Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Call of Duty 4
125 uz cfg
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Call of Duty 4
emphaseee kaže...

kolko bi ima fps-a na cod4 s ovom konfom (ne kuzim se u to sve najbolje pa cu pisat osnovno :D )

dual core 2.0 ghz

3 gb rama

1 gb grafe ( geforce240 gt)

ha moci ces imat 125 i vise ali 125 stabilno..

evo da odma podjelim par clipova sa vama ja sam ih sve radio..

u ovom samo ja igram

ovo je moj frend igro...

ovo je isto moj frend igro

ovo je jedna moja zanmiljiva situacija :P

i ovo smo ja i frend zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:29 (kameni_zg).
13 godina
neaktivan

Svaka čast tvom prijatelju i tebi!{#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
protjeran
kameni_zg kaže...
emphaseee kaže...

kolko bi ima fps-a na cod4 s ovom konfom (ne kuzim se u to sve najbolje pa cu pisat osnovno :D )

dual core 2.0 ghz

3 gb rama

1 gb grafe ( geforce240 gt)

ha moci ces imat 125 i vise ali 125 stabilno..

evo da odma podjelim par clipova sa vama ja sam ih sve radio..

1. klip je u redu al je cfg u k*rcu :)) a i na nekim si dijelovima mogo syncat malo bolje

2. klip tovi <33 moj bivsi teammate odlican decko i igrac, vidio sam vec clip al moram malo pohvalit :D

3. klip je isto super, a pogotovo zbog pjesme :)) 

4. klip a neznam vise sta da kazem kad vidim takve idiote sa scopom...tuzno haha 

5. klip mislim da nisi trebo stavit zvuk sa takvom pjesmom, slobodno si mogo smanjit zvuk puski i tog a ostavit samo muziku :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
Call of Duty 4

Hvala, da znam, imam slab procesor pa mora bit malo losija kvaliteta da se brze rendera :P

ovaj zadnji klip mi je drugi ili treci edit ikad zato i je takav fail xD a tonijevo je najnovije, napravljeno prije nego je quito :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:21 (kameni_zg).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kameni_zg kaže...

Hvala, da znam, imam slab procesor pa mora bit malo losija kvaliteta da se brze rendera :P

ovaj zadnji klip mi je drugi ili treci edit ikad zato i je takav fail xD a tonijevo je najnovije, napravljeno prije nego je quito :P

pa znam, igro sam s njim prije nego je quito, tj. ja sam quito i onda im je falio veliki i onda im se vise nije dalo ni igrat ni nis pa je i on quito, igro sam s njim u errorsima/mtq 3 mj. :D

14 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Pa koliko ti traje taj rendering kad smanjujes kvalitetu? lol

--------------------------
13 godina

Kad renderam avi 30sec 4-6minuta kako kad..a kad renderam neku losiju kvalitetu wmv onda brze ide.., zato i nisam edito dosta dugo jel nemogu napredovati...

14 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Kad renderam avi 30sec 4-6minuta kako kad..a kad renderam neku losiju kvalitetu wmv onda brze ide.., zato i nisam edito dosta dugo jel nemogu napredovati...

4-6 minuta? To je tebi puno?

Rendering ovog moviea je trajao cca 3 sata u uncompressed AVI, a onda jos h264 encode jos dobrih pola sata. I to na e6500 clockanom na 3.5GHz.

Ne mozes napredovati? Daj ne mudruj, ako moj brat na konfi sa procom gotovo identicne snage i upola slabijom grafom (HD5550 DDR3) moze raditi 3d C4D animacije i vrtiti AAE, onda mozes i ti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:57 (mate960).
13 godina
protjeran
kameni_zg kaže...

omg meni se 30sec rendera triput vise bar...

14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...

omg meni se 30sec rendera triput vise bar...

A njemu nema skoro ni efekata..

13 godina
neaktivan

Daj molim te slazem se s matom nezaboravi da se na Mirmachineu cod4 fragu, jedna animacija rendala oko 70-80 sati a ti tu mudrujes omg da kupis malo bolji cooler i clockas ga imas maca proc.
Ako ja editam after effects i to na 2.8 athlonu i 2 gb rama onda mozes i ti na tome pa ne mudruj :D

Zrdavko Mamić je moj idol!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:19 (Compton).
13 godina
Call of Duty 4

Ma ko mudruje koji vam je klinac lol, ako je meni puno, to je moje misljenje, aj me natjeraj da mislim drugacije....mislim stvarno pricate gluposti, teoretski nije puno, ali za editanje i videoobradu samu po sebi treba vremena, kojeg ja nemam, ako vi imate, samo naprijed! ;)

jos ako stavim color correction rendera mi 10sec 10minuta.. meni je previše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 22:36 (kameni_zg).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

ajoj kaj bi onda ja trebo rec ?

Imam x6 procesor i 6gb rama pa mi zna neke (istina duze stvari) rendat po 16 sati i tebi je 10min previse

odi van igraj se u pjesku dok se to radi :D :P

http://x264blog.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

e o tome sam razmisljo. hahaha..

16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Ovako, imam jedan problem sa CoDom. Treba mi drugo mišljenje jer ću poludit.

Zadnja runda S&Da, odlučujuća i meni se cod sruši uz famoznu iw3mp.exe has stopped working.

1. Igra je {#} ali nikad mi nikad nije radila taj problem - to nema veze jer MD5 od .exea odgovara originalu

2. Windowsi XP, friški, pokrpani

3. Zadnji driveri za sve

4. Konfa iz Moj PC - ona sa Celeronom na 3.09 i 2GB RAMa - temperature su normalne - do 45c u full loadu, grafa i manje

5. Updateano sve što se updateati da - DX, runtimei...

6. PB reinstaliran X puta

7. Čak sam i sve modove (zzz_....iwd) obrisao

6. Događa se na svim serverima, bar jednom na dan

8. Nemam nikakvih hackova -.-

9. U pozadini su xfire, Avira free (čak sam i nju gasio da eliminiram problem), Virtual CloneDrive i Terratecov program za daljinski (i njega sam gasio)

10. Na CoD2 ne radi takve 3.14zdarije

11. Nekad se zna dogoditi da cijeli dan radi bez problema a nekad ga izbaci nakon 5min igranja

12. Niti jedan drugi program ne radi takvu glupost (VirtualBox, VS2008...)

Dal itko ima ideju što se događa? CoD sam reinstalirao par puta sa različitih imagea (da eliminiram problem sa oštećenim fajlovima). Disk(ovi) nemaju bad sectora i RAM je potpuno ispravan.

[edit] - taj PC zna raditi i po 48 sati u komadu i nikad problema - pregrijavanje nije.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 13:24 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dali si probao skinut na tz-ac.com iw3mp orginalni pa zamjeniti sa starim..?

13 godina
neaktivan

Prvi put čujem za tu stranicu. Daj mi malo objasni. Ja skinem CoD4 i onda zamijenim iw3mp za tim fileom koji skinem sa te stranice i mogu igrat?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
odjavljen
kameni_zg kaže...

dali si probao skinut na tz-ac.com iw3mp orginalni pa zamjeniti sa starim..?

Kakva je to sad šema? Napisao sam gore, MD5 od mog exea odgovara MD5 od original exea dakle moj nije niti oštećen niti izmijenjen.

13 godina

pa daj probaj, meni isto tako bilo pa sad radi. ak ti se neda nemoj..

16 godina
odjavljen

Baš mi se i ne stavlja modificirani exe a da ni neznam koje su promjene napravljene. Još kako probrat PB ban. No, tnx.

Jel ima kakvo drugo (normalno) rješenje?

[edit] - sad vidim da je to untouched exe. Kakvog to ima smisla stavljati kad moj exe odgovara tom (MD5?) i oba (moj i ovaj skinut) odgovaraju pravom exeu sa retail DVDa (kopiran sa org DVDa)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 16:26 (Sum_of_all_fears).
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

ne napravis nista, svima se dogadja nekad, dogadjalo se i meni nekad da mi se crasha igra samo ponovo udjes i gotovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Možda ovo pomogne: http://tnzclan.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=2222 Dakle problem je sa zvukom...

Doduše meni nije pomoglo, vidim da nekima je, pa probaj. Možda glupo zvuči ali meni je taj problem nestao prelaskom sa xp na sedmicu. Nikad se više igra nije crashala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 19:18 (mp93).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@kameni_zg Pa ostavis da ti se renda preko noci ili kada odes negdje , tako i ja radim ofc . {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 19:57 (makzy621).
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Zna li netko možda kako pratiti nade dok leti? To sam vidio u nekom moviju i sad mi treba :D 

probao sam recordat u stratu i onda samo snimit al ne radi jer kad snimam u stratu i onda gledam record onda mi deagle stoji na mjestu iako sam ga ja pomicao i sve pa mi se nade ni ne vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Call of Duty 4

Ajmo Special Forces server i nagrade za prva 4 mjesta. Xfire server ip:213.149.60.37:28839 , upadajte !!!! Malo se poigramo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Tox-Hosting is open! www.tox-hosting.com  |   Visit us on Facebook http://www.facebook.com/ToxHosting Server vec od 1,00 HRK/slot!

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

j....dobra igra .i dalje joj se vracam

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MalenoSelo kaže...

Zna li netko možda kako pratiti nade dok leti? To sam vidio u nekom moviju i sad mi treba :D 

probao sam recordat u stratu i onda samo snimit al ne radi jer kad snimam u stratu i onda gledam record onda mi deagle stoji na mjestu iako sam ga ja pomicao i sve pa mi se nade ni ne vidi

Triba te netko specati i recordati pa ti dati demo jer ima bug neki . {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 23:48 (makzy621).
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
kameni_zg kaže...

4-6 minuta? To je tebi puno?

Rendering ovog moviea je trajao cca 3 sata u uncompressed AVI, a onda jos h264 encode jos dobrih pola sata. I to na e6500 clockanom na 3.5GHz.

Ne mozes napredovati? Daj ne mudruj, ako moj brat na konfi sa procom gotovo identicne snage i upola slabijom grafom (HD5550 DDR3) moze raditi 3d C4D animacije i vrtiti AAE, onda mozes i ti.

Speedy je*en igrac :D

99designs.com/people/insyy/folio
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice