Ovako mislim sebi u 1. mjesecu slijedece godine nadogradit sebi comp i zanima me isplatil se uzet bc2 ? da nije prekasno
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx
Ovo nije tema za to.
Ovako mislim sebi u 1. mjesecu slijedece godine nadogradit sebi comp i zanima me isplatil se uzet bc2 ? da nije prekasno
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx
Ovo nije tema za to.
Zašto je server konstantno prazan?
zato sto ne igras
napunit ce se...ljudi na poslu,u skolama...neku primaju kite u guzu i tak,jel danny?
uvijek dodje ekipe oko 20h,iako mene danas nece bit jer idem u grad malo i tak...pa sumnjam da ce bit pun
@denbač i svi ostali znate koji.stavi si clan tag CG kak smo se dogovorili sinoc xD
Evo i mene, prdružujem vam se.
Zanima me kako upravljati helićem, samo w a s d? Stalno me baca unatrag...
imas i space i mis i svasta...za heli preporucam da si zemes joystick i namjestis si kak tebi pase,najbolje je tak,velka je razlika
imas i space i mis i svasta...za heli preporucam da si zemes joystick i namjestis si kak tebi pase,najbolje je tak,velka je razlika
Možeš mi napisati koje su sve kontrole i za šta? PLS
Možeš mi napisati koje su sve kontrole i za šta? PLS
nemrem jer mi se neda...kaj ti je tak tesko otic vidjet u igru?sve ti tam pise i ono sto ne pise si namjestis sam,sva mudrost
živio Bug server
Što znači ona "silver hardcore" ikona pored servera? Nije čisti HC ili?
Znači da je uključen FF,al nije HC....
To znači da je uključen Friendly fire, ta srebrna lubanja.
aha, tek sad vidim piratovu poruku, super.. onda se vidimo ;)
Kao što sam već kliknuo : Hvala! :)
Ima li ikakve šanse da server ne bude hardcore? Samo pitam, molim bez napadanja sa strane korisnika koji se ne slažu samnom..
Pa server nije HardCore,normalan je mod samo s uključenim Frendley Fire...
Kao što sam već kliknuo : Hvala! :)
Ima li ikakve šanse da server ne bude hardcore? Samo pitam, molim bez napadanja sa strane korisnika koji se ne slažu samnom..
Pa server nije HardCore,normalan je mod samo s uključenim Frendley Fire...
dada, ispravio sam se, nisam vidio tvoju poruku iz prve ;)
Imam jedan prijedlog. Pošto danas između 16-18 dolaze 4 nove mape mislim da bi danas navečer trebali samo njih vrtit, ali to je samo prijedlog.
29 | Super prijedlog. |
---|---|
1 | Glupost. |
steta. suck my eggz! :P
Imam jedan prijedlog. Pošto danas između 16-18 dolaze 4 nove mape mislim da bi danas navečer trebali samo njih vrtit, ali to je samo prijedlog.
Ajde ajde miceki. Kad svi to žele.
Samo nove mape danas.
Međutim zbog sitnih trenutnih problema sa proconom ići će samo RUSH mod, tako da se rotiraju samo 3 mape dostupne za njega. Oasis, Harvest Day i Cold War.
Sutra povratak na miješano sa svim mapama.
The King has fallen !
da se mene pita igrale bi se samo nove mape cijeli tjedan.
sreća po vas pa se mene ne pita. :)
da se mene pita igrale bi se samo nove mape cijeli tjedan.
sreća po vas pa se mene ne pita. :)
Ne treba pretjerivati.. Mix svega je najbolje ;)
zato sto ne igras
napunit ce se...ljudi na poslu,u skolama...neku primaju kite u guzu i tak,jel danny?
uvijek dodje ekipe oko 20h,iako mene danas nece bit jer idem u grad malo i tak...pa sumnjam da ce bit pun
@denbač i svi ostali znate koji.stavi si clan tag CG kak smo se dogovorili sinoc xD
hhahhaha..ti si lud majke mi moje.. :P
zašto mi oasis trza? samo ta mapa,
jel se može to kak popravit?
imam prijedlog za server kad izađe Vietnam..
napraviti dva servera od 16 slotova (znači nije skuplje ništa) jedan server običan a drugi vietnam.. pa nek ljudi biraju sta im se igra..
napraviti dva servera od 16 slotova (znači nije skuplje ništa) jedan server običan a drugi vietnam.. pa nek ljudi biraju sta im se igra..
A kolko ljudi voli igrati na serverima sa 16 igrača?
Ja ne, niti itko sa kime igram.
A kolko ljudi voli igrati na serverima sa 16 igrača?
Ja ne, niti itko sa kime igram.
A oke, meni je osobno preglednija igra sa 16 igrača.. Ne znam.. Ukusi ;) Samo sam predložio, NHF :D
HF! Dakako da da HF!