Can i run? saznaj u trenu

poruka: 16
|
čitano: 3.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
can i run? saznaj u trenu

na dolje navedenoji stranici mozete odabrati igru i u nekoliko sekundi stranica vam skenira konfiguraciju kompa i kaze dali mozete

pokrenuti odabranu igru u svom kompu ili sto tocno trebate nadograditi,

5 zvjezdica stvarno zasluzenih za http://www.systemrequirementslab.com/  Cool

Mcx Rexxar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može se isto i na www.yougamers.com.

Samo što je jadno kod oboje je to da kad je recimo preporučena grafa 8800 GTS 640 MB, a ti imaš 4870 512MB reći će ti da je 4870 SLABIJA od 8800 GTS!!

Također nekad nemaju preporučenu konfiguraciju, niti su 100% točni.

E da i najjača je fora što uopće ne kuži Windowse 7, pa će reći da recimo nemožeš pokreniti Call Of Duty ili neku još manje zahtjevnu igru.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 11:31 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Can i run? saznaj u trenu
ma to nevalja nist...kaze da mi je komp za farcry2 ispod minimuma....a ja igram sve na very high bez stekanja.....ccc
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Može se isto i na www.yougamers.com.

Samo što je jadno kod oboje je to da kad je recimo preporučena grafa 8800 GTS 640 MB, a ti imaš 4870 512MB reći će ti da je 4870 SLABIJA od 8800 GTS!!

Također nekad nemaju preporučenu konfiguraciju, niti su 100% točni.

E da i najjača je fora što uopće ne kuži Windowse 7, pa će reći da recimo nemožeš pokreniti Call Of Duty ili neku još manje zahtjevnu igru.

Moj izbor je yougamers.com i slažem se s tobom crystal6.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
16 godina
neaktivan

hmm neznam meni je ta stranica uvijek dala tocne podatke, ali dobro da ste stavili jos koju da covijek ima izbora Nevinašce

Mcx Rexxar
17 godina
neaktivan

Meni isto za Crysis rekla da ne moze i ja povjerovo, nisam puno ni gledao... Kad kasnije vidim procesor koji je core2duo 1.83 racunala kao jednojezgreni 1.83

16 godina
protjeran

Meni uopce nista ni ne pokaze nego samo stoji onaj neki loading cijelo vrijeme

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: can i run? saznaj u trenu
Escudo kaže...

na dolje navedenoji stranici mozete odabrati igru i u nekoliko sekundi stranica vam skenira konfiguraciju kompa i kaze dali mozete

pokrenuti odabranu igru u svom kompu ili sto tocno trebate nadograditi,

5 zvjezdica stvarno zasluzenih za http://www.systemrequirementslab.com/  Cool

Ja sam na toj stranici provjeravao bezveze da li moj hardver podržava igre koje imam instalirane na kompu...i većinom mi je pokazivao da ih ne mogu pokrenuti, da je čak ispod minimuma potreban za igranje, a ja sve igram bez problema! Npr. da imam premalo RAM-a (768MB), da je potrebna grafička 256MB (ATI 9600PRO 128MB) ili da je procesor slab (Intel Celeron 2.2GHz)
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan

Meni je stranica uvijek tacno pokazala, i nisam odavno kupio neku igru, a bez da sam prvo provjerio na canyourunit kako ce igra raditi...

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ne radi kako treba...Kaze mi da nece radit i igram na high!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo je ka lutrija jedanput pokaze da ne pokrece a drugi put da pokreceIzlanuo se

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google je vas najbolji prijatelj.Mnogo je lakse upisat u google kao pojam za trazenje:ime igre+System Requirements

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve krivo pokazuje

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

doduse, nema druge nego instaliraj igru i vidi jel ti moze, jer ni te stranice nisu tacne, a na google svaka druga stranica pokazuje drugacije system requirementse

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni ne valja. smeće

0 0 hvala 0
16 godina

ma ovo je smeće

pokazuje da mogu igrat crysis warhead i fear 2 na istim postavkama na ovoj mojoj kanti

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice