Cod 4 multyplayer-problem

poruka: 21
|
čitano: 5.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 20:36 (spassbremse).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj server bez punkbustera ako nemas original cd-key

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod 4 multyplayer-problem
spassbremse kaže...

skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:

CD key bolji nabavi. Nemam ni ja original ali mogu u skoro sve servere sa punkbusterom.

Ja koristim onaj punkbuster koji je dosao sa cod4, sa update-anim te vise izbacuje van.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
16 godina
neaktivan

samo promijeni cd-key i sve ce biti ok

16 godina
neaktivan
autorov komentar

zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...Cool

16 godina
protjeran
spassbremse kaže...

zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...Cool

haha np, svi mi smo igrali tu igru na netu (bar vecina) ali moram priznati malo si pretjerao, i ja sam pacijent za racunarima i igrama, ali da toliko igram, ne hvala bogu ;) enjoy
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
system kaže...

da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.

Ja koristim neki Easy Account koji ti narikta 55lvl i slažeš pušku po želji. Samo ga skini s interneta, pokreni COD4 MP i stisni Ctrl-Alt-Del i pokreni Easy Account i odaberi verziju i klik na Easy Upgrade i na 55lvl si.
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
system kaže...

Ja koristim neki Easy Account koji ti narikta 55lvl i slažeš pušku po želji. Samo ga skini s interneta, pokreni COD4 MP i stisni Ctrl-Alt-Del i pokreni Easy Account i odaberi verziju i klik na Easy Upgrade i na 55lvl si.
 A ako hoćeš da napraviš backup svog levela u u EasyAccount folderu obriši playerstats.txt, minimiziraj igru, pokreni
EA i klikni easy transfer. Mislim da EA imaš na linku sa SP crackom koji sam ti poslao...
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan

instalirao sam prvo igru na D particiju i SP radi, a MP ne(uopce se ne moze pokrenuti), zatim sam napravio reinstall. instalirao na C i opet ista stvar. patcheve nisam stavljako nikakve. prije 2 tjedna, prije reinstalla windowsa je radio normalno. dal netko zna u čemu bi bio problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 13:51 (sauron_15).
16 godina
spassbremse kaže...

tako je i meni bilo jedno vrijeme.poludio sam kad nisam mogao igrati tu super igru.mislio sam da sam sve pokusao i onda dosao na ideju i promjenio cd-key i onda mi sve radi.

vjerojatno si imao cd key koji je na nekom serveru u svijetu bio bannan pa onda svi ljudi sa tim keyem ne mogu u nikakav server.

17 godina
neaktivan

Bravo decki koji braineri, majstor ima piratski key koji je banan na pb-u i na gv i ggcu, jedino rješenje koje mu vi na ovom forumu možete predložit je kupnja original igre ili original cdkey sa enabave ili negdje a ne govorit o nekim promjenama crackanog cdkeya jer time nece nista postic.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Tako je i meni bilo samo promini cd-key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Tako je i meni bilo samo promini cd-key.

ali neznam koji sam imo koristio sam ke* g*n

mp14
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?

kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomočiNamigiva

uživajte ljudi...

16 godina
neaktivan
system kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomočiNamigiva

uživajte ljudi...

ako je tako onda vise necu ni igrat e cuo sam da ima nesto stoo ti stavi na lvl 55 ako mi to moze netko dati pls neda mi se za par oruzja danima igrat.

mp14
16 godina

ima neko cd key sa kojim bi mogo igrat normalno jer meni se isti problem dogada :S

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DAJ KO CE MI OBJASNITI  GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!Izlanuo se

0 1 hvala 0
16 godina
micuns kaže...

DAJ KO CE MI OBJASNITI  GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!Izlanuo se

eto odi igraj promod i pici!!

Promod cod4 serveri

86.57.151.14:28962

91.121.26.47:28962

212.187.208.181:28960

eto enjoy!

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan
micuns kaže...

JustFuckinGoogleIt

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice