Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 185.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Call of Duty 2

netreba, samo preko dns-a rokaš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 2

Tražim rješenje za kada ulazim u multiplayer imam crni ekran nekih 30-tak sekundi i onda mi se pojavi main menu. Windows 10

EDIT: pronađeno rješenje (slika)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2020 22:49 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2
Dobar dan igram cod2 nekih 2 mjeseca i sve je bilo ok i jedan dan izadem iz igre i vratim se nakon par sati i izbaci mi fatal error ako ko zna neka pomogne
ne ulazi ni u jednu igru već danima
Hvala

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Call of Duty 2

Pozdrav dragi forumasi.

Godinama bezuspjesno pokusavam pronaci mapu ili mod kojeg se sjecam samo u dijelovima. Sve sto znam jeste da je najvjerovatnije dio od COD 2 jer pocetak te misije koja mi je ostala u glavi je slican kao i u misiji "Repairing the wire". Razlika od originala je u tome sto se na početku misije u pozadini moze cuti partizanska pjesma iz 2.svj.rata, te da se iz onog prolaza izmedju zgrada nekako odma izlazi na ogromno polje sa izdubljenima.. Sjecam se da se na njemu nalazi i zapaljeni kamion oko kojeg se moze ici protiv neprijatelja. Probao sam mod "yugoslavia wars", ali nije to ono sto se sjecam. Unaprijed hvala svima koji procitaju i pokusaju da rijese ovu misteriju koja me proganja godinama..

0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 2

Pozdrav, mala grupa nostalgičara je upravo zakupila server na godinu dana pa ako neko želi da se prisjeti "dobrih, starih dana" na jednom balkanskom serveru dobrodošli ste. Nema nas puno ali se nadamo da će nam se i drugi pridružiti 

https://www.gametracker.com/server_info/162.19.226.69:28960/

Steam: Peacean Origin: Peacean1990 Battlenet: Peacean#2321
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Call of Duty 2
AL13N13 kaže...

Pozdrav, mala grupa nostalgičara je upravo zakupila server na godinu dana pa ako neko želi da se prisjeti "dobrih, starih dana" na jednom balkanskom serveru dobrodošli ste. Nema nas puno ali se nadamo da će nam se i drugi pridružiti 

https://www.gametracker.com/server_info/162.19.226.69:28960/

Bok, jel se igra još COD2? 

Ja bi se priključio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice