Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

Decki, napravio acc na Steamu i sve ok, samo čekam još original igru. Ocu li ja nesto trebati placati za Steam za mp??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
dub0x kaže...

Decki, napravio acc na Steamu i sve ok, samo čekam još original igru. Ocu li ja nesto trebati placati za Steam za mp??

naravno da ne :D

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
dub0x kaže...

naravno da ne :D

Ok, kada dobijes original igru, gdje odem u Steamu da upisem cd key?

Hvala

17 godina

kada ubacis prvi dvd prvo ce ti instalirat steam pa ces ubacit key kada te trazi .. mah o cemu se vi brinete ... instalacija je jako jednostavna ko i sva druga igra ako imas orginal ne brini :D

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

kada ubacis prvi dvd prvo ce ti instalirat steam pa ces ubacit key kada te trazi .. mah o cemu se vi brinete ... instalacija je jako jednostavna ko i sva druga igra ako imas orginal ne brini :D

Da, imat ću original predveće, hvala na pomoći.

16 godina
neaktivan

Imat cu i ja original do večer kad se skine sa neta.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je predobra...sad sam igro sa frendom spec ops to igrate coop...pre dobro je sve...za pohvali infinity-u...ekipa isplati vam se kupit igra...definitivno

ceh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bih uzeo igru no strah me da mi neradi kako treba ili da mi stopa pa me zanima vase misljenje oce li radit ili nece

windows vista bussines 32 bit service pack 1

intel core 2 duo cpu    2,66 ghz

2 gigabajta ram

Nvidia geforce 8600 gt

molio bih da mi odgovorite

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

ja bih uzeo igru no strah me da mi neradi kako treba ili da mi stopa pa me zanima vase misljenje oce li radit ili nece

2 gigabajta ram

Nvidia geforce 8600 gt

Radi će ti 100%

CerIna:)
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

2 gigabajta ram

Nvidia geforce 8600 gt

Znas sta za to postoji Test http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

2 gigabajta ram

Nvidia geforce 8600 gt

To nemora biti tocno, mom frendu prikazivalo da necew moci Mirror's Edge pokrenuti a igra ju bez ikakvih problema ;)

17 godina
razer1911 kaže...

Ma taj lab je ćesme. Baca neke rezultate da je to smiješno! Neke igre mi stavi da su mi pod minimum sys, a ja ih igram na high i tako to. Nemoj se mjerit po tome.

Ono primjer, Assassins Creed mi stavi pod Minimum jer je recommended proc 2.2, a moj je na default 2.0. Ostalo sve super....a ja igram assassins na iber grafici...

Isto tako i Batman, kao minimum, a igram na high bez fizike.... They sucks...

Skini neku sa torrent, probaj pa kupi original ako ti se svidi.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:10 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Evo pogledajte kako je meni Cool

http://i37.tinypic.com/295ppo2.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
killer4987 kaže...

tak je bilo i s cod 4.... pa su napravili crac i servere... bez brige.... bude se se vratilo na staro...

E normalno da je tako bilo sa cod4 jer su napravili cracked cod4mp  i kad je taj crackirani file na serveru umjesto orginalnog onda ti mogu uc ovi piratski, tj. nevrši provjeru keya jer serveri su bili dedicated svatko je mogao napravit server bez orginalne igre i bez obzira imao on proc od 100 mhz ili od 3.0 Ghz.
Ovo je drugo ali nazalost i ovo ce se probit.

I don't care...
17 godina

Dižete u nebo taj, a i ostale COD-ove, što nisu zaslužili u toj mjeri.

U tri-četiri dana 3000+ poruka i 30 000+ pogleda, gledal sam skoro sve poruke i barem 75% ih nema baš nikakvog ili nikakvog smisla, više su smislene one iz Nespavalica i Birca.

Ajd objasnite po čemu je to ovaj MW2 bolji od prethodnog, a pogotovo od nekih drugih igara...?

Jest da je vrhunska igra i tu nema sumnje ali da je Bog i batina - NE

To nikad neće biti ni jedna pucačina (iako ih ima nekoliko za naslov naj igre), a ima ih puno boljih od COD-a, jedan primjer dal vam je Scorpion prije n stranica, Prey.

Pogledajte malo nadolazeći BF: BC2, to je po meni atmosfera, grafika za današnje standarde i bolja igra od ovog prenapuhanog naslova.

Također, potpuno su zapostavljeni neki naslovi koji su također bolji, gdje su rasprave o velikom Assassin's Creedu 2, izlazi za par dana za PS3 i XBox, Borderlandsu, Dragon Age, dobro, on je barem aktivan...

A gdje su velike rasprave o najvećem, Gran Turismu 5, igri koja može smotati oko malog prsta sve CODove, BF-e i mnoge druge igre.

Naslov u koji je uloženo0 možda najviše od svih ikada (ne mislim na lovu, iako je i ona pri vrhu).

NE, glavno je da se puca i da se zove COD, pa ok, inđoj.

Ovaj COD nije nikakvo "božanstvo" kakvim ga nazivate, ne trebam probati niti mislim, vidi se iz priloženog...

Skrinsi kaj je postal Toxic ne izgledaju ni malo fascinantno, solo kampanja je kratka, mnogostruko su vas zahebali u MP, najvažnijem dijelu - pa što ne prosvjedujete nego hvalite taj para željan IY i Activision.

Opet, ne kažem da igra nema uber atmosferu i mnoštvo akcije.

Osobno, iščekujem Aliens vs Predator, igru koja ima dušu, ne treba mi ama baš nikakav MP.

Možda sve ovo napisano izgleda pomalo hejterski, no nije, ne mrzim vaš COD ali ga niti ne volim.

Pomalo žalim kaj oko njega vlada tolika euforija, a tolko su vas zakačili s MP ograničenjima, ne znam.

Eto.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
8 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
killer4987 kaže...

tak je bilo i s cod 4.... pa su napravili crac i servere... bez brige.... bude se se vratilo na staro...

E normalno da je tako bilo sa cod4 jer su napravili cracked cod4mp  i kad je taj crackirani file na serveru umjesto orginalnog onda ti mogu uc ovi piratski, tj. nevrši provjeru keya jer serveri su bili dedicated svatko je mogao napravit server bez orginalne igre i bez obzira imao on proc od 100 mhz ili od 3.0 Ghz.
Ovo je drugo ali nazalost i ovo ce se probit.

Pa ako mogu sustav banke probiti i ostetiti za milijune ,cemu postaviti pitanje oce uspijet zastitu od call of dutya prociCool

CHE
17 godina
Armor kaže...

Dižete u nebo taj, a i ostale COD-ove, što nisu zaslužili u toj mjeri.

U tri-četiri dana 3000+ poruka i 30 000+ pogleda, gledal sam skoro sve poruke i barem 75% ih nema baš nikakvog ili nikakvog smisla, više su smislene one iz Nespavalica i Birca.

Ajd objasnite po čemu je to ovaj MW2 bolji od prethodnog, a pogotovo od nekih drugih igara...?

Jest da je vrhunska igra i tu nema sumnje ali da je Bog i batina - NE

To nikad neće biti ni jedna pucačina (iako ih ima nekoliko za naslov naj igre), a ima ih puno boljih od COD-a, jedan primjer dal vam je Scorpion prije n stranica, Prey.

Pogledajte malo nadolazeći BF: BC2, to je po meni atmosfera, grafika za današnje standarde i bolja igra od ovog prenapuhanog naslova.

Također, potpuno su zapostavljeni neki naslovi koji su također bolji, gdje su rasprave o velikom Assassin's Creedu 2, izlazi za par dana za PS3 i XBox, Borderlandsu, Dragon Age, dobro, on je barem aktivan...

A gdje su velike rasprave o najvećem, Gran Turismu 5, igri koja može smotati oko malog prsta sve CODove, BF-e i mnoge druge igre.

Naslov u koji je uloženo0 možda najviše od svih ikada (ne mislim na lovu, iako je i ona pri vrhu).

Ovaj COD nije nikakvo "božanstvo" kakvim ga nazivate, ne trebam probati niti mislim, vidi se iz priloženog...

Skrinsi kaj je postal Toxic ne izgledaju ni malo fascinantno, solo kampanja je kratka, mnogostruko su vas zahebali u MP, najvažnijem dijelu - pa što ne prosvjedujete nego hvalite taj para željan IY i Activision.

Osobno, iščekujem Aliens vs Predator, igru koja ima dušu, ne treba mi ama baš nikakav MP.

Možda sve ovo napisano izgleda pomalo hejterski, no nije, ne mrzim vaš COD ali ga niti ne volim.

Pomalo žalim kaj oko njega vlada tolika euforija, a tolko su vas zakačili s MP ograničenjima, ne znam.

Eto.

hm da probaj pa vidi pa ces vidjet kako igra izleda sliku su ionako povrsne..

a sada zasto bi ga dizo u nebesa fali tu dosta toga.... ali taj cod su svi popljuvali tolko su ga pljuvali da kada sam instaliro igro sam se odusevio mp je mnogo bolji od nekih igara i jednostavno je napravljen zanimljivim i tocka.. za neko vrijeme 1 mjesec 2 ce biti i dedicated serveri i onda ce pocet pravo ludilo.. za sada tu igru nemogu usporedit niti sa cod 5 niti sa cod 4 jednostavno je drugacije...

a ti ako nesto znas nebi trebo usporedivat cod serijal opcenito sa BF ili OF a kamoli sa Alien vs Predator.. jednostavno svaka od tih igara se razlikuje a pogotovo cod koji je zatvorena igra.. dok kod BF I OF je prakticki sve otvoreno..

ja obozavam cod i obozavat cu ga i dalje kako je krenulo...

trenutno po igrivosti ove igre mogu usporedit samo Batmana niti jedna druga igra nema ono nesto i to je cinjenica...

uglavnom ja sam sa ovom igrom zadovoljan za ostale me ne interesira..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:23 (toxic).
16 godina

igraje upravo ono stosam i ocekivao ,jedno veliko SMECE

Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan

Armor je sve dobro reko!

Probo sam SP (hvala bogu piratski, kad gamad neće izdat demo..)  i osto razočaran.. ne vidim pomak od COD-a 4.  Hype je definitivno prevelik, a COD zajednica mi sve više liči na neku dječju. 

Igra pati od teeeeškog oblika "konzolitisa", shebali vam MP, SP traje par sati, PRIČE NEMA, grafiku sad čak uspoređuju i sa Crysisom!  (BUAGAGGAHAHHAHAHA)  Očekivo bi da ovo prolazi još samo kod Amera,  al vidim nisu ni naša "djeca" drugačija..

Mislim da je puno više toga novog donio COD4..

EDIT:  Ajd sad navala TD-ova i citiranja s agresivnim pokušajima uvjeravanja mene u to da je ovo THE IGRA, nešto najbolje ikad.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:25 (zv'jer2).
Moj PC  
9 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Gran Turismu 5, igri koja može smotati oko malog prsta sve CODove, BF-e i mnoge druge igre.

Eto.

Prvo, uspoređuješ dva žanr koja veze nemaju sami međusobno, a ako ciljaš na kvalitete o tome bi se već dalo razgovarati, no ne o igrivosti i gameplayu, drugo, rekao si da je nisi igrao, stoga bez obriza što vidio i čuo nemaš pravo osuđivati i bacati kritike.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
17 godina
protjeran
Armor kaže...

CoD je oduvijek imao ono nešto, koliko u SP toliko u MP...sama brojka igrača pokazuje da to nije ni hir ni privremena zaluđenost, nego kvaliteta

ovo boldano...lol?

di si iskopao te naslove za usporedbu s jednim CoD-om

lol

kakve imaju uopce veze ti naslovi međusobno? i s CoD-om?

predug post u kojem se nikaj nije reklo

sorry

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
zv'jer2 kaže...

Armor je sve dobro reko!

Probo sam SP (hvala bogu piratski, kad gamad neće izdat demo..)  i osto razočaran.. ne vidim pomak od COD-a 4.  Hype je definitivno prevelik, a COD zajednica mi sve više liči na neku dječju. 

Igra pati od teeeeškog oblika "konzolitisa", shebali vam MP, SP traje par sati, PRIČE NEMA, grafiku sad čak uspoređuju i sa Crysisom!  (BUAGAGGAHAHHAHAHA)  Očekivo bi da ovo prolazi još samo kod Amera,  al vidim nisu ni naša "djeca" drugačija..

Mislim da je puno više toga novog donio COD4..

EDIT:  Ajd sad navala TD-ova i citiranja s agresivnim pokušajima uvjeravanja mene u to da je ovo THE IGRA, nešto najbolje ikad.

u ovom tvom tekstu nisi nista reko sta se prije nije tvrdilo nisi reko nista konkretno sta bi utjecalo na to da igra bude loša ili dobra..

ja to sve gledam drugacije, kada pogledam u zadnjih nekoliko mjeseci sve igre su me razocarale instaliram vidim i obrisem... batman me je drzao jedino i njega sam proso.. a ovaj cod mw2 ima da me zadrzi za mp i to je to..

jednostavno je drugacije rangiranje itd.. mape nove.. jednsotavno svi moramo dati priliku igri jer nema smisla da na temelju odigranih par minuta popljujemo sve jel??

17 godina
toxic kaže...
Armor kaže...

trenutno po igrivosti ove igre mogu usporedit samo Batmana niti jedna druga igra nema ono nesto i to je cinjenica...

Jel to subjektivno ili? Nisam igrao COD MW2, (namjeravam ga kupit sljedeće godine), ali stavit tu neku činjenicu da COD i Batman samo imaju ono nešto je bez veze (drugo, ako tebi te dvije igre imaju ono nešto), ali bacat neke zaključke da druge igre nemaju ono nešto je totalno glupo.

dotore1
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

CoD je oduvijek imao ono nešto, koliko u SP toliko u MP...sama brojka igrača pokazuje da to nije ni hir ni privremena zaluđenost, nego kvaliteta

Definitivno jedna od glupljih izjava,koliko WoW broji igraca,to ne govori o kvaliteti vec o jbnoj ovisnosti,sto nazalost  zahvaca velik broj igrcaCool

CHE
17 godina
protjeran
carcharodon kaže...
doxy kaže...

Definitivno jedna od glupljih izjava,koliko WoW broji igraca,to ne govori o kvaliteti vec o jbnoj ovisnosti,sto nazalost  zahvaca velik broj igrcaCool

glupljih izjava?
lol?
po čijem mišljenju i s kojim argumentima?

lolol

pravi si nema kaj...SmijehSmijeh

imam i previše iskustva u CoD serijalu koejg cu upotpunit s njihovim novim naslovom...tak da iskreno nemam pojma kaj bulazniš u ovoj temi od prvog svog posta u njoj

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:34 (doxy).
17 godina
thuglife kaže...

Prvo, uspoređuješ dva žanr koja veze nemaju sami međusobno, a ako ciljaš na kvalitete o tome bi se već dalo razgovarati, no ne o igrivosti i gameplayu, drugo, rekao si da je nisi igrao, stoga bez obriza što vidio i čuo nemaš pravo osuđivati i bacati kritike.

Svaki žanr ima veze pošto MW2 postavljate kao najbolju igru godine, desetljeća, stoljeća, kaj ja znam čega već!

AvP je pucačina kolko znam, s jednom razlikom - bolja je.

Kolko si ti igral pa da si unaprijed znal da bude nekaj uber??

Imam pravo bacati kritike, a ukoliko hoću, i osuđivati.

doxy kaže...

ovo boldano...lol?

lol

sorry

Da si pročital moj post s razumom, onda bi znal zbog čega su stavljene te igre...

Uostalom, ja stojim iza svog posta i nemam namjere sad tu sve s pisati post i odgovarati, jer padaju u toj ritmu...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
doktor1 kaže...
toxic kaže...
Armor kaže...

Jel to subjektivno ili? Nisam igrao COD MW2, (namjeravam ga kupit sljedeće godine), ali stavit tu neku činjenicu da COD i Batman samo imaju ono nešto je bez veze (drugo, ako tebi te dvije igre imaju ono nešto), ali bacat neke zaključke da druge igre nemaju ono nešto je totalno glupo.

da to je moje iskustvo... niti jedna igra me nije privklu poput Batmana , cod 4 igram jos od davnih dana i svakim danom ga igram... a OF me je drzao par dana, borderlend je za mene tezi skart... RE 5 je isto solidna igra nije losa mislim na igrivost. a gledaj cod mw2 me jucer zadrzao za ekranom..

jednsotavno cu dati igri priliku kao sta sam i svakoj.. ali za sada mogu reci da ima ta igra puno dobrog isto tako ima i nedostataka itd..

uglavnom ja sam trenutno zadovoljan..

17 godina
protjeran
Armor kaže...
thuglife kaže...

Svaki žanr ima veze pošto MW2 postavljate kao najbolju igru godine, desetljeća, stoljeća, kaj ja znam čega već!

doxy kaže...

ovo boldano...lol?

lol

sorry

Da si pročital moj post s razumom, onda bi znal zbog čega su stavljene te igre...

Uostalom, ja stojim iza svog posta i nemam namjere sad tu sve s pisati post i odgovarati, jer padaju u toj ritmu...

NOVI AvP je bolji od MW2?

ma daj?

bravo jbt

al ima jedan problem...još ima dosta do izlaska te igre... :P

EDIT:

primijetio sam da patiš na Borderlands...kad smo kod nekakvih UKUSA...meni je ta igra Govno desetljeća...kontaš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:36 (doxy).
17 godina
Armor kaže...
thuglife kaže...

doxy kaže...

ovo boldano...lol?

lol

sorry

ajde ARMOR okani se ovakvih komentara kako znas da je nesto bolje od neceg a niti jedno niti drugo nisi probo??????? pa daj nemoj me nasmijavat da je AVP slicno ko i COD MW2?? haha joj jbte ... no comment

17 godina
doxy kaže...

NOVI AvP je bolji od MW2?

ma daj?

bravo jbt

al ima jedan problem...još ima dosta do izlaska te igre... :P

EDIT:

primijetio sam da patiš na Borderlands...kad smo kod nekakvih UKUSA...meni je ta igra Govno desetljeća...kontaš?

Nemoj mi sad tu izvlačiti neke stvari koje nisam navel.

Rekel sam kako je AvP bolja igra od CODa općenito i nemoj izmišljati.

Ti to voliš inače.

Uostalom, čemu uopće s togom raspravljam, nisi na visini zadatka, a to dokazuješ upravo svojom izjavom o Borderlandsu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice