim sta je mali i definitivno nije za "claw" grip. Od danas ide na prodaju a ja si vec uzeo logija g502. Pa javim kakav je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
parlel kaže...

Sve ti ide preko steama, a sama igra nudi ti vise nacina i modova. Imas competitive ili ti Matchmaking i casual (dm, demoliton, arms race), to su serveri od Valvea koje oni hostaju i zasticeni su VACom (Valve Anti-Cheat). Napravno tu jos imas pub i privatne servere sa svojim postavkam i modovima.

Sto se tice ESL, ESEA, Face it..., neki ti nude besplatno igranje, probni rok ili uz placanje na njihovim serverima. Isto tako imaju svoj AC kojeg skines i ukljucis prije spajanja na njihov privatni server.

Uloga fpsa je da ti igra bude fluidna, sto vise to bolje i da je bez velikih fps dropov. 128 bi se moglo gledati kao minimalno ako igras na 128 tick serverima.

16 godina

Komentari na OVO? {#}

(za one koji prate csgo pro matcheve)

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Komentari na OVO? {#}

Gledo sam taj match. Match prije su dobili epsilon. Prejako. Bas mi je drago.

13 godina
neaktivan

Ja neznam jel itko gleda ovaj cevo, ali organizacija uzas. Znaci svaki mec ima 3 sata warmup. Katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

Komentari na OVO? {#}

Može biti greška od strane VALVE-a, ne bi bilo prvi put. Znam da je već bio takav slučaj s jednim pro igračem. Dok se VALVE ne javi nema smisla osuđivati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 20:24 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Scrappy kaže...

Komentari na OVO? {#}

Može biti greška od strane VALVE-a, ne bi bilo prvi put. Znam da je već bio takav slučaj s jednim pro igračem. Dok se VALVE ne javi nema smisla osuđivati.

Da. -.-

13 godina

75% high ranked igraca koristi neki cheat, tako da me ne cudi

ali kad pogledate neki pro mec, nekad ljudi imaju stvarno previse srece i to precesto...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 16 hvala 0
17 godina
odjavljen

Contacted by HLTV.org, Joel "emilio" Mako stressed that he is innocent, and called on Valve to back his claims.

"I am leaving this in Valve's hands. I cannot prove my innocence, but I know they can," Mako told HLTV.org.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Contacted by HLTV.org, Joel "emilio" Mako stressed that he is innocent, and called on Valve to back his claims.

"I am leaving this in Valve's hands. I cannot prove my innocence, but I know they can," Mako told HLTV.org.

Znam. Sve je to slatko ali ovako ti to ide. Ti da bo dobio vac ban moras koristiti cheat odredeno vrijeme(govorimo o undetected cheatevima) sto znaci da ne dobijes insta ban cim se spojis, nego se banovi vrse u valovim. Znaci sam vac te pusta da chetas odredeno vrijeme te bana u wavovima ne dajuci razlog bana. E zasto? Pa zato da ljudi koji rade cheateve ne znaju koji je dio cheta otkriven. Kuis? Jedino sta je moguce je da mu je neko koristio acc i chetao bez njegova znanja. (Sta je jako tesko, cak na pragu nemoguceg) Tako da sretno njemu, ali trebao je biti pametniji. I za ubuduce da znate, kad vidite cheatera na mmu, ne znaci da vac nezna da je cheater. Ljudi ni neznaju kako je vac dobar program.

13 godina

Nije VAC ništa posebno dobar niti loš program, radi stvari za koje je i namijenjen, isto kao i recimo, Punkbuster. I jedan i drugi su vrlo konzervativni u dijeljenju banova jer takvi moraju biti. Nije mala stvar zabraniti nekome koristiti sadržaj koji su uredno platili. Za takvo što moraš imati yebeno dobar razlog, ako treba i dokaziv na sudu. Pretpostavljam da iza anticheat programa stoji više odvjetnika nego programera. Zbog toga, kad VAC nekome udijeli ban, taj je usrani čiter, i tu gotovo da nema spora. Naravno, dogodi se tu i tamo kakva lažna detekcija, ali to se vrlo brzo riješi, i zahvaća veći broj igrača koji će dignuti značajnu dreku zbog toga.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
12 godina
neaktivan

Introducing Music Kits, featuring new music exclusively made for CS:GO by various artists and composers.
When equipped, Music Kits replace all of the music in the game and include an anthem that plays whenever you are MVP.
Music Kits can be shared through the scoreboard. Use the context menu to check out another players music.
Music Kits are currently available as a special offer for CS:GO players.
Added music volume controls for the following:.

• Main Menu
  • Round Start
  • Round End
  • Map objective
  • Ten Second Warning
  • Death Camera

{#} wtf

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 23:51 (infinite).

0 0 hvala 0
15 godina
infinite kaže...
...

{#} wtf

Nakon jednog dobrog patcha koji je imel 20mb i promjenil igru na bolje jer su se samo mjenjale vrijednosti u konzoli, sad bu doslo 15 ovakvih bedastih patchava s kojima jako malo toga popravljaju ili nekaj dobrog donose da će s njima stvoriti jos dodatnih bugova i to me najviše smeta kod csgo dev team-a. Igru mogu tako lijepo i dobro izmjeniti na bolje samo da mijenjaju vrijednosti i da otključaju, tj. maknu neke iz sv_cheats 1 .

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 0:33 (null).
14 godina

Ovo vise nema smisa niti veze s CS toliko problema jos uvijek ovaj wananbe CS ima i oni onda upadnu s ovakvim updejtom {#}

twice the pride double the fall
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ovo vise nema smisa niti veze s CS toliko problema jos uvijek ovaj wananbe CS ima i oni onda upadnu s ovakvim updejtom {#}

Koji su to game breaking problemi trenutno?

1971- ∞
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

igraj se sa 1.6 ili source i nemaš nikakvih "problema"...

meni osobno odgovaraju promjene ingame csgo, a isto tako mislim da nema nekih značajnih problema?

weedafuqyee
14 godina
neaktivan

Umjesto da namjeste servere na 128 tick,oni se zajebavaju s nekim pjesmicama.

BCko
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta je uopce to music kit? 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

Dodaje muzikicu na kraju runde, pocetku runde, warning za kraj runde, za plant, za def itd

EUW: Dorans Dildo
11 godina
BannedOnThisForum kaže...
strbi kaže...

Dodaje muzikicu na kraju runde, pocetku runde, warning za kraj runde, za plant, za def itd

de_westwood + ennio morricone = neponovljivo

MPLAB C18
13 godina
neaktivan

Aj bas da pitam. Ovo se meni desava. Znaci kad se god napucavam sa nekim "rubber benda" mi i pocne se frajer warpat, ali samo u medusobnom napucavanju. Kad me netko puca, nema sanse pobjec, ko onaj osjecaj da vas neko vuce za majicu. Ali najvise me ubija taj "choppy" osjecaj igre. Jel ima ko savjet neki? E a jos jedna zanimljivost je da su serveri totalni sljam. Znaci zna bit servera di sam prvi, ono nemogu ljudi ni peeknut i rokbes ga, a zna bit server(cesce) di imam 6 22 score, znaci svi igraju ko da cheateri(ali nisu). Znaci ono dobis metak u glavu i onda tek izade iz ugla. Jel to samo meni ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Aj bas da pitam. Ovo se meni desava. Znaci kad se god napucavam sa nekim "rubber benda" mi i pocne se frajer warpat, ali samo u medusobnom napucavanju. Kad me netko puca, nema sanse pobjec, ko onaj osjecaj da vas neko vuce za majicu. Ali najvise me ubija taj "choppy" osjecaj igre. Jel ima ko savjet neki? E a jos jedna zanimljivost je da su serveri totalni sljam. Znaci zna bit servera di sam prvi, ono nemogu ljudi ni peeknut i rokbes ga, a zna bit server(cesce) di imam 6 22 score, znaci svi igraju ko da cheateri(ali nisu). Znaci ono dobis metak u glavu i onda tek izade iz ugla. Jel to samo meni ili?

O cemu ti ja pricam proteklih par tjedana/mjeseci?

Matchmaking serveri su smece,odi lijepo na faceit,zaboravi glupi rank na mm-u,igraj na pravim serverima i uzivaj u igri.

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

O cemu ti ja pricam proteklih par tjedana/mjeseci?

Matchmaking serveri su smece,odi lijepo na faceit,zaboravi glupi rank na mm-u,igraj na pravim serverima i uzivaj u igri.

Ma pusti server. Nego jel ti se dogada ti chopovi i rubber band. Veza mi je dobra, imam projek 320 fpsa, kaj se kompa tice sve 5 ali reg je ono -.-

12 godina
neaktivan

Nesto slicno se i meni dogada vec neko vrijeme. Igra se kao zaledi na pola sekunde ili pocne sve biti lagavo, zna biti i fps drop koji traje par sekundi npr sa 170 naglo padne na oko 60fpsa, pocne biti trzavo i onda se vrati u normalu.

Warpanje mi se isto dogadalo. Rjesenje? Mislim da nema, znam nekad pokrenuti ponovno igru pa se popravi malo stanje, bar sto se tice trzanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 21:13 (infinite).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
strbi kaže...

de_westwood + ennio morricone = neponovljivo

Westwood je bila legendarna mapa :)

EUW: Dorans Dildo
13 godina
neaktivan

Probajte, ne mora biti. Puno bolje mi igra dai kako sam stavi interp ratio na 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

nisam igrao cs:go 3 mjeseca i pocnem prije 3 dana(novi acc,0winnova) i nakon 20 meceva oigranih sm mge.. i imam jedno 4 ili 5 winnova zaredom i mozda win do dmg-a i onda pocnem gubiti .. 

u timu stavili 3 puta lose suigrace,bili svi slabiji rank i sve 3 lose-.-" valve logic -.-

Amber Heard <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
res03pem kaže...

nisam igrao cs:go 3 mjeseca i pocnem prije 3 dana(novi acc,0winnova) i nakon 20 meceva oigranih sm mge.. i imam jedno 4 ili 5 winnova zaredom i mozda win do dmg-a i onda pocnem gubiti .. 

u timu stavili 3 puta lose suigrace,bili svi slabiji rank i sve 3 lose-.-" valve logic -.-

E ali potpuno te razumijem. Znaci ono zna biti te botine, najcesce rusi i poljaci, i ono samo gubis i gines sa leda. Ja jutros pao na dmga, i eto sad se vratio na lema. Znaci uzas.

Samo da vam kazem postao sam logijev fan. G502 je savrsenstvo prezakon mis.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice