Pozz,imam problem,igram ovu igru,i kad si ocu namjestiti da igram na volanu,nemogu namjestiti gas i kocnicu,ako stisnem za gas,nestane za kocnicu i tako obrnuto..... zasto to nemogu....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ukljucit combined pedals
gdje se to uključiva?
U software-u volana. Kod mene u logitech gaming software
ja se nemogu snaci na mojem volanu,tak software je u upravljackoj ploci ili u programu?
pozzz molim pomoć kada instaliram igricu traži me da se spojim na net da si skine neki vrag i ja to skinem ali nema te mape nigdje da bi je mogo kopirat ili tako nešto zašto to pitam zato što imam laptop i komp a na kompu nemam net i nemogu to skinut molim pomoć kako to instalirat ili što bi već trebo ako neko zna neka mi pomogne hvala!!!!!!
molim link za skidanje kompletne igrice
molim link za skidanje kompletne igrice
koji je cd key???
instalirao sam igru......udjem u bus,,,,,sjedem za volan i nemogu volan pomjeriti:
znaci autobus nece da krene,i jos nemogu ni volan pomjeriti ni u jednu stranu
Zna li neko sta trebam uraditi
HVALA!!!
Zna li netko Minimum System Requirements?????
za ovu igru.....PLS
ako neko zna neka napiše!!
Pozdrav, ovako: Skinuo sam Bus driver. I idem je instalirat, i instaliram. Krenem igrati onda mi izbaci error, nesto s grafikom.... Ja imam graficku nvidia 128mb. Ako neko zna di skinut dobar bus driver nek mi da link, jer to mi je super igrica al ne mogu je igrat. Hvala unaprijed.
Malo su čudne kontrole, po meni je bolji OMSI.
Dosta je realni i voziš MAN-ove autobuse.
Brate moj jel znas kako se krece tj kako se pusta rucna kocnica na bus simulatoru