ovako... instaliram cod2, crackam ga i instaliram patch 1.3.... uključim xfire pa mi detecta sam sp, a ne i mp, kad ga ručno pronađem, nađem server, upalim igru... ali mi onda mi stalno piše "Awaiting connection" i idu brojke prek 100 i dalje....=((( sad ne znam u čemu je problem, ako netko zna može mi pomoći riješiti ga???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tesko da ces igrati na 1.3 sa crackanom igrom.
Instaliraj igru bez patcheva tj, verziju 1.0 i onda ces moci igrati.
Al kad bude imo verziju 1.0 onda nece moc igrat puno servera jer su vecina na v1.3.,i onda opet imas problem.
Al kad bude imo verziju 1.0 onda nece moc igrat puno servera jer su vecina na v1.3.,i onda opet imas problem.
i ja tako mislim vecina servera je v1.3, ja igram na 1.3
i ja tako mislim vecina servera je v1.3, ja igram na 1.3
To je druga stvar sto vi i on hocete da igrate na 1.3 verziji, ali nije istina da nema servera na 1.0, ima ih veoma mnogo a i lakse je uci kad imas crackovanu igru....
Ja imam 900 servera na listi + imam fix koji mi dopusta da udjem i na originalne servere sa crackovanom igrom na 1.0, dakle nema servera gdje ne mogu uci....tako da....
Sve ima svoje prednosti i mane...
Ja imam 900 servera na listi + imam fix koji mi dopusta da udjem i na originalne servere sa crackovanom igrom na 1.0, dakle nema servera gdje ne mogu uci....tako da....
Jeli crvena ikonica, to ti sredi ono kad di u žuto pise Awaiting Connections!
Al nemores bas na sve servere!
pa daj onda covjeku taj fix ili nesto sto bi mu pomoglo
pa daj mu onda taj fix.jel vidis da covjek trea pomoc.
ja rokam preko xfire-a
i to je najbolja stvar po meni.
alooo... to mi je bio problem na starom kompu. sad sam dobio novi i nemam nikakav problem s codom, tak da se ne morate truditi
Ko mi moze POMOC. Prije rusenja Windowsa mi je cod2 radio bez problema sad kad sam ih srusio ins cod2 i ins cod2 patch za 1.3 verziju i nakon 1-2 minute me kicka nekakav Unknown windows ATI. Nest tako pa ako mi mozete pomoci javite se HVALA!
koji si servis pack stavio??? i jesi li instaliro drivere za grafu??
Ko mi moze POMOC. Prije rusenja Windowsa mi je cod2 radio bez problema sad kad sam ih srusio ins cod2 i ins cod2 patch za 1.3 verziju i nakon 1-2 minute me kicka nekakav Unknown windows ATI. Nest tako pa ako mi mozete pomoci javite se HVALA!
Stvarno je čudno da imate toliko problema sa Call of Duty. Igram već četvrtu godinu i nikada, ama baš nikada nisam imao problema. Pitam se šta li vi radite sa igrom?
Kao i obično reinstaliraj Punkbuster, nemoj koristiti fraps ili neki drugi program za nadziranje i snimanje jer punkbuster zna nekada kikati zbog toga.
Edit:
Trebalo bi pisati "Unknown Windows API"
ili možda nisi pazio koji si COD 2 biro da ti pokaže server...možda si stavio singleplayer a ne multiplayer.. provjeri ------------sry pod krivu temu sam piso.. :) nisam gledo naišo sam na neku takvu temu.. :D sad sam uredio