Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.383.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

ovaj dreammaker me vuče za jezik još od prvog posta na ovoj temi {#}... gledaj jedan primjer od prošlog vikenda, igrali smo dd2 i sve je bilo super, admin nam najavi da se upravo skinula jedna super kewl mapa, ali jedini problem je taj što ima 50 mb(da, fakin 50mb) i da se malo strpimo kod downloada. Do promjene mape je bilo gore 15vs15 igraca, nakon promjene koja je trajala pa ono, do 10 min, na serveru nas je bilo 3vs3 + botovi, igrali smo tu mapu manje od 10 min i vratili se na official... ak se već mjenjaju mape, onda nek se dodaju 2 ili 3 nove, a ne svaki drugi dan 2 ili 3 nove...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Ma ne vučem te za jezik, samo ti hoću reći da zgubidani funkcioniraju više manje jednako kao i na Sourceu i u tome je njihova čar. Okej nekima to smeta, tada mogu na drugim serverima igrati koji nemaju custom mape. Glupo mi je s tobom raspravljati o Zgubidanima koji po mome mišljenju ne trebaju gotovo ništa mjenjati. Hvala ti Bože da su došli na CSGO jer sam već odustao od njega bio. Sad sa ovim izborom dobro poznatih mapa je već igra na novoj razini. CSGO official mape su super, al ih fali previše i nema misla vrtjeti stalno dd2 nuke inferno i aztec.. Jednostavno netko se s ovim neće složiti ali blago mu se, jer za takve servera ima na bacanje. Za nas ostale su tu (hvala bogu) zgubidani ;)

šumski put je bio ravan.
16 godina

isprike na duplom postu, objavilo mi isti dvaput zbog nekakve greške na stranici..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 20:46 (dreammaker).
12 godina
protjeran
ScazzaHitmann666 kaže...

Narucio jos u petak CS:GO,i juce me lik zove da mi je igra tek poslata,i da ce stici u petak pre podne,kakva neodgovornost.. Za 100 km im je potrebno 7 dana. A imaju je na lageru.

http://www.computerlandgames.rs/counter-strike-global-offensive-key-6158-c52-view.htm

Cijena mu je ko na steamu.

Kaj ne uzmeš drito prek steama? lol...

14 godina
neaktivan
Zgubidanima fali to što imaju recimo de_train i de_train_se u cylcleu. Trebao bih ostat samo _se, gdje nema magle i tako sa svim official mapama.
Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Nemam karticu, i dok se to ne napravi,mislim nedelju dana treba da se ceka,ja sam mislio da ce za to vreme stici i da cu igrati, druge stvari poput odece mi stignu posle 2 dana max,cak iz Nisa,a ne iz NS-a koji je 100 km od mene..

LoL EU West - ScazzaHitmann
12 godina
neaktivan

Igram CS (1.6) godinama (u klanovima itd,), a u zadnje vrijeme puuuno manje :)

Ne smije se zaboravit da je to timska igra koja je meni osobno najzanimljivija u 5v5 meču. Naravno, odlično je što imamo taj dobar public server kojeg spominjete i šteta je što nemamo hrvatski, ali to je što se CSa tiče bilo uvijek tako osim u rijetkim kraćim periodima, jednostavno je premalo ljudi i svi su razbacani. I da se vratimo na temu, osobno ne volim public napucavanje 15v15 jer mi je to nešto kao da igraš basket hakl na 1 koš 10v10, igra mi izgubi svoj draž i smisao. Na koji god dio mape dođeš moraš se gurat, ne možeš ni strejfat normalno, ne moram ni naglašavat flashanje od strane teamm8ova itd. Što se tiče custom mapa, nisam ih nikad volio (osim aim mapa) jer one standardne su standardne iz jednostavnog razloga jer su dobro balansirane, dizajnirane itd. (hostage mape uopce nemaju smisla, to je uzas). Da se vratimo kosarci, te specificne mape su IMHO nesto kao igralista, ne mozes igrat kosarku na nogometnom terenu zar ne? Tako da shvacam tu Bladea. Posto smo svi mi samo povremeni igraci, kad vec nadjem vremena igrat, zelim normalnu=standardnu mapu. Ali naravno svakom po njegovim zeljama :) Vidim da se tu dosta ljudi voli hvaliti scorovima na publicu :) Osobno bi vise volio vidjet neki ozbiljan cs klan :) jer public i cw su nebo i zemlja

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Počeo sam sređivat server, šteta da propada besplatan sponzorski server(32 slota). Ovo radim za svoj gušt i da naučim sa panelom, a ako rezultat bude dobar onda ću kupit i gameme statse(30kn mjesečno).

Što sam trenutno napravia. 

_se only mape + mirage + pyramid_csgo

2 flashbanga - ovo će bit u testnoj fazi, mislim da je jedan sasvim dovoljan za public servere

+ ostali gimmicksi koji mi se nisu sviđali na zgubidanima.

itd, itd. nastavljam radit i istraživat prostranstva plugina i panela. Dosad sam imao iskustva samo sa 1.6(map cycle i dodavanje admina), ali prokužio sam ovaj novi sistem gamemodova na kojeg se svi žale.

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Server je online ali se još radi na njemu punom parom tako da ne očekujete sve i svašta a IP je 217.26.75.26:28028

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posle 7 dana stigao,iz NS-a do SU. 100 km, bruka, no nebitno.

http://steamcommunity.com/id/RileTBO

Neka adduje ko hoce :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kupio, danas prvi put igrao i na pocetku cudno al sam se ubrzo priviknuo. Igrao na zgubidanima, dobar server, al stvarno.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ljudi, definitvno jedan od najboljih aceva koje sam ikad vidio. Riješia ih lik svjetski.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
loge kaže...
Tyberius_Prime kaže...

U zadnjih pola godine si kupvao

steelseries gaming mis

samsung syncmaster t200 monitor

Dvije grafe, jednu ddr3 i jednu ddr5

I sad tu prosis za igru koja dodje 7 eura...mislim stvarno.

a zas da platim ako MOZDA  nemoram.. al kontam da cu morat posto u ovoj usranoj drzavi nema dobrilh ljudi.. 

gelo ljakse ako možeš svaki vikend trošit na piće i slikavat se na esportu budi čovjek pa plati igru

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
14 godina
neaktivan

Kopirat cu iz ove teme. Dodajte u favorite, pa se mozemo skupljat.

e-sport.hr CS:GO Public by kgb-hosting.com

IP adresa: 217.26.75.26:28028

Broj slotova: 32

Game mode: Classic competitive

Round time: 2:00min

Freezetime: 5sec

Broj Rundi: MR15, minimalno 16 rundi, maximalno 30. Prvi team do 16 je pobjednik. Na halfu(15 rundi) teamovi mijenjaju strane.

Friendly Fire: ON. 3 ubojstva teammatea rezultiraju automatskim banom u trajanju od jedne mape.

Fast download: U izradi, brzo će biti gotov.

Mapcycle: de_dust2_se, de_train_se, de_aztec_se, de_inferno_se, de_mirage_go, de_dust_se, de_nuke_ve

Mape u planu: de_pyramid_csgo, de_nightfever + male mape poput aim_map, aim_deagle, fy_mape itd.

RockTheVote: Da, ali trenutno u lošijoj verziji. Naime plan je kad 60% igrača upiše rtv izbaci meni u kojem piše 1. Male mape 2. Velike mape i onda nakon odabira izbaci mapu za vote tako da ne bude slučajeva da 20 igrača igra aim_map ili 3 igrača dd2. RTV će vjerojatno bit enablean samo onda kad admina nema na serveru. Dok su admini na serveru, imaju pravo prema vlastitoj intiuciji ili željama igrača mijenjati mape, ali samo u slučajevima ako broj igrača ne odgovara veličini mape.

C4timer: 35sec. Timer se pojavljiva na 30, 20 i od 10 do 1 sekundi textualno u hintboxu.

Botovi: Server će ispunjavati 6 botova čiji se broj smanjiva kako igrači ulaze. Znači kad imamo 6 igrača na serveru, broj botova je na 0.

Grenade: Prvo sam mislio stavit mogućnost 2 flashbanga, ali to otvara 4 slota grenada pa tako tko ne kupi drugu flashku može imati molotov, smoke, flash i HE, što smatram da je za public previše.
Dakle 1 flashbang zasad + još dvije grenade.

Slay looser: Ovo je plugin za koji tražim vaše mišljenje. Znači ako T ne plentaju C4 server ih slaya, ako CT ne defaju C4 server ih slaya. Ubaciti ili NE?

Još je jedna zanimljiva stvar u planu. GameME statsi. To je plugin koji na svom websiteu vodi kompletnu statistiku o svemu što možete zamisliti. Bilježi vašu aktivnost, preciznost, k/d ratio, najdraže oružje itd, da ne nabrajam. Svaki igrač može embedati u signature na forum svoj gameME banner u kojem pišu podaci o njegovu učinku na našem serveru.
Možete mu pristupiti i sa web appa.

6 Da za Slaylooser
9 Ne za Slaylooser
Pingu ;)
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo mozda jedno glupo pitanje,ali vredi probati.

Da li ste za to da mi sa Buga-a napravimo grupu npr da se zove lupam "Bug.hr", i da stavimo kao u team tagg?

Ali naravno da se dogovorimo oko imena prethodno, i onda kad se pokupimo i odemo na Zgubidane ili negde.. :)

3 Da
7 Ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 6:55 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

...dali se može sakrit puška u CS:GO?

0 0 hvala 0
16 godina

Odlično Vapore, ovo za slay obavezno jer se ekipa previše kampa po mapi, ako je slay uključen onda se ide na sve ili ništa i tak bi to trebalo biti, svi znamo da nema puno taktike na publicu da bi trebalo čuvati oružja... Da li možeš staviti ono za presjecanje žica kod defa bombe, to mi se čini zanimljivo :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ifka kaže...

...dali se može sakrit puška u CS:GO?

Može i onda trčiš malo brže i nitko ti nije neprijatelj, i onda dođeš do njega on ti maše misli da si prijatelj a ti iz džepa izvadiš ak47 i otkineš mu glavu. Stalno im to radim, pa plaču.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan

ne seri :)

14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Odlično Vapore, ovo za slay obavezno jer se ekipa previše kampa po mapi, ako je slay uključen onda se ide na sve ili ništa i tak bi to trebalo biti, svi znamo da nema puno taktike na publicu da bi trebalo čuvati oružja... Da li možeš staviti ono za presjecanje žica kod defa bombe, to mi se čini zanimljivo :D 

Zaboravia sam napomenut da je to unutra za defanje žicom-

fast download je riješen, ali imam problema sa de_nuke_ve, pa bi trebao uploadat de_nuke_ve_fix koji radia sa fast downloadom.

Recimo mirage_go koji ima 30MB, downloada za minut ili manje.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:35 (Vapor).
12 godina
neaktivan

Slay looser: Ovo je plugin za koji tražim vaše mišljenje. Znači ako T ne plentaju C4 server ih slaya, ako CT ne defaju C4 server ih slaya. Ubaciti ili NE?

ovo ne moj ubacivat to me zivcira kad ostane par sek ne stignem defat a imam awp , i idem ga cuvat i onda me to salya :(

14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

ovo ne moj ubacivat to me zivcira kad ostane par sek ne stignem defat a imam awp , i idem ga cuvat i onda me to salya :(

Zato sam ubacio da moš defat preko žice, znači imaš 25% šanse da defaš ili 12,5% ako nemaš defuse kit.

Pogodiš žicu i odmah ti defa, makar bila sekunda do kraja.

Pingu ;)
17 godina

Meni je ta žica baš loša. Čemu komplikacije, treba bit normalno defanje i bez slaya. Classic all the way.

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slaylooser zasad nije unutra.

Za ubuduće ćemo vidjeti.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

po meni je logično ako možeš odrezat žicu da slay bude ON, imaš vremena za napucavanje, a opet imaš šanse pogoditi žicu u zadnjoj sec... I ja bi ponekad htio sačuvat awp, ali na kraju to ispada da ekipa masovno kampa na drugom site-u... ali nek vrijeme pokaže! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

po meni je logično ako možeš odrezat žicu da slay bude ON, imaš vremena za napucavanje, a opet imaš šanse pogoditi žicu u zadnjoj sec... I ja bi ponekad htio sačuvat awp, ali na kraju to ispada da ekipa masovno kampa na drugom site-u... ali nek vrijeme pokaže! 

Upravo to, vidićemo kako će se pokazat trenutno i hoćeli utjecat na dinamičnost igre.

Jer sa slaylooser natjerao bi sve da igraju za pobjedu svog tima, ovako igraju samo za sebe i svoj score.

Pingu ;)
16 godina

meni je inaće odlićno i banka na nekim serverima,ono možeš deposit stavljat u banku a po potrebi si povućeš novce i to ti je vezano uz tvoj steam id i svaki put kada dodješ imaš love

tako ti dosta ekipe dolazi stalnona server jer imaju novce,imaju neka ogranicenja,da se ne moze kupiti u prvoj rundi

inace slay za ne izvrsavanje zadaće je po mom obavezan!!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li nas zainteresiranih za sutrašnje skupljanje oko 20, 21h navečer.

IP: 217.26.75.26:28028

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

**NOVI UPDATE**

Sad samo čekamo ESEAu i Hattona da naprave video o updateu.

Novi video "CS:GO Pro Tip"

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PWsw1BPiDzQ#!

Change notes, stavit ću uskličnik ispred zanimljivih

[ GOTV ]
- As a GOTV client spectator, the flangbang effect from first person is now reduced a bit and there is now text that says "(BLINDED)"
- Fixed overhead targetIDs not showing sometimes when spectating with XRay mode on.
- Added a convar "cl_teamid_overhead_maxdist_spec" that can set the max distance overhead TargetIDs will show up when spectating
- Changed player target selection input from hardcoded number keys to keys bound to "slotN" commands.
- Changed X-Ray toggle key from hardcoded 'X' to whatever is bound for "radio2", which defaults to 'X'.
- Fixed health/armor/ammo of the spectated target not being displayed as a GOTV client.
- Made bomb visible in GOTV clients' map overview at all times.
- Fixed money not showing up in GOTV scoreboard for either teams.
- Fixed flashbang effect flash retriggering when changing spectator target.
- Fixed missing winpanel when GOTV spectating.
- Revised GOTV autodirector behavior.

[ MISC ]
-!!! Repacked content to reduce CS:GO disk usage from 6GB to 4.8GB.
- Implemented separate sound for distant grenade explosions to make the distance easier to gauge. Sound crossfades near and distance sound between 800 and 2800 units.
- Reduced audible distance of scope zoom.
-!!! Fire devices have been modified ( Molotovs and incendiary grenades ):
  -!!! Fire can now be extinguished by smoke grenades and deployed smokes now deny fire device detonation and spreading. - zanči smokeom možemo ugasit vatru, a gdje je smoke bačen vatra uopće nemože nastat {#}
  - Fire now spreads a bit faster and not quite as far.
  -!!! Fire "tagging" slowdown has been removed. - usporavanje tokom hodanja kroz vatru je maknuto iako je ubačeno na zahtjev communittya
  - Adjusted fire armor penetration value.
- Fixed Terrorists getting loser bonus payout for running down the clock. Now Terrorists get no income if the round timer runs out.
- Armor Penetration is now shown for weapons in the buy menu.
- 3rd person and first person default duck speed has been slightly increased.
- Tapping the duck key frequently in short intervals will cause your duck to slow, but cools down very fast.
-!!! Smoke grenade visibility inside a smoke has been reduced to give less advantage to players inside and more to players outside.
- Design changes for Scoreboard
  - Added team names to scoreboard.
  - Made score more prominent.
  - Win banner states are now team specific.
- Design change for win panel and alert messages.
- Server log changes:
  - Added xyz coordinates to messages.
  - Added nade messages.
  - Added team change messages.
  - Added 'assist' messages.
- Fixed a case of loss of mouse and keyboard input.
- Server browser filter settings are now saved.
- Big Picture Support
  - Fixed not being able to dismiss server browser dialog with controller.
  - Added ability to disable all controllers.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 11:02 (Vapor).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo malo SSova iz prve ruke kako to izgleda.

EDIT: Naravno da će uploader osakatit sliku do kraja.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:58 (Vapor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice