BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
17 godina
BUG Online Game Server - BF3

uh sto mi sad ljepite te td-ove...

nisam ni napisao ti nego vi jer ne mogu  se sad sjetiti ko je tacno ali ionako nije ni bitno mozda je to cak bilo i na bc2 serveru davno je bilo...

vidim da se nikome ne svidja ideja o tim slotovima tako da necu to vise ni spominjati...

ali moram ti jos i ovo reci...sjeti se zbog cega je u stvari raja najvise otisla sa starog servera...zbog problema sa balansiranjem i besmislenih partija...

imaju li sad neki bolji balanseri nego prije ili ce se morati rucno balansirati?

-BiH-slackspace

1 1 hvala 0
13 godina

A neš ti čekanja,par minuta!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
ovajonaj kaže...

imaju li sad neki bolji balanseri nego prije ili ce se morati rucno balansirati?

A ručno, al valjda ćemo se nekak dogovoriti ovaj put.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

ne znam preko koga mislis uzimati server, ali jedini dostupni u Rvackoj su Diabolicovi, a cijena je poprilicna. 1,30€ po slotu, uglavnom sve se moze provjeriti ovdje https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3 Za upravljanje moze posluziti rcon.net, imam ga ja, placam ga i voljan sam ga ustupiti, buduci da nas server nikako da se napuni. Alat je fakat fantastican, djeluje na principu browsera i ima skin BF3-a.Moze se i u free inacici koristiti, ali puna funkcionalnost mu je tek na premiumu. (inace meni Procon zbog nekog razloga ne radi, svim drugima da). Mislim decki da se ne bi trebali razbacivati sa lovom tako, nek svi placaju isto, odnosno tko moze koliko dati. 

Uzeo bih kod Multiplaya. Diabolic je okej da uzimam u Hrvatskoj, ali je skup. Ako već uzimam u Frankfurtu, onda bolje da bude veći host poput Multiplaya s kojim sam uvijek imao dobra iskustva, a koji ionako hosta sve službeno za EA.

mislil sam da zelis mozda u Hrvatskoj, buduci da vas je vecina stacionirana u zagrebu, a i serveri su tamo, pa bi i ping bio lijep :D

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

mislil sam da zelis mozda u Hrvatskoj, buduci da vas je vecina stacionirana u zagrebu, a i serveri su tamo, pa bi i ping bio lijep :D

Znam, bilo bi lijepo. Međutim tu je taj problem s cijenom, dosta je veća, ali i to što mi je u pozadini mozga još uvijek sjećanje na jedan period kad je BFBC2 server bio u Zagrebu. Tad je bio najmanje stabilan i najviše je legao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina

i sorry nisam mislio dizati tenzije, jednostavno sam mislio da je to dobra ideja...

da, rucno bi mozda bilo najbolje

-BiH-slackspace

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Znam, bilo bi lijepo. Međutim tu je taj problem s cijenom, dosta je veća, ali i to što mi je u pozadini mozga još uvijek sjećanje na jedan period kad je BFBC2 server bio u Zagrebu. Tad je bio najmanje stabilan i najviše je legao.

Iskreno, u pravu si. Ljubav je ljubav, ali pare su pare. Igral sam i na takvim serverima i nisam primjetio da je nesto bolji hitbox bio ili sta slicno. NO međutim, nikako objasniti ovu situaciju. Covjek s druge strane je sa pingom 78. s nase strane covjek s pingom 8. 

17 godina
neaktivan

Možete računati i na mene u slučaju pokretanja BUG servera, 20-30 kuna za naš server izdvojim bez problema, i ne očekujem nikakav VIP status. Dosta mi je lutanja bespućima bf3 servera i paženja na razno-različita pravila, napravimo to i uživajmo. Samo recite gdje da uplatim pare !

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Nemojte puno raspravljati nego krenite s realizacijom, Armored Kill dolazi za nekoliko dana i server bi trebao krenuti. {#}

@ Danny; javi nam detalje za donacije ili da ti posaljem ko i zadnji put na racun?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
desh kaže...

Nemojte puno raspravljati nego krenite s realizacijom, Armored Kill dolazi za nekoliko dana i server bi trebao krenuti. {#}

@ Danny; javi nam detalje za donacije ili da ti posaljem ko i zadnji put na racun?

tocnije, 10 dana...

17 godina
neaktivan

Idemo onda ovako. Donacije su od ovog trenutka otvorene, može se uplatiti na PayPal ili na tekući račun, detalje možete dobiti na PP. Ukoliko se kroz koji dan prikupi dovoljno uzet ćemo server i stavit ga na vanillu dok ne dođe Armored Kill (11.09). Ako ne, svatko dobije refund i sve riješeno. 

Okej tako?

Samo bih molio da oni koji doniraju kažu radi li se o one time dilu ili će biti u mogućnosti takvu svotu uplatiti svaki mjesec, dok nam se igra, naravno. Čisto da znam s čime se može računati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 14:02 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto za, 20-tak kn/mj mi nije problem. Jedino što imam BF3 standard edition bez dodataka pa se nadam da će to biti dovoljno.

I bolje da me kao početnika u BF3 guze poznati nego alieni :))

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovako Dani ja sam za isto mi 20-30Kn mjesecno nece biti problem... Btw. znam da su clanovi gamers platoona uzimali server za 50% jeftinije.. koliko sam razumio 15 eura mjesecno 32 solta, ali se mozda varam....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Micek kaže...

Ja sam isto za, 20-tak kn/mj mi nije problem. Jedino što imam BF3 standard edition bez dodataka pa se nadam da će to biti dovoljno.

Neće biti dovoljno,moraš kupiti novi DLC(Armored kill)

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Micek kaže...

Da, nažalost. Ideja je takva da server nakon izlaska Armored Killa vrti to, tako da bez tog DLC-a nećeš moći na njemu igrati.

14 godina

Ma bude to okej. Danny ko će ti sve bit admin? Bilo bi kul da si staviš par ljudi koji igraju u različitim vremenima, dakle ujutro dok si na poslu, da admin je netko tkio je tad slobodan da se ne događaju gluposti po serveru.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danny ajde mi baci Paypal na PP pa da kapnem danas dok još imam :P

Kad smo već kod toga. Ja sam uvijek na faksu popodne. NIti se namećem niti to želim . Samo kažem. Ako treba rado ću pomoći. Online sam od 8-12 svakim danom

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 14:38 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Neće ovo dobro završit, to vidim kristalno čisto.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Danny, kaj se ne može za server pronaći neki barem djelomični sponzor? Ili sklopit nekakav dogovor s Diabolic serversima?

Možda bi bilo lakše takvo nešto postiči ako bi postojao i platoon tj klan?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hellbyte0 kaže...

Zašto ne, bit će real community server koji će ''napajati'' svi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ovako Dani ja sam za isto mi 20-30Kn mjesecno nece biti problem... Btw. znam da su clanovi gamers platoona uzimali server za 50% jeftinije.. koliko sam razumio 15 eura mjesecno 32 solta, ali se mozda varam....

100kn 24 slota, Frankfurt. I moras uci u organizaciju, bit aktivan na njihovom forumu, TS-u...ubiti trebao bi klan da mozes uci u GP

17 godina
protjeran
fila2208 kaže...
hellbyte0 kaže...

Stari, taj naš tkz "community" je qurac od ofce. Uglavnom svaka čast dannyu što ima živaca se zahebavat s nama, ja takve živce nebi mogao imat nikad.

14 godina
hellbyte0 kaže...
fila2208 kaže...
hellbyte0 kaže...

Stari, taj naš tkz "community" je qurac od ofce. Uglavnom svaka čast dannyu što ima živaca se zahebavat s nama, ja takve živce nebi mogao imat nikad.

Uf zaboravio sam stavit '' '' iznad community sry.

Ma znam, ali eto čovjek ima volju, svi imaju entuzijazam, svi žele sujdelovati, bumo vidjeli kako će proć.

16 godina
neaktivan

ok koliko love skupljamo na kraju?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ok koliko love skupljamo na kraju?

Koliko se skupi. Mjesečno je 600-ak kuna, s tim da ćemo ja i dado pokrit do polovice koliko bude trebalo.

14 godina
neaktivan

Znači na serveru će se vrtit mape samo s Armored Kill-a ?

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ne zna se još hoće li bit servera. {#}

Al' da, takva je ideja.

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tinča14 kaže...

Ne zna se još hoće li bit servera. {#}

Al' da, takva je ideja.

Ja predlažem da se vrte samo Armored kill mape prvih tjedan ili više, poslije toga ubaci ostale velike mape (caspian, firestrom i ostale). 

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

ako server bude pun mislim da nam nece biti problem pogurat ga svaki mjesec malo... ja sam za Dannyevu da bude samo novi DLC sa vise tiketa... poslije cemo vidit ako server zazivi...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

ako server bude pun mislim da nam nece biti problem pogurat ga svaki mjesec malo... ja sam za Dannyevu da bude samo novi DLC sa vise tiketa... poslije cemo vidit ako server zazivi...

evo i ja se javljam za 50 kunara/mj

jedino zahtijevam da odemo vise na te *ebene cevape

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice