Stalno me kicka sa servera uz poruku your connection has timed out. Skinuo sam one fajlove od pb i spremio ih u pb folder od origin gamesa. Je li ima još nešto šta treba napraviti da ne kicka?
Stalno me kicka sa servera uz poruku your connection has timed out. Skinuo sam one fajlove od pb i spremio ih u pb folder od origin gamesa. Je li ima još nešto šta treba napraviti da ne kicka?
LOL? Napravio si ŠTO?! - Skini PBSetup i POKRENI ga, dodaj BF3 i pokreni UPDATE PB-a za njega.
Nije dovoljno ovo što Toči kaže, već je pravilno "manualno apdejtanje" što je napravio arabarran. Arabarrane na ruteru ugasi Upnp ;)
Odmah po aktiviranju servera provjerio sam prosječan ping, čisto da ne bi bilo rasprave o tome i pitanja zašto server nije u HR. :)
Super to izgleda kada pingas sa 32 bajta.
Koji je prosjecan ping u igri?
Nije dovoljno ovo što Toči kaže, već je pravilno "manualno apdejtanje" što je napravio arabarran. Arabarrane na ruteru ugasi Upnp ;)
Šta ne bi trebao biti upaljen? Ajde probat ću i tako kako ti kažeš.
EDIT: Nda,sad nakon ručnog updejtanja ne mogu niti ući na server...samo sound loop i to je to.
Mene jučer isto kickalo i krenuh apdejtati PB ali na kraju nisam....odigrao jednu rundu TDM-a na drugom serveru i vratio se nakon nekih 10 minuta na BUG i sve bilo ok sljedećih 6 rundi.... koje smo završili sa žigom XII na guzama...sunce im sinhronizirano
Opet se srusio server. WTF?
Server se danas nešto često ruši, pa ću zamoliti Diabolic da provjeri u čemu je stvar. Do tad, strpljenja molim. :)
Sruši se server al brzo je u pogonu.
Super mi je baš uživam dok igram i bušim vas :D
Ova igra će trebati deeebelih patcheva i to brzo.
I da, mislim da bi bila dobra ideja povećati broj ticketa.
Tickete planiram povećati čim se bude moglo, za 50-ak%.
Update što se tiče servera, problem s rušenjem je prisutan kod većine hostova, a uzrok je navodno posljednji (R5) patch za servere. Čekam daljnje informacije.
a kad će past frendly fire... kao što je bilo rečeno. jer trenutno se samo puca, ni ne gleda se kamo.
naravno ako je moguće.
a kad će past frendly fire... kao što je bilo rečeno. jer trenutno se samo puca, ni ne gleda se kamo.
naravno ako je moguće.
katastrofa,bio na bug serveru još da je FF ubio bi svog 100 puta
ako se povećaju tiketi to onda znači i dulji mečevi?
tako sam i ja mislio. ali vjeruj nakon 5 TK pa kick na 20 min hlađenja, da vidiš kako se nauči raspoznavat "friend or foe"... jer ovo sad je kaos...
tako sam i ja mislio. ali vjeruj nakon 5 TK pa kick na 20 min hlađenja, da vidiš kako se nauči raspoznavat "friend or foe"... jer ovo sad je kaos...
A ti misliš da bi se ti koje kikaš i moraju se hladit 20 minuta uopće vratili na server?
Moj klan ima conquest server za 32 igrača sa istim postavkama i tamo nema previse naguravanaja. Možda je to dobar put da se smanji kaos.
Ja znam da me par puta netko sa servera kika, nebi se vračao jer ima ih dosta koji ne kikaju.Iz vlastitog iskustva znam da glumljenje šerifa na serveru nema efekta u uspostavljanju reda već kontra.
Hmm, onako, valjda dok se ne naviknem, 64 ljudi mi je malo previše na tim mapama. Nekako mi serveri do 32 igrača bolje leže.
64 igrača nažalost lagaju servere. Diabolicovi serveri očito ne trpe takvu navalu. Sinoć je (dok smo bili blizu 64) jednostavno malo lagalo, ali taman da smeta. Lockaš avion, a on nestane i stvori se pola ekrana naprijed u nekom smjeru. Užas.
Ja znam da me par puta netko sa servera kika, nebi se vračao jer ima ih dosta koji ne kikaju.Iz vlastitog iskustva znam da glumljenje šerifa na serveru nema efekta u uspostavljanju reda već kontra.
Nema tu po meni nikakvih šerifa. To je serversko pravilo protiv budala koje ga namjerno krše. A za nenamjerno ubiti 5 svojih u jednoj rundi trebaš imati lude "sreće". Naravno pod uvijetom da bar malo pratiš što se oko tebe događa.
Nema tu po meni nikakvih šerifa. To je serversko pravilo protiv budala koje ga namjerno krše. A za nenamjerno ubiti 5 svojih u jednoj rundi trebaš imati lude "sreće". Naravno pod uvijetom da bar malo pratiš što se oko tebe događa.
Nije ovo islo nikog, govorim općenito.
Meni osobno ne smeta ništa osim full HC settinga, ali znam da ima ljudi koji ne žele bti kikani zato što su ispalili rpg na tenk a u blizini se našlo par njegovih kempera.O tome govorim.
A sad u današnje vrijeme tražiti od COD ekipe da malo prati, kak ti kažeš nema smisla.
A namjerni teamkilleri mogu i 4 ubiti bez sankcija i ipuniti svoju retardiranu misiju.
Zašto me na serveru nakon pol sata igranja svaki put izbaci i napiše mi ovo:
Isključi UPnP na ruteru.
i meni se to događa. igram neko duze vrijeme i tako me izbaci
Zašto me na serveru nakon pol sata igranja svaki put izbaci i napiše mi ovo:
Isključi UPnP na ruteru.
Hvala, nadam se da će pomoć!
Ajmo zadržat raspravu isključivo na temama vezanim uz ovaj server, ne neke druge i ne igru općenito. Sav off topic bit će brisan.
Za sve ostalo imate Battlefield 3 temu.
Ajmo zadržat raspravu isključivo na temama vezanim uz ovaj server, ne neke druge i ne igru općenito. Sav off topic bit će brisan.
Za sve ostalo imate Battlefield 3 temu.
server ti lagga ;)