Točnije za engine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ako dobiješ ban na Source igri, banan si sa svih Source igara
čemu uopće davati ban na jedan game/engine?!
jednom cheater uvijek cheater...
jednostavno lupit bananu na steam acc?
tako da nikada više ne padne na pamet cheat ukoliko napravi novi acc i kupi nove igre.
ovaj video gore, čist' dokaz kompleksirane osobe koja želi ubiti ostalima volju za igrom i zabavom.
p.s sorry za offtopic!
to netko od igrača piše.
odradio i ja 10 svojih pobjeda u competetive i dobio rank Gold Nova II, što god to značilo
odradio i ja 10 svojih pobjeda u competetive i dobio rank Gold Nova II, što god to značilo
lijepo... a znači da sada igraš dalje na isti način kako i ovih 10 matcheva...
napreduješ kroz pobjede i "zaradiš" bolji rank a ujedno ti se i individialni skill razvija!
gl i hf u nastavku igre! ;)kako funkcionira napredovanje/nazadovanje? pročitao sam neki guide, ali me zanima je li taj tzv. ELO skriven ili mogu prema nečemu zaključiti jesam li blizu dizanja ili padanja ranka?
Kad izgubis par puta zaredom mozes zakljucit da si blizu padanja, takodjer kad pobjedis par puta zaredom mozes zakljuciti da si bliznu napredovanja.
Osim toga, drugih nekakvih nacina nema.
mas supak, nemogu napredovat za random idiotima, sad bio jedan hacker, imao score 55-4, trci sa USP-S i tri headshoota, kaze da lvl frendu acc, to nisam vidio ni kod Leg eagle mastera da naprave, ono points mu preko 130...
Pa vidiš li da je to igrač napisao? Samo se prebacilo u drugi red.
Pa da i detektira cheatera, zadnje di bi to pisalo je chat.
Da je meni imat upola fpsa kolko ti imas :(
Pa da i detektira cheatera, zadnje di bi to pisalo je chat.
Ja sam jednom vidio istu sličnu poruku. Lik iz protiviničke ekipe je dobio VAC jer je valjda koristio neke najjadnije cheateve koje je VAC odmah detektirao.
Blago tebi !
Ja sam prvih 10 winova odigrao sa 3 prijatelja čim smo instalirali CS:GO, i stavilo me u Silver 3.
Nakon toga sam odmah pao u Silver 2, i nekako se vratio natrag i nadalje čim sam ušao u novu diviziju odmah bi pao natrag pa se opet vratio.
Sad sam se vratio u Silver Elite Master, nadam se ubrzo Goldu. :)
Blago tebi !
Ja sam prvih 10 winova odigrao sa 3 prijatelja čim smo instalirali CS:GO, i stavilo me u Silver 3.
Nakon toga sam odmah pao u Silver 2, i nekako se vratio natrag i nadalje čim sam ušao u novu diviziju odmah bi pao natrag pa se opet vratio.
Ja sam dva puta ulazio i izlazio iz golda... Uđem u gold, odigram par rundi s prijateljima, izgubimo - Silver elite master
Od gold 4 do Elite master sam došao u jednom danu a mučim se još da u taj gold zagazim
Blago tebi !
pao sam odmah nakon prvog meča u Gold 1, ali nakon toga sam imao jednu pobjedu i tie, pa se nadam opet povratku u 2.
Evo da se i ja "pohvalim". Upravo završena partija, svi otprilike GN***. Na pol partije skužim da nešta ne štima: rus iz mog teama ima 0:14 score?! na kraju partije je skupio cijela 3...
jel ti mene zajebavaš,nakon 5 slova se prebacilo u drugi red jel ?
To je VAC poruka,i dešava se svaki put kada detektuje cheatera na competitive..
Dok VAC nekoga detektira bana i kicka ga instantno i pise crvenim slovima a ovo likovi spamaju bezveze.
Nakon 5 slova i dvadeset SPACEova se pribacilo u drugi red.
Udjem u casual, reko odoh malo deagle da se izivljavam...
I fino kao CT iz one garaze, nanisanio mene lik puca mi headshot a ja u istom trenutku njemu uzvracam headshot :D
Evo slidza
Poceo sam igrat CS GO prije nekih 5 dana i sad sam tek skuzio da ima competitive dosad sam igrao casual.
Gubim se jos dosta al ono od 5 meceva odigranih 4 dobio 1 izgubio, s time da non stop dobivam ove likove sa ukrstenim kalasima. Nisam ni znao da je to "znak" za rank do sad, dok nisam malo prosnjofo ovu temu.
Sve u svemu svidja mi se GO, gubim se malo navikao sam se puno bio na css, al mislim da je GO jedan lijep nastavak
E da i vidio sam da je tam neko pisao da nema balkanaca ja u ovih 5 meceva samo u jednom nisam naletio na balkanca, uvijek je bar jedan u gejmu, i daju se lako prepoznat heheh
Ima balkanaca kolko oćeš... Na kraju svakog meča neko prosere nešto na voice chatu haha :D
Nemogu vjerovat kako nekih sere mission drop, tipu dropne M4A1-S Knight, sva sreca pa ja tri puta za redom dobijem M249 Contrast spray...
Ima balkanaca kolko oćeš... Na kraju svakog meča neko prosere nešto na voice chatu haha :D
haha,tako i meni uvijek :D a sto je najgore budu iu mom timu :/
i onda ih na kraju moram ispitivati sto nisu normalno pricali hahaha xd
Ok, nisam istraživao po tom pitanju, ali je logično da spaja igrače iz donekle bliskih zemalja, radi pinga, tak da, nije čudo xD