COH-problem

poruka: 15
|
čitano: 4.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
COH-problem

pozz,imam problem sa igricom company of heroes ,tj. prije instalacije dobijem upozorenje da trebam instalirati novije drivere za cpu,i da ih nadjem na stranici www.amd.com ,tako nesto,i kliknem na OK i instalacija se nastavi,kada se instalira igrica,pokrenem je,dodje do start meni i izbaci,vjerovatno je zbog drivera,a drivere ne mogu naci ,pa ako moze neko da mi nadje drivere za AMD 64 X2 5200+ 
Hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
17 godina
COH-problem

Je li original igru pokusavas instalirati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
COH-problem

Da,kod prijatelja smo instalirali istu i radi sve,kod mene trazi novije drivere za cpu,koje ne mogu naci

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 13:47 (bl4ck_h4ck3r_1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
COH-problem

{#} jel moze neko da nadje drivere ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
COH-problem

Bas niko ? Pomozite molim vas,hitno mi je

0 0 hvala 0
15 godina
COH-problem

Hm , driveri za CPU ? Mislim da tebi trebaju driveri za grafu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
COH-problem

http://zaslike.com/files/yyldl75yn25vxl6fppt.jpg
dobijem to upozorenje,nez sta treba ,ugl. igrica nece

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
COH-problem

Pozz svima,imam problem sa nat spajanjem,igram preko steama company of heroes i kad se hocu spojiti sa prijateljima izbacuje nat nogation

probao sam to preko rutera nekako al nisam uspio pa ako mi moze netko pomoci ili uputiti .

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: COH-problem
bl4ck_h4ck3r_1 kaže...

http://zaslike.com/files/yyldl75yn25vxl6fppt.jpg
dobijem to upozorenje,nez sta treba ,ugl. igrica nece

Skini zadnje drajvere za graficku karticu.... i skini sve zadnje drajvere za maticnu plocu... i popuni rubriku moj Pc da bi ti lakse pomogli dalje

16 godina
Jura007 kaže...

Pozz svima,imam problem sa nat spajanjem,igram preko steama company of heroes i kad se hocu spojiti sa prijateljima izbacuje nat nogation

probao sam to preko rutera nekako al nisam uspio pa ako mi moze netko pomoci ili uputiti .

hvala

Isti problem sam i ja imao. Znaci nisam nigdje mogao uci u mec i nitko se nije mogao pridruziti meni u mojem mecu. Probao sam sve ali apsolutno sve, i jedino dok sam promjenio kompletan modem je NAT bio koliko toliko sreden. Znaci novi modem(router)  ili kako je meni rekao lik sa njihovog suporta rekao da updejtam firmware modema. Isto koliko sam doznao sa neta igra ima malo problema sa tim NAT-om sama po sebi.

13 godina
COH-problem

Ili jednostavno otvori portove? Nisam siguran jeli tako funkcionira i za Steam verziju...

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ili jednostavno otvori portove? Nisam siguran jeli tako funkcionira i za Steam verziju...

Ja sam isto to prvo napravio ali meni nista nije pomoglo. Mozda njemu pomogne.{#}

13 godina
neaktivan
COH-problem

port ti je 6112 UDP ;)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tompa
12 godina
neaktivan