Ja se ispricavam ako otvaram 'ko zna koji put ovu temu al kako da povecam fps u cod 2 evo i confa:
proc: intel pentium(R) Dual-Core E530
RAM: 4 gb (3,25 usable)
graf.: NVIDIA GeForce 9500 gt
ps. stalno mi je cca 25, 30
Ja se ispricavam ako otvaram 'ko zna koji put ovu temu al kako da povecam fps u cod 2 evo i confa:
stavi directx 7,iskljuci AA,soften edges,sync every frame to iskljuci i trebo bi imat oko 250 ak stavis na 1280x****
stavi directx 7,iskljuci AA,soften edges,sync every frame to iskljuci i trebo bi imat oko 250 ak stavis na 1280x****
probat cu kroz kojih 20 min. Pokusavo sam s nekim naredbama tu po forumu i s...alo mi se sve....od grafike do toga da je pocelo masivno stekat..
Jos pitanje za dx7, ja to nemam XD, il sam tolko slijep da ne vidim di se mijenja
probat cu kroz kojih 20 min. Pokusavo sam s nekim naredbama tu po forumu i s...alo mi se sve....od grafike do toga da je pocelo masivno stekat..
Jos pitanje za dx7, ja to nemam XD, il sam tolko slijep da ne vidim di se mijenja
ehee ...to tebi ne valja nesto......ja sa laptopom imam 100FPS a nije neki laptop posebno......na najmanje detalje naravno,a moj drug sa 7600 ima oko 40 FPS na toj rezi ko kod tebe i directx9 sve na high i ima jednojezgrasa i 1GB ranma.....vidi drivere ili nesto drugo.......sa tom grafom mozez cod5 igrat na najace i 1024 rezi
Dobio sam ovaj komp prije 2 tjedna i nisam igro cod 4 do sad pa da probam....sve na najjace i reza najjaca 1920*1080 posto imam 23'' monitor i sve radi ko po loju XD. Pricam sa sp. mp jos nisam probo..
Evo reinstaliro, napravio sve sta ste rekli i sad je na 250 fps dok stojim. cim se ja pocne micat on varira od 180 do 230.....zadnje pitanje...Kako to smirit?..naravno ako se uopce da
Evo reinstaliro, napravio sve sta ste rekli i sad je na 250 fps dok stojim. cim se ja pocne micat on varira od 180 do 230.....zadnje pitanje...Kako to smirit?..naravno ako se uopce da
ukucaj /com_maxfps 150 i smirit ce se
Ljudi plz treba mi jos pomoci.....sad je fps ko bog. Ide i do 300 al mi konekcija za net koda puca kad stavim dx7 a sa dx9 normalo radi samo sto mi je fps 40-50.........Jel mozda netko zna u cemu je problem? plz helpp
PLZ netko nek pomogne...fkt neznam sta se dogada
pa dx9 je zahtjevniji naravno da ti je manji fps..
kuzim ja to al zasto mi na dx7 puca konekcija? Ping mi je noramalan i svakih cca 15sec poludi, bude preko 400, pise connection interupted il mi masivno slike preskacu(stvorim se 10 metara dalje, naravno ako drzim hodanje)
kuzim ja to al zasto mi na dx7 puca konekcija? Ping mi je noramalan i svakih cca 15sec poludi, bude preko 400, pise connection interupted il mi masivno slike preskacu(stvorim se 10 metara dalje, naravno ako drzim hodanje)
a valjda ti je to do neta onda
evo moj xf ako nisi rijesio pa me dodaj pa ti pomognem .a i znam sever praviti homade server ...xf: goddzila
a sto se tice fps nemtrebas nista samo stisni tiplu tild i ukucaj /com_maxfps 250 ili koliko oces
i ja imam problema s connection interupted. stavim 333 fps i onda mi bude connection interuppted.ako netko zna odgovor bio bi zahvalan :D
jedini i uvijek uspješni potez- reinstall
ja imam ati radeon 5550 agp 128 mb ....... imam 50 fps u cod 2 ... trebam cfg i neke komande ..... ram 256 ,, amd sempron 1.7 mHz
el znas od kog mogu kupit polovne a jeftine ddr
el znas od kog mogu kupit polovne a jeftine ddr
pa otvori ovdje temu kupujem ddr module i naci ce se netko
ok ! vidit cu jer sam sad naso nekog ako ne onda cu napravit
taj cod je gadljiv...ja na svojoj konfi sa nijednim configom nisan dobia priko 140 fpsova...
Kak da dignem fps u cod 2:
Htio bi imati 333 lock a ide mi između 250-333
Processor:
Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 Ghz (4 CPUs) -3.1Ghz
Memory:
4 GB
Video card:
NVIDIA GEforce GT 440
Jesi stavio directx 7? Pokusaj smanjit rezoluciju i detalje ili skini neki config gdje je iskljucena krv, rupe od metaka i slicno(mogu ti ja poslati svoj ako zelis meni je to ugaseno)
jesam na dx7 je, rezolucija je 1024x768, dodaj me na xf: mrak123
Mogu li imati sa svojom konfom; Vidi pod "Moj PC", lockano 250 il 333, vrti mi oko 190-200, sve imam na high, mozda sam neke detalje eventualno iskljucio al mi nece potegnut do 250.
Ako mogu imat 250, recite mi kako. Jer jednom kad sam neki cfg imao (neznam koji) bilo mi je lockano 250..
hvala i lp
Mogu li imati sa svojom konfom; Vidi pod "Moj PC", lockano 250 il 333, vrti mi oko 190-200, sve imam na high, mozda sam neke detalje eventualno iskljucio al mi nece potegnut do 250.
Ako mogu imat 250, recite mi kako. Jer jednom kad sam neki cfg imao (neznam koji) bilo mi je lockano 250..
hvala i lp
Sa dobrim cfg-om mogao bi lockati 333, ali samo na nekim mapama, npr. Toujane, na svakoj mapi ne bi mogao.