Puno nas igra na tom serveru i stvarno bi bilo u redu da pomognemo u najmu istoga!! Ja ću isto donirati za najam servera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još malo pa ću i ja zaigrati
Piceki i miceki, drago mi je javiti vam da je najam servera produljen.
Kao što ste mogli vidjeti prije nekoliko dana ponudio sam opciju doniranja onima koji žele sudjelovati u financiranju servera i jako mi je drago reći da su se ponovno neki javili.
Za ovaj mjesec donirali su:
Njima veliko HVALA. Uvelike su olakšali plaćanje servera.
Sada je server plaćen do 08.09.2010. a nakon toga idemo dalje. :)
Hvala donatorima još jednom. Pozdrav!
Produljenje najma bi mogli proslaviti dolaskom na server. ODMAH!
Piceki i miceki, drago mi je javiti vam da je najam servera produljen.
Kao što ste mogli vidjeti prije nekoliko dana ponudio sam opciju doniranja onima koji žele sudjelovati u financiranju servera i jako mi je drago reći da su se ponovno neki javili.
Za ovaj mjesec donirali su:
Njima veliko HVALA. Uvelike su olakšali plaćanje servera.
Sada je server plaćen do 08.09.2010. a nakon toga idemo dalje. :)
Hvala donatorima još jednom. Pozdrav!
pa sta nisi rekao da je do 8-og placanje
ja sam taman danas nazico starce neke pare i mislio ic uplatit nakon rucka
a nista...onda cemo to ostavit za slijedeci mjesec,pa se mozda nadoda jos
Takode se zahvaljujem donatorima, a pogotovo sebi . Hocu pare nazad ako server bude prazan
Već kad smo kod servera, unatrag 3 dana ili je siv ili nema nikog.. wtf??
A možda su ljudi otišli na godišnji pa nema nikog da bi igrao...

Da, Danny je na morenu.
Ja sam imao puno posla zadnjih dana pa mi se nakon kaj završim neda sjedit za kompom više.
Bit će bolje, ekipa ljetuje i odmara, još malo pa se sve vraća na staro nadam se.
Probat ću skočit na server kroz pol sata sat, tko zna možda neću biti sam..
Uplata kolege black_ilok sjela je danas pa je i njegovo ime dodano na listu donatora.
Hvala mu i ovim putem.
Hej ljudi, evo i ja sam odlučio se malo vratiti na bojno polje. Nasao sam BUG server ali nema nikoga... pustara...
Di ste pobjegli???
Veceras na diabolic rush serveru. Bili su tu iz klana XII i PiS i jos raje sa Buga , a bio je i onaj medic sa M60 , kako li se ono zove , nesto kao HR_The_Mesar ili tako nekako .
Na Bugu je bolje ali svi izgleda cekaju da se napuni , a napunit se ne moze bez stranaca , koji ocito ne vole rush/conquest server sa ukljucenim TK.
coool dolazim.....:))))
Dođite na server, naoštrio sam NOŽ :)
Evo ljudi konacno sam kupio novi procesor Phenom 2 x4 925 i igra leti u dx11.
Jedva cekam da vam se pridruzim na serveru.Nadam se da ce navecer biti nekoga
Evo ljudi konacno sam kupio novi procesor Phenom 2 x4 925 i igra leti u dx11.
Jedva cekam da vam se pridruzim na serveru.Nadam se da ce navecer biti nekoga
u and me both, bro!
oće itko sada na server
Ja sam veceras gledo 4 puta i nije nikog bilo.Trebali bi napraviti ovdje na forumu neki raspored da znamo kad da dođemo na server.
Npr. sutra u 21
ja sad od kad sam se zaposlil i još gubim vrijeme i na putovanje u zg i nazad preko tjedna baš i nemam vremena za igru.
kad ću radit jutarnju smjenu onda ću navečer malo odigrat.
definitivno nisam odusto od BC2
Ja sam veceras gledo 4 puta i nije nikog bilo.Trebali bi napraviti ovdje na forumu neki raspored da znamo kad da dođemo na server.
Npr. sutra u 21
E, pa kad vidiš da je prazan, ti uđi! Ući će netko za tobom, pa još netko, pa još netko itd.
mislim da bi bilo dobro napravit malu preinaku na serveru,
tj. ja bih ga stavio u cisti hc bez hud-a...mislim da bi to dobro doslo...
zao mi je sto je stalno prazan,ovako bi se mozda promijenilo na bolje...moguce da bi i vise strane raje navalilo na server
Ma ne treba ništa mijenjati, treba se ponovno dobit volja. 'Moji' iz XII svaki put kad pale BC2, prvo gledaju Bugov server, ali je uvijek prazan, a oni se ne žele spajati na prazan server, pa čekati druge. Danny igra DA:O, pirat i kuky Mafiu, a Dado se negdi zagubio... :D
Neznam di je ostatak ekipe...
Evo, sutra dežuram na serveru, čekat ću da se spojite, odigramo par rundi pa će valjda i drugi se spojit. Jer, najam istječe za nekih par dana, a ne želim da mi Bug Server posivi poslije isteka najma za ovaj mjesec... :)

Cim mi danas grafa dodje,palim pilu i na bug server,pa cemo zajedno dezurat
ma brinete se bezveze... cim prodje ljeto i cehinje svi ce se odjednom pojavit na serveru..
Ma ne treba ništa mijenjati, treba se ponovno dobit volja. 'Moji' iz XII svaki put kad pale BC2, prvo gledaju Bugov server, ali je uvijek prazan, a oni se ne žele spajati na prazan server, pa čekati druge. Danny igra DA:O, pirat i kuky Mafiu, a Dado se negdi zagubio... :D
Neznam di je ostatak ekipe...
Evo, sutra dežuram na serveru, čekat ću da se spojite, odigramo par rundi pa će valjda i drugi se spojit. Jer, najam istječe za nekih par dana, a ne želim da mi Bug Server posivi poslije isteka najma za ovaj mjesec... :)
ja rijesavam svoj popis igara,koje moram prec, koji sam slozio prije koju godinu...samo cu rec da je popis poduzi ^^
a tu je i faks :/
Ja dežuram
A ja sam se vratio, od sutra ima da se igra :D
Vidimo se dečkići i curičice
Bio sam sinoć prvi put na Bugovom serveru i mogu vam reći da sam oduševljen.
Ekipa je super i točno se osjeti da nema cheatanja. Srežu te likovi (vi mene ) ko budalu, ali znaš da je bilo pošteno, a ne killovi kroz betonski blok, pod nemogućim kutevima i slično.
Server odmah rješava cheatere.
Stvarno prezakon.
Razmišljam o gašenju servera, bar za sada. Slaba aktivnost, što je razumljivo učinila je svoje i server 80+% vremena ostaje prazan...
Bilo je lijepo dok je trajalo...
+ ljudi su masovno poceli prodavati igru.