Na novom PC sam instalirao CoD2 i stavio patch 1.3 i singleplayer radi kao zmaj a multiplayer se pokrene i posajavi se cni zaslon a nakon toga mogu samo ALT+CTRL+Delete i onda End Task i tamo pise Not responding. OS je Vista Ultimate 32bitna(ilegalna). Skinuo sam i DX9.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Alo pa cini se da imas problem sa CoD 2
Ako želiš igrati COD2 preko interneta moraš skinut patch tako da češ onda samo moći igrat preko interneta.
ček
skinuo si patch
instalirao
onda krekiro?
lol
nema krekanja poslije patchiranja...
izbriši pa instaliraj patch 1.3 ponovo i ne diraj ništa drugo
instaliraj xfire da bi lakše nalazio servere
Nisam igru krekirao jel ju igram vec oko 1300H btw doxy imas me na xf i Pactch 1.3 je gore igra je ORG
Na novom PC sam instalirao CoD2 i stavio patch 1.3 i singleplayer radi kao zmaj a multiplayer se pokrene i posajavi se cni zaslon a nakon toga mogu samo ALT+CTRL+Delete i onda End Task i tamo pise Not responding. OS je Vista Ultimate 32bitna(ilegalna). Skinuo sam i DX9.
ček
skinuo si patch
instalirao
onda krekiro?
lol
nema krekanja poslije patchiranja...
izbriši pa instaliraj patch 1.3 ponovo i ne diraj ništa drugo
instaliraj xfire da bi lakše nalazio servere
a jbt
to na friškoj instalaciji viste ili?
dx9 nemoraš instalirat na nju...
užas---
smao se zacrni ekran jelda?
si probo reinstall igre?
Evo ti LINK gdje možeš skinut Xfire.
a jbt
užas---
si probo reinstall igre?
a jbt
užas---
si probo reinstall igre?
ma na poslu sam
doma dođem poslije 15:00
kad dođem onda ćemo riješit ovo
Probaj ponovo instalirat patch.
a jbt
užas---
si probo reinstall igre?
Ja ću bit online do 15.25 i onda oped od negdje 19.00 jel imam infromatiku u školi.
ok
onda se navečer čujemo
Problem je rjesen. Caka je u tome sta treba cekat oko 1minute da se uci mainmenu.
a jbt
užas---
si probo reinstall igre?
Nego i ja imam taj problem, ali i ja pričekam 1 minutu i onda mi se z6acrni ekran, i izađe iz igre i piše "cod2-s.multyplayer.exe has stopped working" i onda mogu izabrati close the program ili check online for solution, i onda izađe.
Imam Vistu 32-bitnu, i svu ostalu konf. dosta jaku(mogu igrati crysis). Probao sam već 3-4 puta reinstalirati i opet mi ne valja. Pomognite!!!!!!!!!!!!!!!
ee koji pach treba skinutii i sta sve treba jos nastimatii.. neznam stvarnooo.. hvala uanprijed
OVAKO JA ŽELIM DA IZBRIŠEM TAJ XFIRE I KAD ODEM BRISATI SA RAČUNALA DOĐE MI OVAKO: UINSTALL FAILED. PLEASE EXIT Xfire BEFOREUINSTALLING. >I NEZNAM KAKO TO DEINSALIRATI, POMOZITE,, HVALA!!!
@JOVO 111 1.Pisi malim slovima jer se ovako cini ko da vristis!
2.Pa pise ti da ugasis xfire prije uninstalacije
@Oconeer samo trebas patch 1.3 i ako hoces xfire instalirat da trazis servere (preporucujem)
Ovako imam probem....installo sam cod2 i kren sam igrat multyplayer sve sam skino sta je potrebno za igrenje online znaci punkbuster,patch 1.3 i xfire...sve sam porikto opcije u xfire ali kad idem igrat multyplayer prije nego sto ocita otvo ri mi neki error...pise da punkuster moze bit omogucen i neomogucen da ga trebam omogucit i neka sranja da posjetim ljihovu stranicu
.
Ovako imam probem....installo sam cod2 i kren sam igrat multyplayer sve sam skino sta je potrebno za igrenje online znaci punkbuster,patch 1.3 i xfire...sve sam porikto opcije u xfire ali kad idem igrat multyplayer prije nego sto ocita otvo ri mi neki error...pise da punkuster moze bit omogucen i neomogucen da ga trebam omogucit i neka sranja da posjetim ljihovu stranicu
Uključi punkbuster u multiplayer opcijama.