CoD 4 - Notice:Server Disconnected

poruka: 12
|
čitano: 4.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle ovako,imam cod 4( pirat) i nadem si neke servere za multiplay i prek xfirea udem normalo u servere i normalno se mapa ucita(Slika 1) i nakon toga gore mi pise waiting for other players(Slika 2) i onda samo:Notice:Server disconnected(Slika 3)...Molim vas pomooooc,trazim vec 2 sata rijesenje i tu po bugu i po ostalim forumima...Punkbuster je updatean na najnoviju verziju,patch takoder(v1.7)....probo sam mjenjat cd key i promijenio sam ga 3-4 puta al nista i dalje....molim poooomoooc!!!! :D

hvala unaprijed! ;)

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Slika 3 Slika 3
Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 20:07 (Abstract).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A jesi probao reinstall?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eh to nisam....aj sad cu to napravit pa cu vam javit :)

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sad sam reinstaliro igru i skinuo sve patcheve i updateo punkbuster,al opet nece :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 4 - Notice:Server Disconnected
Možda ping?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Banan si, tako je i meni na CoD2 kad me bana. Ili možda je banan netko tko ima isti cd key kao i ti

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Banan si, tako je i meni na CoD2 kad me bana. Ili možda je banan netko tko ima isti cd key kao i ti

Lik je rekao da je vec par puta mijenjao cd-key.

16 godina
neaktivan

e je to je :DDDDD

ev sad sam na nekom serveru s manjim pingom,sve radi :D

fala puuuuno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa da minja sam ga i ja 10x pa uvik isto. Postoji jakooo puno keyeva koji su banani. Nek kupi org ako želi igrati i neće imat problema

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze mi netko objasnit sljedeće, igram CoD 4 MP već neko vrijeme i neki dan uđem i piše kao da me Punkbuster izbacio sa servera, tako mi piše kad uđem u bilo koji server? Također nekad pise "Server Disconnected"

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

et...pozdrav ekipa...ev ja isto imam takav problem..znaci...ulazim u igru..i nakon loadinga mi se pojavi SERVER DISCONNECTED...probavam to riješit ev bar 2 tijedna i neuspijevam..sve sam probao..od reinstalacije...do..promijene cd-keya...nicka...updejtao sam punk buster....cak sam išao rušiti windowse..i stavljat nanovo....i sve ispocetka instalirat..ali...nije uspijelo...imam windows 7 i do prije 2 tijedna nisam imao nikakvih problema...i sam najedamput..je to krenulo...NADAM SE DA IMA NEKO KO BI MI POMOGAO..JER KOG GOD SAM PITO NIKO NEMA POJMA....NADAM SE DA TU IMA NEKO..KO JE PROFI..PA DA MI POMOGNE..ZAHVALJUJEM...

13 godina
neaktivan

I ja imam isti problem kao Abstract,samo što ja mogu igrati na serverim koji ne donose iskustvo a kad ulazim u neke server gdje se dobiva iskustvo bude mi isto ko i Abstract

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice