- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj server bez punkbustera ako nemas original cd-key
skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:
samo promijeni cd-key i sve ce biti ok
zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...
zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...
da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.
da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.
instalirao sam prvo igru na D particiju i SP radi, a MP ne(uopce se ne moze pokrenuti), zatim sam napravio reinstall. instalirao na C i opet ista stvar. patcheve nisam stavljako nikakve. prije 2 tjedna, prije reinstalla windowsa je radio normalno. dal netko zna u čemu bi bio problem?
skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:
tako je i meni bilo jedno vrijeme.poludio sam kad nisam mogao igrati tu super igru.mislio sam da sam sve pokusao i onda dosao na ideju i promjenio cd-key i onda mi sve radi.
vjerojatno si imao cd key koji je na nekom serveru u svijetu bio bannan pa onda svi ljudi sa tim keyem ne mogu u nikakav server.
Bravo decki koji braineri, majstor ima piratski key koji je banan na pb-u i na gv i ggcu, jedino rješenje koje mu vi na ovom forumu možete predložit je kupnja original igre ili original cdkey sa enabave ili negdje a ne govorit o nekim promjenama crackanog cdkeya jer time nece nista postic.
Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?
Tako je i meni bilo samo promini cd-key.
Tako je i meni bilo samo promini cd-key.
ali neznam koji sam imo koristio sam ke* g*n
Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?
kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomoči
uživajte ljudi...
kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomoči
uživajte ljudi...
ako je tako onda vise necu ni igrat e cuo sam da ima nesto stoo ti stavi na lvl 55 ako mi to moze netko dati pls neda mi se za par oruzja danima igrat.
ima neko cd key sa kojim bi mogo igrat normalno jer meni se isti problem dogada :S
DAJ KO CE MI OBJASNITI GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!
DAJ KO CE MI OBJASNITI GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!
eto odi igraj promod i pici!!
Promod cod4 serveri
86.57.151.14:28962
91.121.26.47:28962
212.187.208.181:28960
eto enjoy!