Brothers in arms i ATI grafička

poruka: 6
|
čitano: 1.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

unaprijed se ispričavam ukoliko je netko već pitao ovako nešto.

Naime imam ATI Mobility Radeon x1600 i prema req za ovu igricu bih mogao istu i igrati, no kad je instaliram i prođe mi uvodna špica(priča) tj kad bih trebao početi igrati javi mi se BSOD i sruši se OS.

Imam instaliran XP Media Center Edition 2005. Skužio sam da su mi driveri za grafičku prestari i pokušao skinuti i instalirati novije drivere no ne ide (failed to launch kad pokrenem drivere).

Ima tko kakavu ideju i da li se igdje još mogu skinuti driveri za grafičku osim sa ove stranice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Brothers in arms i ATI grafička

Skinuo si drivere za XP

Probaj ove, ti su ta Media Center

16 godina
neaktivan

jesam upravo danas pa ću pokušati kad dođem s posla Cool

A što je s onim nekim fix-om sa ATI drivere koji je potreban kao za ovu igricu????? To sam isto pokušao ali neće uopće da mi pokrene taj fix

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je itko uspio pokrenuti ovu igiricu na ATI grafičkoj i šta mu je bilo potrebno za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam igro na ATI grafickoj to. grafa je iz potpisa i sa tada najovijim 8.10 catalyst driverima sve je islo bez ikakvog problema. nisam nista drugo morao skidati

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok skinuo sam jučer "nove" drivere za ovu grafičku no kad ih instaliram, piše mi da su driveri iz 2006 godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naravno na  igrici nema nikakvih pomaka, BSOD je još uvijek tu.

@GeForce: Gdje si skinuo te nove drivere??? Jer sam ja pokušao skoro sa svim driverima no f**kin ne ide. Neke drivere uopće ne mogu pokrenuti tako da....Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice