Counter strike 1.6

poruka: 43
|
čitano: 9.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

E ljudi bas me zanima koliko ima counter strike igraca ovdje vjerujem da ih ima puno.. =) Instalirao sam Counter Strike 1.6 Non Steam i usao sam u jedan server i ping mi je jako velik(150) ali stvarno neznam zasto upaljen mi je samo Xfire i Avast!Jel znate mozda u cemu je problem bar da mi bude oko 80-90 ili manje da ih mogu lakse ubiti...Nije do servera server ping je 70...Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 20:51 (Razer Mamba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Counter strike 1.6
Razer Mamba kaže...

E ljudi bas me zanima koliko ima counter strike igraca ovdje vjerujem da ih ima puno.. =) Instalirao sam Counter Strike 1.6 Non Steam i usao sam u jedan server i ping mi je jako velik(150) ali stvarno neznam zasto upaljen mi je samo Xfire i Avast!Jel znate mozda u cemu je problem bar da mi bude oko 80-90 ili manje da ih mogu lakse ubiti...Nije do servera server ping je 70...Belji se

Neznam nisam igrao CS 1.6, al jeli ti tako na svim serverima ili ?, i nek netko tko je igrao CS nek ti kaze koliko je on imao, jer mozda je sad to normalno za nas, a mozda pak i ne!

I don't care...
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Neznam nisam igrao CS 1.6, al jeli ti tako na svim serverima ili ?, i nek netko tko je igrao CS nek ti kaze koliko je on imao, jer mozda je sad to normalno za nas, a mozda pak i ne!

A skoro pa na svim serverima je.... igra li tko ovu igru neka ostavi xf.... =)

Jel imate mozda koje non steam servere za ostavit naravno latency da bude sto manja....tako da ih mogu dodati u favorite

tnx unaprijed Belji se

16 godina

igram cesto cs 1.6 . gotovo svakodnevno. proveo sam ne sate, vec dane na toj igri, i provesti cu. ping mi se krece oko 40 - 70.. mozda je problem u firewallu? probaj restartati ruter. zezaj se malo sa ruterom i postavkama i trebalo bi raditi :)

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

igram cesto cs 1.6 . gotovo svakodnevno. proveo sam ne sate, vec dane na toj igri, i provesti cu. ping mi se krece oko 40 - 70.. mozda je problem u firewallu? probaj restartati ruter. zezaj se malo sa ruterom i postavkama i trebalo bi raditi :)

ok tnx to cu provati Belji se

16 godina
neaktivan

Sad mi je ping 93 i izbaci me ja cu poludit sve mi je ugaseno nista ne radi resetirao sam konekciju sve i opet mi nece u cemu je problem da mi je znat......

uffff

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 20:24 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

možeš igrati na nekim serverima koji dopuštaju takav ping,imaš na PP IP adrese nekoliko takvih servera

written by pod009 Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

možeš igrati na nekim serverima koji dopuštaju takav ping,imaš na PP IP adrese nekoliko takvih servera

znam to igram na jedan server gdje mi je ping 110 ....to i nije toliko lose ali gadam jedno 2-3 puta da ga rani...nevjerojatno imas li ti koje servere ako uopce igras..counter  strike 1.6 non-steam.....i jel se moze rijesiti taj ping us**** Belji se

16 godina

nadam se da igras na balkan serverima?

16 godina

jedite kod joea mi je the best, o cemu uopce ovisi ping ?

16 godina
tony THE Noob kaže...

JKJ ti moze biti dobar samo ako igras sa cheatom. Na JKJ se da uhvatiti oko 20 cheatera dnevno..

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
tony THE Noob kaže...

JKJ ti moze biti dobar samo ako igras sa cheatom. Na JKJ se da uhvatiti oko 20 cheatera dnevno..

dajte ajde postajte nekoliko IP-ova tako da ih dodam u favorite...... =) valjda ce neki raditi mislim moraju neki raditi inace cu ja komp razbit pa ce bit svacega :D

jedite kod joea je puno cheatera svi imaju wallhack i stvarno je glupo tako igrat......sta ce deb*** ahh..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 20:49 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

evo upravo sam je "nabavio"za laptop pa nekad upalim preko vip mobile connect moj xf: tavicnoob

ne igram baš puno al eto

Chuck Norris ne jede med,on žvače pčele !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nicash kaže...

evo upravo sam je "nabavio"za laptop pa nekad upalim preko vip mobile connect moj xf: tavicnoob

ne igram baš puno al eto

e da hvala sto si me podsjetio kako nemoze detectat xfire counter strike 1.6 pustim da mi ono skroz prode dok se loada odnosno ne stisnem skip i opet mi ne pronade......provao sam manual detect isto nesto nece pise unabel to find i onda neke fajlove nemoze nac

16 godina
neaktivan

server ima je solidan,ali ima dosta gamera s cheatom,tako da ne igram tamo često

http://en.wikipedia.org/wiki/Ping_(video_games)-latencija između korisničnog PC-a i servera

mislim da ih ima i više,na 3. serveru je uvjek manje gamera i onih s cheatom

written by pod009 Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep.
17 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Neznam zasto igrate cs 1.6 kad mozete igrati css - ima bolju grafiku,

bolje servere, igrace, manje citera, više Hr servera ja igram css samo

sa steam-om ali ima i puno non-steam servera i sto je veca prednost

kod css-a je da u cs 1.6 nepričaju puno preko mikrofona a u css-u

pričaju tako se i zabavljate a i igrate css!

Budučnost:Monitor: LG W2234S 22'' Procesor:AMD Athlon x2 6000+HDD:Hitachi 500gb Matična: GigabyteM52L-S3Ram: 4x2gb buffoloGrafička:Hd 3850 1GbSadašnjost:Monitor: Compaq 17" Procesor:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the mir kaže...

bolje servere, igrace, manje citera, više Hr servera ja igram css samo

sa steam-om ali ima i puno non-steam servera i sto je veca prednost

kod css-a je da u cs 1.6 nepričaju puno preko mikrofona a u css-u

pričaju tako se i zabavljate a i igrate css!

cuo sam za to....planiram instalirati counter strike source....jos moram kupit mikrofon jer mi se stari pokvario :D

16 godina
the mir kaže...

bolje servere, igrace, manje citera, više Hr servera

samo ti uzivaj dok rokas sa kalasem u noge i zabijas tako headshotove. grafika je plasticna i gruba. 1.6 mozda ima piksele, ali te piksele mi volimo. imam original 1.6 i uzivam u toj igri. source sam igrao par mjeseci i dosadio mi. prelos gameplayu odnosu na 1.6. ako ti je do grafike ostavi se CS-a i zaigraj Crysis.. CSS je isto tako prepun klinaca koji se na mikrofonu izivljavaju i dizu tlak normalnim igracima. nema cheatera na css-u? lol, igras li ti css uopce? :)

ugl xf prepoznaje smao original verziju igre. non steam verziju ne prepoznaje.

16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Evo vam broj servera sa zombijima. Pre heben je server. Zabavan, zezas se s drugima hrvatima i bosancima. Trenutno je offline, ali vratit ce se 100%.

77.238.208.8:27018

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
the mir kaže...

bolje servere, igrace, manje citera, više Hr servera

samo ti uzivaj dok rokas sa kalasem u noge i zabijas tako headshotove -to je realno-. grafika je plasticna i gruba-ako staviš na najaču grafiku. 1.6 mozda ima piksele, ali te piksele mi volimo. imam original 1.6 i uzivam u toj igri. source sam igrao par mjeseci i dosadio mi. prelos gameplayu odnosu na 1.6. ako ti je do grafike ostavi se CS-a i zaigraj Crysis.. CSS je isto tako prepun klinaca-ako igraš na non stem css-koji se na mikrofonu izivljavaju i dizu tlak normalnim igracima. nema cheatera na css-u?-ako igraš na non stem css- lol, igras li ti css uopce?-normalno da igram- :)

ugl xf prepoznaje smao original verziju igre. non steam verziju ne prepoznaje.

Budučnost:Monitor: LG W2234S 22'' Procesor:AMD Athlon x2 6000+HDD:Hitachi 500gb Matična: GigabyteM52L-S3Ram: 4x2gb buffoloGrafička:Hd 3850 1GbSadašnjost:Monitor: Compaq 17" Procesor:
16 godina
dreammaker kaže...
tony THE Noob kaže...

Neznam...ja tamo igram bez cita i imam dobre bodove =) ja sam tolki PRO da ubijem one s citom ko muhu doma XP

16 godina

igrao sam css steam i non steam. kalasem u noge i onda padne headshot a nisan se ne digne do glave? ne nije realno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 11:31 (dreammaker).
17 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Imam i ja CS 1.6 NonSteam verziju, no nemogu ni na jedan server, uvijek mi iskoči nekakav error.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

igrao sam css steam i non steam. kalasem u noge i onda padne headshot a nisan se ne digne do glave? ne nije realno!

Nije to istina tako sam i ja ovoga ubijo imao je healtha malo kad je samo sa 2 metka u noge krepao i onda je oni zvuk se cuo headshot taman kad sam ga ubio mislio sam da sam ja ali nisam pise ti gori sve...valjda si bio na puni server pa se killali i onda kad si ti ubio jednoga slucajno ti je dosao taj zvuk headshot i mislio si da si to napravio...ja se nadam da si me razumio Smijeh

17 godina
Counter strike 1.6

Addajte me na xfire:ukay1000 pa da se vidimo preko nisana :D

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 11:52 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Razer Mamba kaže...

ja se nadam da si me razumio Smijeh

ma kuzim te sve, ali znam sta i o cemu pricam. gore ti je nacrtan headshot. ne igram na serverima sa onim retardiranim zvukom "headshot".. :) svatko ima svoj ukus, a ovdje je tema o 1.6ici stoga necemo vise offtopicariti. :)

17 godina
neaktivan
Counter strike 1.6

Nikako da natjeram Xfire da detektira CS 1.6 Nonsteam Viče

Odem na manual da nađem game path i iskoči mi error cannot find steam i još neke fajlove. Jel Xfire uopće može radit s nonsteam verzijom? :O

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaweli kaže...

Odem na manual da nađem game path i iskoči mi error cannot find steam i još neke fajlove. Jel Xfire uopće može radit s nonsteam verzijom? :O

Naravno da može! http://forum.digitalpowered.info/index.php?showtopic=16164

Samo, moras to raditi svaki put kad ti xfire napravi update! :)

totus mundus agit histrionem
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Isti problem u mene....(slika dolje)

ja mislim da se nemoze s nonsteam...jeli ti radi onaj ip koji sam ti poslao preko pm :D :D

off topic:jeli dobar doggy? Belji se

EDIT:SinCr0 hvala ti puno sad imam CS 1.6 na xfireu............

idem igrat hihihi .... =) =) =) =)

Neki error i doggy :D Neki error i doggy :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 13:35 (Razer Mamba).
16 godina

ja sam skuzio da meni prepoznaje sada non steam verziju igre i nakon updatea zato sto imam i steam verziju..:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice