CoD2 opet

poruka: 4
|
čitano: 917
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD2 opet

Pri gašenju ekrana sam slučajno pritisnuo tipku do 'tipke za izgasiti :D', koja skenira monitor (pojavi se mali prozorčić i skenira do 100%), i valjda namišta rezoluciju. Kad se to napravilo pojavilo mi se crno možda cca 2 cm-a od desnog kuta ekrana. OK ja stavim rezu na 800*600 pa vratim na 1280*1024 (ta je i bila) i sve u redu. Ali u codu mi još to crno stoji u kutu p.s samo pri rezi 1280*1024 ostale reze rade normalno (u codu). 

Neznam šta da napišem :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 18:36 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: CoD2 opet

Pa namjesti rezu koja ti odgovara na desktopu i stisni tu "tipku do tipke za izgasiti" (inače, ta tipka se zove auto adjust). Sredit će ti kako se prikazuje desktop. Sad odi u cod, namjesti rezu koju želiš i ponovno sitisni tu istu tipku da se monitor prilagodi rezoluciji.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
CoD2 opet

jbg, kad to pritisnem u cod-u skenira do 50% pa vrati na staro (sve normalno), ja se poveselim onda pri kraju vrati crno :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD2 opet

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka