CoD2 lagg problem

poruka: 6
|
čitano: 2.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD2 lagg problem

Ovako .. igran call of duty 2 vec 3 godine i nikad nisan imao ovaj problem sad san stavio novu maticnu plocu i procesor : AMD Athlon(tm) 7750 DUal-Core 2.70 GHz .. 3,25 GB rama ... grafa 1850 HD od ATI-a .. i tak ... i sada reinstaliro san cod2 .. i dok igran imam problem sa laggom tj. fps mi je kao constant 250 no .. svakih 2-3 sec .. mi padne na 120 .. i zalega mi gledan onu plavu liniju na lagometru i svo malo se pojavi zutog malo kad mi zallega ali neznan gledajuci i promatrajuci mislim da se to desava kad izlazin iz manje prostorije u kojoj nema lag i pogledam u veci prostor kao naprimjer na wallendaru kad izaden sa americkog spawna i doden na ulicu prema B i pogledan prema njoj i malo zalega jel iko imao slicni problem i kako ste ga rjesili ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CoD2 lagg problem
vezer kaže...

Ovako .. igran call of duty 2 vec 3 godine i nikad nisan imao ovaj problem sad san stavio novu maticnu plocu i procesor : AMD Athlon(tm) 7750 DUal-Core 2.70 GHz .. 3,25 GB rama ... grafa 1850 HD od ATI-a .. i tak ... i sada reinstaliro san cod2 .. i dok igran imam problem sa laggom tj. fps mi je kao constant 250 no .. svakih 2-3 sec .. mi padne na 120 .. i zalega mi gledan onu plavu liniju na lagometru i svo malo se pojavi zutog malo kad mi zallega ali neznan gledajuci i promatrajuci mislim da se to desava kad izlazin iz manje prostorije u kojoj nema lag i pogledam u veci prostor kao naprimjer na wallendaru kad izaden sa americkog spawna i doden na ulicu prema B i pogledan prema njoj i malo zalega jel iko imao slicni problem i kako ste ga rjesili ?

bilo je ona tema u proslim brojevima BUG-a "isplati l ise nadograduiti racunar" ili tako nesto, eto vidis, ti si zamijenio procesor i mati. i sad imas problem sa laggom i FPS, bas onako kako statistike iz BUG-a pokazuju!
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

xD pa je se more popravit lol =((((

16 godina
neaktivan

mrsh igran tu jednu jedinu igru sa frendovima i sad ako nemogu poludit cu lol ... xD  tio malo nadogradit da vise fps iman i sjebo se

17 godina
neaktivan
CoD2 lagg problem

Kralju

nadogradnja kompa ti u smislu toga može samo pomoć

reinstaliraj opet il odi do onih kod kojih si kupia i ispričaj im ljubavnu priču o majci psu i ljubavi

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha xD ok ... misin probacu jos sutra da mi ovaj tip reinstalira windowse koji se stime bas bavi .. ja san iso sam al nest cudno =D ostalo je sve u C hard disku .. xD .. kad on radi izbrise se =P cudno .. i reinstal cod2 cu .. pa cu vidit = s

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice