CoD2:mp problem =((

poruka: 16
|
čitano: 5.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako... instaliram cod2, crackam ga i instaliram patch 1.3.... uključim xfire pa mi detecta sam sp, a ne i mp, kad ga ručno pronađem, nađem server, upalim igru... ali mi onda mi stalno piše "Awaiting connection" i idu brojke prek 100 i dalje....=((( sad ne znam u čemu je problem, ako netko zna može mi pomoći riješiti ga???

džemo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tesko da ces igrati na 1.3 sa crackanom igrom.

Instaliraj igru bez patcheva tj, verziju 1.0 i onda ces moci igrati.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CoD2:mp problem =((

Al kad bude imo verziju 1.0 onda nece moc igrat puno servera jer su vecina na v1.3.,i onda opet imas problem.

Intel Core 2 Quad Q8200 4x2,33Ghz GIGABYTE EP31-S3G,FSB1600MHz 4GB DDR2 PC6400 Gainward GeForce 9900GT 1GB HDD WD 640GB SATA2 Kućište CoolerMaster CM690 Napajanje OCZ StealthXtreme 500W
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Al kad bude imo verziju 1.0 onda nece moc igrat puno servera jer su vecina na v1.3.,i onda opet imas problem.

i ja tako mislim vecina servera je v1.3, ja igram na 1.3

17 godina
ray_OGF kaže...

nixXxa kaže...
ray_OGF kaže...

i ja tako mislim vecina servera je v1.3, ja igram na 1.3

To je druga stvar sto vi i on hocete da igrate na 1.3 verziji, ali nije istina da nema servera na 1.0, ima ih veoma mnogo a i lakse je uci kad imas crackovanu igru....

16 godina
lakse je uci u 1.3 server posto su svi serveri zamal 1.3 a i crackani su...imam ih najmanje 300 na listi koji su crackani a 1.3
17 godina
dado16 kaže...
lakse je uci u 1.3 server posto su svi serveri zamal 1.3 a i crackani su...imam ih najmanje 300 na listi koji su crackani a 1.3

Ja imam 900 servera na listi + imam fix koji mi dopusta da udjem i na originalne servere sa crackovanom igrom na 1.0, dakle nema servera gdje ne mogu uci....tako da....

Sve ima svoje prednosti i mane...

16 godina
boxer kaže...
dado16 kaže...

Ja imam 900 servera na listi + imam fix koji mi dopusta da udjem i na originalne servere sa crackovanom igrom na 1.0, dakle nema servera gdje ne mogu uci....tako da....

Jeli crvena ikonica, to ti sredi ono kad di u žuto pise Awaiting Connections!
Al nemores bas na sve servere!

I don't care...
16 godina

pa daj onda covjeku taj fix ili nesto sto bi mu pomoglo

Intel Core 2 Quad Q8200 4x2,33Ghz GIGABYTE EP31-S3G,FSB1600MHz 4GB DDR2 PC6400 Gainward GeForce 9900GT 1GB HDD WD 640GB SATA2 Kućište CoolerMaster CM690 Napajanje OCZ StealthXtreme 500W
16 godina
boxer kaže...
dado16 kaže...

pa daj mu onda taj fix.jel vidis da covjek trea pomoc.

16 godina
neaktivan

ja rokam preko xfire-a

i to je najbolja stvar po meni.

*-*
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

alooo... to mi je bio problem na starom kompu. sad sam dobio novi i nemam nikakav problem s codom, tak da se ne morate truditiNamigiva

R3sp3ct
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ko mi moze POMOC. Prije rusenja Windowsa mi je cod2 radio bez problema sad kad sam ih srusio ins cod2 i ins cod2 patch za 1.3 verziju i nakon 1-2 minute me kicka nekakav Unknown windows ATI. Nest tako pa ako mi mozete pomoci javite se HVALA!

Ivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji si servis pack stavio??? i jesi li instaliro drivere za grafu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ca$h kaže...

Ko mi moze POMOC. Prije rusenja Windowsa mi je cod2 radio bez problema sad kad sam ih srusio ins cod2 i ins cod2 patch za 1.3 verziju i nakon 1-2 minute me kicka nekakav Unknown windows ATI. Nest tako pa ako mi mozete pomoci javite se HVALA!

Stvarno je čudno da imate toliko problema sa Call of Duty. Igram već četvrtu godinu i nikada, ama baš nikada nisam imao problema. Pitam se šta li vi radite sa igrom?

Kao i obično reinstaliraj Punkbuster, nemoj koristiti fraps ili neki drugi program za nadziranje i snimanje jer punkbuster zna nekada kikati zbog toga.

Edit:

Trebalo bi pisati "Unknown Windows API"

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 0:53 (boxer).
14 godina
neaktivan

ili možda nisi pazio koji si COD 2 biro da ti pokaže server...možda si stavio singleplayer a ne multiplayer.. {#} provjeri ------------sry pod krivu temu sam piso.. :) nisam gledo naišo sam na neku takvu temu.. :D sad sam uredio

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 19:34 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice