Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.018.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam jedan problem za call of duty.ja hoću pokreniti igru i meni pise ovo!ja probam ponovo kliknem na YES neće opet kliknem na NO neće opet.molim pomozite.

sto da uradim sto da uradim
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 20:55 (marino708).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
marino708 kaže...

imam jedan problem za call of duty.ja hoću pokreniti igru i meni pise ovo!ja probam ponovo kliknem na YES neće opet kliknem na NO neće opet.molim pomozite.

Šta reče???????

dejanceeeeeeeeee
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

koji ono put postaš ovo, 20. ili 21.?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
marino708 kaže...

sta ovo??

djdomi milism da posta nekih  vec 35 puta jbt na svakoj strani ima 2 videa!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 20:56 (made).
15 godina
dejan1471 kaže...
marino708 kaže...

Šta reče???????

ovo

15 godina
neaktivan

Jebe ga upload slika kao i mnoge....

Zaboravio sam reci da mi je AI dosta debilan, mogao je i bolje

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Torp3do kaže...
Figo kaže...
gawro kaže...

ahahah owned? Sad skidam pa cemo vidjet dal radi ^^

ne mogu vjerovati da ovako glatko radi pirat verzija, prvo i prvo loading traje 3 - 5 sekundi a meni traje minutu najmanje, nekad i duže, a o laggu niti rijeći tako glatko još nisam vidio da se izvodi MP. I ja sam jedan od takvih koji smo prednaručili igru i nadali se hitu a sad kako sve izgleda više uživaju pirati nego mi, sad sam otišao kod frenda po pirat i deinstalirat ću orginal i instalirat pirat da vidim jeli se pirat bolje ponaša u SP. što se tiče MP čisto sumnjam da će tako brzo doć na pirate i ovo je vrlo vjerojatno fake ali me svakako fascinira ovo presavršeno izvođenje bez lagga.. a ako će na pirate doći i MP te ako će se ovako dobro izvoditi kao na videu ovo će biti epic fail za vlasnike orginala, ne mogu vjerovati da se takvo nešto može desiti takvom velikanu poput CoDa, na kraju će ljudi orginale bacat u smeće a skidat pirate radi bolje optimizacije i izvođenja, dajte mi objasnite kako se to moglo desiti.. nadam se da neće ispasti na kraju da smo mi koji smo riskirali i kupili orginal zapravo budale {#}

hahahahahaha nisi dzabe kupio igru napunio si im budzet da opet mogu raditi novi cod a ja igram MP za 0,5 eura hahahahahahaha

I ja sam mislio da cu moci tako ali sa prvim updejtom mozes zaboraviti na ovo!

Tako je isto bilo sa MW2 prvih par dana.Ali poslije vise to nije bilo moguce!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:02 (Perkan777).
15 godina
neaktivan

Otidi na www.slike.hr ili www.tinypic.com ili www.imageshack.us i uploadaj i daj link.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marino708 kaže...

evo slike

Šest failova zaredom ili ti ga M-M-M-MONSTER FAIL! {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:12 (ZC_Someone).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

za te jednokratne slike koristite imagehost jer je stranica najbrza i ne smeta ima hotlinkanje,ali zato se slike obrisu nakon 90 dana i nema albume,ali meni to netreba pa mogu rec da je to najbolja img host stranica 

isprike na offtopicu 

Captain EO
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
marino708 kaže...

evo slike

A da, da, vidim, ja mislim da je ovo ozbiljan problem, te trenutno ne vidim rješenje osim eventualnog reinstalla. 

Nego, trenutno sam na misiji kad trebam ubit onog Kav šćlć žblj šenka, kako god', u glavnom ona u kojoj oslobodim Reznova iz ćelije, koliko ima do kraja? :) Pretpostavljam još 2-3 misije?

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:14 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

malo sam si dao truda, pa sam napravio clan tag. Trajanje 15 minuta, korišteno, jedna sedmica, 4 lutemeta (one ravne crte (rank)), i 2 privite (prvi rank, ona kvačice)

Dali je dobro?

Može i koji komentar :)

5 Da
21 Ne
XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

Ma jok....

Igra je stvarno za k*rac,em je neoptimizirana te se bolje izvodi na manjoj rezi nego na većoj,em save fileovi nestaju sami od sebe....

Ovakvi su mi najjači.

Nema originalnu igru i onda veli da je igra za kjujac jer mu se javljaju problemi koje nemaju korisnici sa originalom nemaju.

I tako veli big_guy igra je sranje jer su mu se izbrisali save-ovi nakon što je stavio patch na piratsku igru. Znači po tvojem je igra sranje jer nestaju save-ovi na piratiziranoj igri, stvarno super argument.

15 godina
neaktivan

evo srecom igra ide na mojoj konfi na 1280x1024 sve na low osim tekstura na high doso do one misije u drugom svjetskom...poslje cu staviti par slika

xfire:toni0106
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 22:05 (MR.Boro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moje isprike Weky, krivi sam "MOJ PC" otvorio, ti imas komp koji je kao i moj otprilike. Meni isto radi stabilno u 60FPS, tu i tamo neki drop, ali od kada forceam neke stvari na GPU, radi puno bolje. 

No, to je TRAGEDIJA, jer i tvoj i moj komp ovo moraju vrtit barem, ali barem duplo bolje. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jako mi se sviđda Mi17 Ruski jurišni helikopter što kruži oko baze.:)

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Pozz ljudi bio sam suspendiran sta sam pomgao ljudima davati patch protiv laga malo blesavo ali Ok izdrzao sam tih 3 dana, zna ko di se moze najeftinije uzeti black ops sa cd u hrvatskoj

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
sardax kaže...

Moje isprike Weky, krivi sam "MOJ PC" otvorio, ti imas komp koji je kao i moj otprilike. Meni isto radi stabilno u 60FPS, tu i tamo neki drop, ali od kada forceam neke stvari na GPU, radi puno bolje.

No, to je TRAGEDIJA, jer i tvoj i moj komp ovo moraju vrtit barem, ali barem duplo bolje.

Što je tragedija LOL? Moj monitor ima refresh rate od 60Hz i sa uključenim Vsyncom FPS je sinkorniziran sa frekvencijom osvježavanja.

Ako otključam Vsync dobivam očajan Screen Tearing.

15 godina

Imas u shoposlabu, 395kn.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni igra nece pokrenut

pise mi da  fali neki d3dx9_43.dll

imam win 7 aki nest znaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
xnight_hunterx kaže...

meni igra nece pokrenut

pise mi da  fali neki d3dx9_43.dll

imam win 7 aki nest znaci

Instaliraj zadnji DirectX Update.

15 godina

PURE SERVER- KO PRO MOD (oznacem je server)

vidimo se tamo.

posebno za toxic-a :)

PURE PURE
XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 22:27 (null).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

moj frend ima

amd athlon 4000 2.0

1 gb ram

hd2600xt

a pocinje mu prva misija taman pistolj izvadi da ce pucat na one vojnike i zabloka mu i mora ju ugasit preko task managera,a meni koji imma slabiji komp sve ok

nezz zasto je to

xfire:toni0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Help!!

Kako da vidim u kolko mi fps-a ide igra BO :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
big_guy kaže...

Ma jok....

Igra je stvarno za k*rac,em je neoptimizirana te se bolje izvodi na manjoj rezi nego na većoj,em save fileovi nestaju sami od sebe....

Ovakvi su mi najjači.

Nema originalnu igru i onda veli da je igra za kjujac jer mu se javljaju problemi koje nemaju korisnici sa originalom nemaju.

I tako veli big_guy igra je sranje jer su mu se izbrisali save-ovi nakon što je stavio patch na piratsku igru. Znači po tvojem je igra sranje jer nestaju save-ovi na piratiziranoj igri, stvarno super argument.

Možda i big_guy ima pirata, ali što se tiče save fileova tu nije ništa krivo kazao, ja imam orginal i jučer sam došalo do 27 lvl, jutros kad sam pokrenuo igru skoro sam spao sa stolice kad sam ugledao staru klasu oružja i lvl 18.. sve sam isprobao ali jednostavno je gotovo, kad ti se izbrišu savegameovi nema više spasa, a i siguran sam da nisam ni prvi ni zadnji kome se ovo dogodilo, bar što sam dosad ovdje čitao.. preveliki propust, ne mogu ni zamisliti što bih učinio da mi se to dogodi na nekom višem lvl-u.{#}

17 godina
neaktivan
Figo kaže...

Možda i big_guy ima pirata, ali što se tiče save fileova tu nije ništa krivo kazao, ja imam orginal i jučer sam došalo do 27 lvl, jutros kad sam pokrenuo igru skoro sam spao sa stolice kad sam ugledao staru klasu oružja i lvl 18.. sve sam isprobao ali jednostavno je gotovo, kad ti se izbrišu savegameovi nema više spasa, a i siguran sam da nisam ni prvi ni zadnji kome se ovo dogodilo, bar što sam dosad ovdje čitao.. preveliki propust, ne mogu ni zamisliti što bih učinio da mi se to dogodi na nekom višem lvl-u.{#}

Ti govoriš o MP ranku a ne o SP sejvovima a to nema veze jedno s drugim. Rank ti se izgubio vjerojatno zbog problema s serverom koji pamti te stvari. Mene je bilo bacilo s 8 ranka na nulu. Uostalo kao da je to velika tragedija kad skupiš tih par rankova za sat-dva igre. Ja sam od 18 do 21 ranka došao u tri partije, presmješno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 23:19 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran

moj frend ima amd athlon 4000 2.0 1 gb ram hd2600xt a pocinje mu prva misija taman pistolj izvadi da ce pucat na one vojnike i zabloka mu i mora ju ugasit preko task managera,a meni koji imma slabiji komp sve ok nezz zasto je to

bio sam ja objavio na forumu patch i jos neke fixeve za takve stvari pa sam bio suspendiran

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MR.Boro kaže...

moj frend ima

amd athlon 4000 2.0

1 gb ram

hd2600xt

a pocinje mu prva misija taman pistolj izvadi da ce pucat na one vojnike i zabloka mu i mora ju ugasit preko task managera,a meni koji imma slabiji komp sve ok

nezz zasto je to

nemoguce da ti mozes igrati sa tom konf. u mene prijatelj 2 puta jacu ima i trza mu uzasno,,daj objasni kako si to uspio

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
16 godina
protjeran

nemoguce da ti mozes igrati sa tom konf. u mene prijatelj 2 puta jacu ima i trza mu uzasno,,daj objasni kako si to uspio

mozes igrati bez beda, sa imas piratku ili original

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonebaba kaže...

mozes igrati bez beda, sa imas piratku ili original

on ima oriđiđi,ja pirat,ja mu inst.i pirat isto sve

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice