Cod4 dedicated server

poruka: 15
|
čitano: 3.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Cod4 dedicated server

napravio sam server sad samo neznam stavit map rotation ali ne sa svim mapama ne samo 3-4 manje mape

pa ako moze pomoc oko toga

seagate 320gb,3gbram hd4850,amd 5000,CODEGEN 350W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod4 dedicated server

skini si cod rcon tool odlican program iz kojeg sve podesavas

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 18:50 (AmD).
16 godina
protjeran
Cod4 dedicated server

hvala toga se nisam sjetio

seagate 320gb,3gbram hd4850,amd 5000,CODEGEN 350W
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cod4 dedicated server

Tema je stara dosta to vidim sada,trebam pomoć little help kako da otvorim server? fowardao sam router i samo mi treba ono ostalo,imam P4 2.01ghz 1gb ddr400 40gb hdd pa na njemu mislim držat server za 4-5 osoba,čisto s frendovima.

kalaš nosim,srbe kosim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cod4 dedicated server
  • Moras otvorit portove
    • Brzi net imati
      • i dinamicki IP ako zelis server hostati a da se IP ne mjenja

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GamerFromBiH kaže...
  • Moras otvorit portove
    • Brzi net imati
      • i dinamicki IP ako zelis server hostati a da se IP ne mjenja

Imam max adsl 6mbp/s stalnu IP adresu promjeni se samo ako router restartam,a to je nikad.

kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Cod4 dedicated server

Imas na netu hrpu tutoriala. Evo jedan klik. Imaš ih i na youtubu puno, tamo sam ja naućio kako ga napravit.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
zOjA26 kaže...

Imas na netu hrpu tutoriala. Evo jedan klik. Imaš ih i na youtubu puno, tamo sam ja naućio kako ga napravit.

Treba mi taj config file,na onom linku je nedostupan,ja na tom drugom kompu moram imat cod4 instaliran? ili?

kalaš nosim,srbe kosim
15 godina
protjeran
Cod4 dedicated server

Meni izbaci grešku pri stavljanju targeta da očita config za server i iw3mp kaže da nemože naći file a file stoji tamo u mapi od cod4

največi dar za božić i sve blagdane bi mi bilo ozdravljenje mog mačka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod4 dedicated server

Evo ovdje imas taj server cfg klik. Sam iskopiraj taj tekst u notpead i stavimu naziv server i ekstenzija neka mu bude .cfg . I kad pokrećeš server i kad ti se otvori konzola u konzolu upisi exec server.cfg . Kako uređivat taj server cfg pogledaj ovdje

. Gledaj sve kako lik radi i skužit ćeš kako ga napravit.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Cod4 dedicated server

ma evo ti tutorial na hrvatskom jeziku, ja osobno radio.. :D 

i stranica da se lakše snađeš:https://sites.google.com/site/callofdutyhacksites/call-of-duty-4-modern-warfare/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-4-modern-warfare-2

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Cod4 dedicated server
system kaže...

ma evo ti tutorial na hrvatskom jeziku, ja osobno radio.. :D 

i stranica da se lakše snađeš:https://sites.google.com/site/callofdutyhacksites/call-of-duty-4-modern-warfare/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-4-modern-warfare-2

da te pitam... taj server podržava samo windows 7 ili? jer na windows xp mi server neradi

=)
14 godina
neaktivan
Cod4 dedicated server

Napravio sam besplatan server i sve radi al mi se svakih 24 sata mjenja ip kako da napravim da stalno bude isti ip.....ako neko znade neka mi odgovori hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Zažoo kaže...

Napravio sam besplatan server i sve radi al mi se svakih 24 sata mjenja ip kako da napravim da stalno bude isti ip.....ako neko znade neka mi odgovori hvala

nemozes imati stalni ip...koliko znam nakon svakog iskljucenja sa servera dobijes novu ip adresu ali ako ti nije tesko kupi si server koji se vrti non stop i uzivaj

★★★★★
16 godina
neaktivan
Zažoo kaže...

Prijatelju nemoj se zaje*avat oko toga, to sam i ja prije radio i mučio se oko toga, zar je teško dat 30-ak kuna za pošten server

Mrzim rasizam i crnce! /// Android FTW /// A.K.A. *TR1PLEX.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice