Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 409.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2

i da PREORDER na black ops 2 je napravljen i sophos labu za 349 kn + 16 kn poštarina :)

d4rkd3atH
15 godina

Da dignem pare i ja bi preordrao fizičku verziju :D

Evo kako novi Poziv Dužnosti vide naši BUG-ovci:

http://www.bug.hr/master/najave/call-of-duty-black-ops-ii/96139.aspx

Molio bih moderatore, ako je moguće da se teme nekako povežu, hvala!

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo nabavljam, najviše radi zombie mode, sve ostalo, isto, klasični cod sa stoljetnom grafikom..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

Ovo nabavljam, najviše radi zombie mode, sve ostalo, isto, klasični cod sa stoljetnom grafikom..

Pa nije bas sve isto, ima dx 11 i jos dosta novih  grafickih postavki, ne podrzava xp, radnja se odvija 2025 itd.

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan

Eventualno dolazi u obzir nekakav jeftini key za 100-tinjak krznenih zivotinja u suprotnome ovo se ne bu pokrenul na mojemu racunaru. nakon cetvorke i promod-a svaki nastavak je bio izrazito nabrijan za klince do 15god. sa hrpu cickarija i besmislenih dodataka za oruzje. cod je ionako postao sinonim za zgrtanje love i prezentiranje losih rjesenja iz godine u godinu pretezito klincima sa konzolama predstavljajuci sve arkadniji oblik zabave. zalosno je sto vise ne mozes naci igru na trzistu koja ce pretezito ovisiti o skillu pojedinca a ne random dogadjajima koji se vise oslanjaju na faktor srece. battlefield serijal je jos i gori postao. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sve je podredeno consolama, a PC je onako usput jos nesto novaca.

Dedicated serveri su od Treyarcha, ali sluze za matchmaking samo.

Nema server browsera, ni iznajmljivanja servera nego random gdje te igra spoji.

Uvijek sam preferirao da igram na favorit serverima i ovo mi je veliki fail.

Sve od CoD 4 je u biti fail, donekle BO je ok nakon sto su ga optimizirali jer ima servere i donio je neke nove stvari.

Da bar ukinu sve killstreakove i da se igra normalna igra, a ne ova camp - killstreak - k/d ratio shema bez imalo zabave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam zašto svi hejtate killstreakove, zašto mrzite to što nema private servera. Dođe neki glupan i zabrani mi flash granate, ma nek si pushi. Najbolje ovako, pravila kakva oni postave. Ako se spajaš sa ekipom, pozoveš ih u party i nađeš si gametype koji želiš i deri-peri.

Ovo za grafiku se nebi složio. Do sada nema nekih HD gameplaya, ali osvjetljenje je na razini, i to vrlo visokoj. Podrška za directx11 napravila je oružja realnima da se uživiš kao da stvarno pucaš. Zvuk je također HD, sve je briljantno, i za pravi doživljaj možda ne trebaju milioni pixela, nego dobra ideja i iskoristivost starog

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako je netko kupio sa CDDISKI ako može neka otkaže preorder! Ja sam upravo dobio Torchlight II i neku RU + CIS verziju koja ne radi kod nas nego samo kod njih i sad se mogu slikat bacio 100 kuna u vjetar! Vjerovatno će te i vi dobit tu usranu verziju koja ne radi.

0 2 hvala 0
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Ako je netko kupio sa CDDISKI ako može neka otkaže preorder! Ja sam upravo dobio Torchlight II i neku RU + CIS verziju koja ne radi kod nas nego samo kod njih i sad se mogu slikat bacio 100 kuna u vjetar! Vjerovatno će te i vi dobit tu usranu verziju koja ne radi.

ala frajeru jesi ikad cuo za vpn :S a i te ruske keyeve kupujes na vlastitu odgovornost nije tebe niko tjero da kupis to

d4rkd3atH
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Rade ti keyevi i kod nas, moraš napraviti VPN (nabavit ruski IP)

Sve je objašnjeno na youtubeu, tako da nemaš frke. Nemoj se žalit njima, samo probaj sve napraviti kako je objašnjeno ovdje:

I evo mali gamelay na brodu (fast type map)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=UUEHf6KUY7Zw7hlXQ7hDemwQ&v=oGHq59K_trU

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan
Ne, ja sam igru aktivirao ali kad siđem sa VPNa više ne mogu pokrenuti download.
15 godina
nul-3 kaže...

Neznam zašto svi hejtate killstreakove, zašto mrzite to što nema private servera. Dođe neki glupan i zabrani mi flash granate, ma nek si pushi. Najbolje ovako, pravila kakva oni postave. Ako se spajaš sa ekipom, pozoveš ih u party i nađeš si gametype koji želiš i deri-peri.

Ovo za grafiku se nebi složio. Do sada nema nekih HD gameplaya, ali osvjetljenje je na razini, i to vrlo visokoj. Podrška za directx11 napravila je oružja realnima da se uživiš kao da stvarno pucaš. Zvuk je također HD, sve je briljantno, i za pravi doživljaj možda ne trebaju milioni pixela, nego dobra ideja i iskoristivost starog

Mrzim killstreakove zato sto ubija zabavu igre i pretvara je u opsjednutost k/d ratiom.

Sto se tice zabrana ima stotine  servera i lako je pronaci favorite sa pravilima koja ti odgovaraju ili cak ako volis i bez pravila.

Na favorit  serverima  imas admine koji kickaju/banaju ekipu za ocigledni hax, vrijedanje i slicno.

U matchmakingu toga nema, a meni se stvarno neda stalno izlazit iz mape radi djecurlije koja neznaju tko im glavu nosi.

NHF 

13 godina
neaktivan

Upravo zbog killstreakova je i gušt igrati.{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

slazem se sa kolegom joe cookerom, dapace, dijelimo isto misljenje vezano uz samu cod4 igru i njene nastavke. nitko ne moze vratiti onaj gust private servera gdje su se mijenjale mape po volji, birao se igrin mod ovisno o broju igraca(e,e nema onoga tko nije snipao na killhousu u 4 ujutro 1v1 : ), vlastita primjena pravila na serverima(od jacine helija,njegovog armora pa sve do dopustenih/nedozvoljenih perkova i dodataka za oruzja). nA odredjenim serverima vec si po nadimcima i nacinu igre pojedinaca prepoznao ekipu koja je mjesecima,sate i sate tukla online, razmjena xfire accounta, skupljanje svoje ekipe,promod, warovi 5v5 ... posebno nakon izlaska promoda kojega niti dan-danas ne prestajem igrati, igra je dosegla onu draz koja te uvijek tjera na poboljsanje vlastitog skilla i tjera te da jednostavno igras i igras. zalosno je sto momci iz activisiona/treyarcha nisu apsolutno nista naucili od pravih cod igraca koji su jasno dali primjer u kojemu smjeru bi se daljnji nastavci trebali kretati. umjesto izbacivanja faktora srece i svih onih iritantnih stvari koje blago receno, nemaju nikakve veze sa necijim skillom vec su cisti dokaz bezveznog djecjeg spammanja (fragx3,GL,RL i svi ostali perkovi) oni su naprosto odlucili posebnu paznju posvetiti tom dijelu i od jedne igre takvog renomea uspjeli napraviti naslov kojemu se i balavci od 15 god. vec pomalo rugaju . zalosno je da  kultni naslovi (cod2 , cod4) danas nose isto ime 'call of duty' kao jedan modern warfare 2/3 i black ops serijal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Joe Cooker kaže...

Pa nije bas sve isto, ima dx 11 i jos dosta novih  grafickih postavki, ne podrzava xp, radnja se odvija 2025 itd.

Pa u biti je, COD 4 i ovaj COD, i svi COD-ovi prije su, na istu foru, što se tiče grafike pomaka nema, a uljepšali bu grafiku tak da ubace blur efekt, i to je to, dx11 bu bilo samo na papiru.. Kolko god je BF3 superijorniji i miljama od COD-a, po pitanju grafike, al i dalje mi je COD uz te grafičke zastarijelosti i nedostatke, najdraži..

15 godina

Black ops 2 će imati agente (admine)-prave ljude kao što smo ti i ja koji će kickati ljude i reportati ih sa servera za neke, vjerovatno, novce. Što se tiće ekipe i warova. MW3 ima jednostavan koncept, pozoveš ekipu u party, nađete game i deri.

Možda je jedina predonst ta što znaš na kojem serveru igra dobra ekipa.

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nul-3 kaže...

Black ops 2 će imati agente (admine)-prave ljude kao što smo ti i ja koji će kickati ljude i reportati ih sa servera za neke, vjerovatno, novce. Što se tiće ekipe i warova. MW3 ima jednostavan koncept, pozoveš ekipu u party, nađete game i deri.

sam da nebudu ona govna kao u mw3 s nat :S

d4rkd3atH
15 godina
d4rkd3atH kaže...
nul-3 kaže...

sam da nebudu ona govna kao u mw3 s nat :S

Valjda ce se Treyarch pobrinuti za to

Opali HVALA ↓↓↓
15 godina

Call of Duty: Black Ops 2 Interview - EB Expo 2012

0 0 hvala 1
16 godina

Evo prvi ingame neslužbeni video pokazuje theater mode u bo2 zombie mod-u . Samo je pitanje vremena kad ce izac official trailer ,

Edit:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wUbVZAy8XeY

Evo i  official video, razocaran sam jer je pre kratak  , a ne pokazuje ništa novo ( za kombiniranje predmeta  u svrhu izrade nekih oružja se zna vec danima) .

Edit 2 :ONLINE CREATE A CLASS http://callofduty.4players.de/index.php?page=Custom&pageID=157

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 13:50 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Evo moja klasa :D

Opali HVALA ↓↓↓
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 20:02 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stealth klasa?
15 godina

Da D_D

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zombie week report

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo ako nekom treba imam kopiju Black Ops 2 u steam inventoryu (multlilanguage+Nuketown stvari) pa da se mjenjamo za nes (pare :D)

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije loše. Vjerojatno se kupuje season pass...

0 0 hvala 0
15 godina
Hojs kaže...

Call of Duty Elite za PC najvjerovatnije nece biti, bar do sada nije objavljeno to na nijednom forumu.

To se odnosi vjerovatno samo za konzole.

Edit: Treyarch - "I apologize for the inconvenience. No, there is no ELITE for PC."

15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
Hojs kaže...

Call of Duty Elite za PC najvjerovatnije nece biti, bar do sada nije objavljeno to na nijednom forumu.

To se odnosi vjerovatno samo za konzole.

Edit: Treyarch - "I apologize for the inconvenience. No, there is no ELITE for PC."

Da, i? Jesam li ja rekao da kupujem PC verziju? Zna se za koju platformu je COD najbolji.

15 godina

Znam ja dobro na kojoj ti platformi igras, na xbox si igrao moh  , samo drugi koji nisu upuceni misle da se clanak odnosi i na PC.

Radi toga sam napisao ovo radi pojasnjenja za PC, a ti bi mogao malo citati sa razumijevanjem.

Ovo pise na kraju clanka: No ne brinite se, jako su male šanse da će Activision ignorirati dvije tako snažne i bitne platforme.

To nije istina i to sam demantirao, a sto se tice toga da je CoD najbolji igrati na konzoli rofl

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 15:32 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Znam ja dobro na kojoj ti platformi igras, na xbox si igrao moh  , samo drugi koji nisu upuceni misle da se clanak odnosi i na PC.

Radi toga sam napisao ovo radi pojasnjenja za PC, a ti bi mogao malo citati sa razumijevanjem.

Ovo pise na kraju clanka: No ne brinite se, jako su male šanse da će Activision ignorirati dvije tako snažne i bitne platforme.

To nije istina i to sam demantirao, a sto se tice toga da je CoD najbolji igrati na konzoli rofl

Isprike na nesporazumu. A ovo boldano je istina, ovi stariji codovi tipa cod 2 koji su rađeni za PC su definitivno bolji na PC-u, ali ovi noviji su što zbog bolje podrške, optimiziranosti te večeg broja igrača i gotovo bez cheatera puno ugodniji na x360.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice