Cod2 windows 7 ping

poruka: 23
|
čitano: 7.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Cod2 windows 7 ping

Eto,igram cod2 prek neta.I prekjucer sam stavio clean install windowsa  7.Imao sam ga i prije,i nije uopce bilo problema sa pingom.I sada iz istog cd-a instaliram i cod2 i windows 7,a ping skace ko bedast.I instaliram ponovo cod2 bez 1.3 patcha, i vidi vraga ping ok.Ali kad probam opet stavit patch,ping opet skace :S.

Molim help oko ovog jer stvarno nemogu igrat,a imam klan koji vodim i ono nis mi ne vrijedi ako ja nemogu igrat :/

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

e da ne otvaram novu temu .Imam cod2 na w7 i do danas sam normalno igro , a sa da me stalo kicka uđem u server i za par min kick i tako stalno (ovako to izgleda http://www.xfire.com/profile/bogumilac/screenshots/?view#110415048)

molim za pomoć unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

nema pomoći :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

nije pomoglo opet me kika

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

pomoć!?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Cod2 windows 7 ping

reinstal cod 2 

ivek
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

¸PROBO NE POMAŽE

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

help??

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

kad udjes u igru i izbaci te pritisni tipku ispod "ESC" to je konzola i tu upisi " /reconnect "  i opet ce se konektovati na server ako te izbaci onda opet 1-3 puta pokusaj. to se zna desit ako se igra duze vremena ocitava (loada mapu)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

probo i to ne pomaže

help??11!!???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

Jesi probo zgasit firewall?Moze bit da bloka punkbuster.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Encheltis kaže...

Jesi probo zgasit firewall?Moze bit da bloka punkbuster.

kako da ga zagasim???'

14 godina
neaktivan

win 7: Control panel - system and security - windows firewall - turn off windows firewall on or off -stavis kvačice na turn off windows firewall.

Ako imas neki drugi firewall ugasi ga u donjem desnom kutu {#}.

ivek
14 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

Ja ping riješim tako da isključim maxtv,a u mom slučaju u kući znaju biti sva četiri kompa na netu (tata i braća), pa igram kad ih nema .

Imaš u task manageru možda neke procese neznam neki update možda pa ti zato varira...

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cod2 windows 7 ping

help????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cod2 windows 7 ping
papiga00 kaže...

e da ne otvaram novu temu .Imam cod2 na w7 i do danas sam normalno igro , a sa da me stalo kicka uđem u server i za par min kick i tako stalno (ovako to izgleda http://www.xfire.com/profile/bogumilac/screenshots/?view#110415048)

Trenutno ne igram Cod2 ali čini mi se da sam imao taj problem i da morešnabavit cod2 punkbuster(ne znam dali je to piratski sadržaj).

papiga00 kaže...

Što misliš da će ti neko pomoći u 10min.

Kruger
14 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

očisti si računalo meni je pomoglo...

KCB
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
nick54312 kaže...
papiga00 kaže...

Trenutno ne igram Cod2 ali čini mi se da sam imao taj problem i da morešnabavit cod2 punkbuster(ne znam dali je to piratski sadržaj).

papiga00 kaže...

Što misliš da će ti neko pomoći u 10min.

Pa već imam punkbuster i uninstaliro i neće help???

15 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

moze biti i do antivirusa stavi ga na tihi igracki mod,

svi programi koji nisu potrebni ugasi npr. utorrent nema sanse da igras a da skidas sta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

jel imaš više kompjutera u kući ili na mreži? može biti da je do toga, smanjuju protok koji treba za igricu i onda raste ping

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod2 windows 7 ping

Ovako.. kupio sam novi komp stavio win 7, instaliro cod2 i krenem igrat a ping 430...  i onda se sjetim da mi se isti problem javljao i na starom kompu kad sam stavio win 7 a kad sam stavio xp sve normalno radilo !!  Ima li tko kakvo rjesenje??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sljepic kaže...

Ovako.. kupio sam novi komp stavio win 7, instaliro cod2 i krenem igrat a ping 430...  i onda se sjetim da mi se isti problem javljao i na starom kompu kad sam stavio win 7 a kad sam stavio xp sve normalno radilo !!  Ima li tko kakvo rjesenje??

i ja sam imo takve probleme na starom kompu.navodno je problem bio da moj chipset na maticnoj nvida nforce 3 mi se cini i  nije bio kompatibilan s win 7 i zato sam imo velik ping.

add me xf:bobbyz666
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice