Bug Game Server

poruka: 41
|
čitano: 7.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bugov server

Hoćete li vi iz Buga pokrenuti server za Call of Duty 4? Na web stranici Games Mastera već mjesecima stoji da trenutno igrate Enemy Territory: Quake Wars. Hoće li COD 4 ikada doći na red?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 14:15 (LukaSostaric).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bugov server
LukaSostaric kaže...

Hoćete li vi iz Buga pokrenuti server za Call of Duty 4? Na web stranici Games Mastera već mjesecima stoji da trenutno igrate Enemy Territory: Quake Wars. Hoće li COD 4 ikada doći na red?

Zbog spleta nesretnih okolnosti taj server je "malo" zapušten. Ispričavamo se zbog toga! :(

Upravo radimo na nadogradnji i promjeni igre.

COD4 nije u planu.
17 godina

Bug Game Server - BGS? What the...  zar i toga ima? Gdje kako kada?

Što se može očekivati na repertoaru?

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
 Zbog spleta nesretnih okolnosti taj server je "malo" zapušten. Ispričavamo se zbog toga! :(

COD4 nije u planu.
 Koja igra, ako se smije znati?

FFOW, please, please, please... :)

HE HE

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
17 godina
moderator
Bug Game Server

Kmetovi kako se to obracate nasim milostivim gospodarima? Morate ih lijepo zamoliti:

O Vasa Svetosti, o Vasa Misticnosti, da li biste bili ljubazni pogledati ovaj nas prosti puk i podijeliti tu najsvetiju informaciju s nama obicnim smrtnicima? Nama to vise znaci nego da Sunce ugrije...Smijeh

Ne, stvarno, moze li se znati koja je igra u planu? Ja sam prestao igrati jos kad je bf2142demo bio na repertoaru...

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 15:23 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
LukaSostaric kaže...

Hoćete li vi iz Buga pokrenuti server za Call of Duty 4? Na  web stranici Games Mastera  već mjesecima stoji da trenutno igrate  Enemy Territory: Quake Wars. Hoće li  COD 4 ikada doći na red?

COD4 nije u planu.
Koje  su  igre?
@LukaSostaric:  www.game-monitor.net 

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom!
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Od kad je izašao demo 2, od Qwake wars  E.T. većina  ljudi  je prešlo na  demo 2 . Pa me zanima dali još uvijek postoji taj bug-ov server za demo 1 i dal radi, jer dvojku ne podržava. Šta ima koga tamo da igra na tom serveru. Na početku kad je izašao demo, tamo je bilo super a, nebi bilo loše da nam otkrijete malo, šta planirate da se igra u budućnosti.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug Game Server

Pliz - samo još malo strpljenja!

Najbolji gameserver admin na svijetu, plemeniti HR_The_Butcher, upravo je danas završio s tjuniranjem stroja (promjena OS-a, propuhavanje dizni, poliranje spuha i sl.), uskoro će opet biti u pogonu!

Kada server opet bude online - informacije o novim igrama saznat ćete ovdje: http://www.bug.hr/master/gameserver/

A vjerojatno će se tada Butcher javiti i na forum...

17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Šteta da COD 4 kao igra godine 2007. nije u planu, ali što se može! Moram si nabaviti FFOW da vidim koliko dobri igrači su ti bugovci. Jesu li prosječni kao i ja? Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LupusInFabula kaže...

Bug Game Server - BGS? What the...  zar i toga ima? Gdje kako kada?

Što se može očekivati na repertoaru?

Jednom bio BF2142, a drugi put ET:Quake wars

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 21:59 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Bok svima,

Baš danas izlazi retail verzija Team Fortressa 2, pa ćemo tim povodom zaigrati TF2 na serveru.

Bugov game server zamišljen je kao mjesto na kojem u pravilu možemo isprobati nove igre ili demoe.

Sam TF2 nije najfriškiji, ali i COD4 ima par domaćih servera koji su uglavnom prazni pa ga nećemo stavljati. A i sama igra suxa ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedva cekam da kupim retail verziju TF2.. kaj ce se prodavati od sutra u Algoritmu? prije 3 dana sam poceo igrati TF2 i igra je totalno zarazna, samo sto moram stalno traziti non steam servere... bilo je i vrijeme da se pojavi kakav hrvatski server, bugovci svaka cast!!!

Core 2 Duo E6300 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 Pro, Gigabyte 965P-DS3, 2 x 1GB Supertalent 800 MHz, XFX Nvidia 7900 GS @ 600/800 + Accelero S1
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Može neko objašnjenje šta je to retail verzija, nikad čuo. A ako će se već moći kupit u algoritmu, kolko će biti , jer sam ono zainteresiran za team fortless 2 .Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

do sad se team fortress 2 prodavao u sklopu orange boxa koji je kostao oko 350 kn, ili preko steama direktno za 150 kn, s time da si ga morao downloadirarti od njih. retail znaci igrica sama za sebe, instalacijski dvd i to. igrica je predobra, danas sam bio u algoritmu i nisu je jos dobili... ovo ce biti valjda prva original igra koju cu kupiti, kad bi igre dosle oko 150 kn vjerojatno bi se cesce kupovali originali.

dok ne dode retail za kupiti, ako tko igra piratske verzije neka dode u vecernjim satima na non steam server: 80.222.255.137:27015 da malo koljemo ekipu, nesto je slabo ljudi iz hrvatske, valjda ce se to promijeniti izlaskom retaila...

Core 2 Duo E6300 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 Pro, Gigabyte 965P-DS3, 2 x 1GB Supertalent 800 MHz, XFX Nvidia 7900 GS @ 600/800 + Accelero S1
17 godina
neaktivan
HR_The_Butcher kaže...

Bok svima,

Baš danas izlazi retail verzija Team Fortressa 2, pa ćemo tim povodom zaigrati TF2 na serveru.

Bugov game server zamišljen je kao mjesto na kojem u pravilu možemo isprobati nove igre ili demoe.

Sam TF2 nije najfriškiji, ali i COD4 ima par domaćih servera koji su uglavnom prazni pa ga nećemo stavljati. A i sama igra suxa ;)

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

edit:a  koji  je  ip? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 10:08 (nick).
17 godina
moderator
Bug Game Server

Pitanje za admine bug game servera: Jel imate mozda u planu na server staviti Battlefield Heroes?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Pitanje za admine bug game servera: Jel imate mozda u planu na server staviti Battlefield Heroes?

Naravno!

Baš zbog takvih igara (mrežne i besplatne) smo i složili taj server, kao neku podršku sadržajima o kojima pišemo i koje stavljamo na DVD.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 15:35 (Miro).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Naravno!

Baš zbog takvih igara (mrežne i besplatne) smo i složili taj server, kao neku podršku sadržajima o kojima pišemo i koje stavljamo na DVD.
  mrežne i besplatne?
Pa  složite  onda  F.E.A.R.  server.
Ima  nas  ovdje  par  koji  stalno  igramo. 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
moderator
LUXX kaže...
  mrežne i besplatne?

Jel to fear combat? Zar ne zahtjeva taj mod originalnu igru iako je besplatan?
Ja sam visio na bug serveru dok je bf2142 demo fercero. Onda sam kupio punu verziju a bug nikad nije digao server za nju, otisli su na qwars (anketa nije urodila plodom :)). A volio sam pucati na sidi powerplantu Cool

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
LUXX kaže...
  mrežne i besplatne?

Jel to fear combat? Zar ne zahtjeva taj mod originalnu igru iako je besplatan?
Ja sam visio na bug serveru dok je bf2142 demo fercero. Onda sam kupio punu verziju a bug nikad nije digao server za nju, otisli su na qwars (anketa nije urodila plodom :)). A volio sam pucati na sidi powerplantu Cool

ne zahtjeva original.
Registriraš  se  i  dobiješ  serijski  broj.
Skineš  igru  i  najnoviji  patch  i  deri.
Igra  je  zakon 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Ja bi da se pokrene server s Rainbow six vegasom 1 ili 2. Obadvije igre imaju zarazan multi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Jel se može znati koji ip je za tf2?

17 godina
neaktivan

213.191.134.85

17 godina

ja bi ovo ja bi ono i ja bi 5000eura za novi pc pa mi niko neda neg ljepo odite zapalite 500svjeca i molit se za cod4 server

17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Bilo bi super da napravite CSS server.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Najbolji gameserver admin na svijetu, plemeniti HR_The_Butcher, upravo je danas završio s tjuniranjem stroja (promjena OS-a, propuhavanje dizni, poliranje spuha i sl.), uskoro će opet biti u pogonu!

Kada server opet bude online - informacije o novim igrama saznat ćete ovdje: http://www.bug.hr/master/gameserver/

Kako da igram na vasem serveru??trebam imat nesto instalirano ili???
17 godina
neaktivan
skull kaže...
Miro kaže...

Kako da igram na vasem serveru??trebam imat nesto instalirano ili???
 trebaš imati instaliranu igru Team Fortress 2, nažalost, ne znam kako da dođeš do njihovog servera, mislim da ne radi
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Grupa je napravljena, ona je public, znači samo se joinajte, evo link. Zove se BUG Group.

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

U vezi servera : pitao sam HR_The_Butchera i kaže da još malo da će biti gotov. Al, to kaže svaki mjesec dok ga pitam, pa nemojte ovu poruku shvaćati ozbiljnom. Kaže da će staviti L4D na server

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Kmetovi kako se to obracate nasim milostivim gospodarima? Morate ih lijepo zamoliti:

O Vasa Svetosti, o Vasa Misticnosti, da li biste bili ljubazni pogledati ovaj nas prosti puk i podijeliti tu najsvetiju informaciju s nama obicnim smrtnicima? Nama to vise znaci nego da Sunce ugrije...Smijeh

Ne, stvarno, moze li se znati koja je igra u planu? Ja sam prestao igrati jos kad je bf2142demo bio na repertoaru...

hahhahhaa koj car. pa da odnos KMET-FEUDALAC!Cool
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice