napravio sam server sad samo neznam stavit map rotation ali ne sa svim mapama ne samo 3-4 manje mape
pa ako moze pomoc oko toga
napravio sam server sad samo neznam stavit map rotation ali ne sa svim mapama ne samo 3-4 manje mape
pa ako moze pomoc oko toga
skini si cod rcon tool odlican program iz kojeg sve podesavas
hvala toga se nisam sjetio
Tema je stara dosta to vidim sada,trebam pomoć little help kako da otvorim server? fowardao sam router i samo mi treba ono ostalo,imam P4 2.01ghz 1gb ddr400 40gb hdd pa na njemu mislim držat server za 4-5 osoba,čisto s frendovima.
Imam max adsl 6mbp/s stalnu IP adresu promjeni se samo ako router restartam,a to je nikad.
Imas na netu hrpu tutoriala. Evo jedan klik. Imaš ih i na youtubu puno, tamo sam ja naućio kako ga napravit.
Treba mi taj config file,na onom linku je nedostupan,ja na tom drugom kompu moram imat cod4 instaliran? ili?
Meni izbaci grešku pri stavljanju targeta da očita config za server i iw3mp kaže da nemože naći file a file stoji tamo u mapi od cod4
Evo ovdje imas taj server cfg klik. Sam iskopiraj taj tekst u notpead i stavimu naziv server i ekstenzija neka mu bude .cfg . I kad pokrećeš server i kad ti se otvori konzola u konzolu upisi exec server.cfg . Kako uređivat taj server cfg pogledaj ovdje
. Gledaj sve kako lik radi i skužit ćeš kako ga napravit.ma evo ti tutorial na hrvatskom jeziku, ja osobno radio.. :D
i stranica da se lakše snađeš:https://sites.google.com/site/callofdutyhacksites/call-of-duty-4-modern-warfare/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-4-modern-warfare-2
ma evo ti tutorial na hrvatskom jeziku, ja osobno radio.. :D
i stranica da se lakše snađeš:https://sites.google.com/site/callofdutyhacksites/call-of-duty-4-modern-warfare/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-4-modern-warfare-2
da te pitam... taj server podržava samo windows 7 ili? jer na windows xp mi server neradi
Napravio sam besplatan server i sve radi al mi se svakih 24 sata mjenja ip kako da napravim da stalno bude isti ip.....ako neko znade neka mi odgovori hvala
Napravio sam besplatan server i sve radi al mi se svakih 24 sata mjenja ip kako da napravim da stalno bude isti ip.....ako neko znade neka mi odgovori hvala
nemozes imati stalni ip...koliko znam nakon svakog iskljucenja sa servera dobijes novu ip adresu ali ako ti nije tesko kupi si server koji se vrti non stop i uzivaj
Prijatelju nemoj se zaje*avat oko toga, to sam i ja prije radio i mučio se oko toga, zar je teško dat 30-ak kuna za pošten server