Brink

poruka: 255
|
čitano: 58.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Brink

Igra je meni OK. Može bolje, stvarno nije ništa vrhunsko a i nešto mi trza, nemam pojma zašto jer mi je PC i više nego dovoljan za ovo.

Gameplay 8/10 Grafika 7.5-8/10 Performanse 6/10

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 17:03 (roko121roko).
16 godina
neaktivan
Brink

ovo spajanje na servere me najviše ubija :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Brink

Igra je zakon!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink - steam grupa

Za one koje malo više zanima ova igra, napravljena je steam grupa:

{Brink - Croatia} 

http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia

Svi su dobrodošli... :)))

̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink - free play za vikend i veliki popust !!!

Brink je besplatan za igranje preko vikenda na steamu!

Osim toga do 5.12. komplet igra Brink + svi DLC-ovi za samo 6 EUR-a!!!

http://store.steampowered.com/app/22350

"Buy Brink Complete Pack
Includes 4 items: BRINK, BRINK: Doom®/Psycho Combo Pack, BRINK: Fallout®/SpecOps Combo Pack, BRINK: Agents of Change
WEEKEND DEAL! Offer ends 5 December"

Također, ovih dana su implementirani i mnogi alati za Clans & Tournaments napredno organiziranje igrača i klanske borbe.

Zato preporučujem i registraciju na http://pc.brinkthegame.com, radi on-line statistike te organiziranje u klanove i ostale pogodnosti za napredno igranje.  

Splash Damage - Brink free weekend

http://www.splashdamage.com/content/902/brink-pc-free-play-until-sunday-evening

"Hot on the heels of the Clans & Tournaments update, we're excited to announce that the PC version of Brink is currently completely free to play on Steam. You'll be able to enjoy the full game including all of the new clan features until this Sunday at 9 PM UK time. Better yet, Brink, the Agents of Change add-on pack, and the character customisation packs are all 75% off on Steam during this time, so this is a great time to pick it up if you want to keep playing or are looking to extend your Brink collection.

Head on over to the Steam to kick off your free Brink download!"

̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 1:05 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Brink

A kako ti se samo da {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Brink - predstavljnje okruženja
memulica kaže...

A kako ti se samo da {#}

Ovo zasad nije ništa, tek ću se u naredno vrijeme ovdje više posvetiti predstavljanju Brink okruženja, taktici u igri, detaljno analizirati mape, opisati multiplayer i sl... :)))

PS. Imao sam u zadnje dosta obaveza na fakultetu, nabacio sam u međuvremenu i dodatni "predmetak" prije imena i prezimena, pa sad imam više vremena posvetiti se nekim igrama... :)))  

16 godina
neaktivan
njezic kaže...
memulica kaže...

A kako ti se samo da {#}

Ovo zasad nije ništa, tek ću se u naredno vrijeme ovdje više posvetiti predstavljanju Brink okruženja, taktici u igri, detaljno analizirati mape, opisati multiplayer i sl... :)))

PS. Imao sam u zadnje dosta obaveza na fakultetu, nabacio sam u međuvremenu i dodatni "predmetak" prije imena i prezimena, pa sad imam više vremena posvetiti se nekim igrama... :)))  

Znaci, ta igra ipak vrijedi neke novce? Znam da se prije izlaska pisalo kako ce revolucionarizirati mplayer FPS-ove, ali da recenzije nisu bas prosle najbolje. Navodno, sve se cini sporo... ako ti toliko igras, znaci da ipak nije tako lose, ili?

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
14 godina
neaktivan
Brink - upao među prvih 20 igara na steamu... :)))

Evo dobro je krenulo nakon snižavanja cijene i free-vikenda, Brink je upao u top 20 steam igara po trenutno aktivnim igračima! :)))

Serveri su puni da se ne možeš niti spojiti na njih...

http://store.steampowered.com/stats/

Nadajmo se da će većina od njih i kupiti igru po sniženoj cijeni od samo 5 ili 6 Eura-a, i evo značajnog community-a! :))) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
njezic kaže...
memulica kaže...

A kako ti se samo da {#}

Znaci, ta igra ipak vrijedi neke novce? Znam da se prije izlaska pisalo kako ce revolucionarizirati mplayer FPS-ove, ali da recenzije nisu bas prosle najbolje. Navodno, sve se cini sporo... ako ti toliko igras, znaci da ipak nije tako lose, ili?

Igra je fenomenalna, samo treba vremena da se nauči pravilno igrati onda je to uživancija, u protivnom izgleda prilično konfuzno na prvi pogled, osobito za nove igrače.

U početku je bilo dosta problema s driverima i optimizacijom igre, sad je to riješeno i s te strane radi jako dobro (osobito multiplayer). Singleplayer možda boluje od loše odrađenog AI modela, ali to je nebitno jer se Brink 99% igra online, pa ulogu bot-ova postepeno preuzimaju pravi igrači.

Igra je objekto orijentirana i nevjerojatno kooperativna, to je čini posebnom i unikatnom, način kretanja igrača po plohama je stvarno revolucionarno odrađen.

Čitao sam dosta recenzija o toj igri i uglavnom je problem što recenzenti pokušavaju igru savladati u par dana, što je itekako prekratko, i onda o njoj donose zaključke.

Igram stvarno jako puno sličnih igara i mogu dobro prosuđivati o tome.

Neću sad odmah previše duljiti, svakom preporučam da uzme igru za 6 Eur-a sa svih dosad izdanim DLC-ovima, ne vjerujem da će se takve cijene više ponoviti.  

16 godina
neaktivan
Brink

...trenutno sam na serveru, čekam već 10min da netko stisne f3 pa da igra startne

to je još jedan dokaz da je igra prekomplicairan za nekog

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brink

ljudi trce okolo i jos nisu skuzili da su u warmupu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Brink

Hm kupio, odigrao sat vremena. Sta reci? Da ne postoji Team Fortress 2 (daleko bolja i ispoliranija igra) vjerujem da bi Brink imao vecu publiku. Ovako. Splash Damage se nije dovoljno potrudio. Igra sa expanzijama vrijedi 6 eura, ali ne i vise od toga.

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink

nije mi neka iga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je ET:QW bio puno bolja igra ali opet BRINK je drugaciji od drugih FPS-ova (trci po rubovima mapa i skupljaj killove) imas neki zadatak sta trebas radit, K/D nije bitan

17 godina
Brink

Uzeo i nisam zadovoljan.

- prvo pokretanje - BSOD

- svako drugo pokretanje - ne uspjevam se pojit na neki server za pokrenut MP (radi samo SOLO) i CTD na zavrsnoj animaciji nakon misije

Vjerojatno ovo sa rusenjem nije do igre nego do drivera (prokleti ATI), malo cu eksperimentirat s tim, ali  me ljuti sto MP igru mogu igrat samo solo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink - za nove igrače i free vikend

Oni koji su igru pokušali igrati preko vikenda sigurno su imali problema sa spajanjem na servere, to je zbog preopterećenja i velikog broja igrača, kad prođe ovaj vikend biti će sve OK.

Način igranja singleplayera i spajanja na online servere je također specifičan, i novim igračima može biti sigurno zbunjujući.

Preporučam prvo igrati Campaign online, jer se tada igra 8x8 s tim da se u prvoj grupi nalaziš ti i igrači koji se spoje online (8 slobodnih mjesta - 7+1).

Preostala slobodna mjesta popunjavaju bootovi. Na taj način tvoj tim igra puno kvalitetnije nego da su s tobom samo bootovi i lakše je proći misiju.

Kada se nabije skill, otključaju oružja i napune abilitiesi uglavnom se igra samo Objective i Stop-watch multiplayer modovi, gdje obično igraju samo igrači (8x8 - 16 slobodnih mjesta) i serveri su uvijek puni.

Za početak pokušati proći i koji Challenge kako bi se otključala neka oružja i njihovi dodaci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 10:16 (njezic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink - support forumi

Ako netko ima problema sa podizanjem (rušenjem) igre, grafikom ili driverima najbolje je pogledati slične teme na Steam i Splash-damage Brink forumima:

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 10:25 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Brink - osnovne stvari

Za nove igrače, ali i one iskusnije koji nisu uspjeli još pohvatati sve konce, naglasiti ću neke stvari koje mislim da su bitne.

U Brinku je moguće napraviti (imati generirano) do 10 likova.

Svakom liku stoji na raspolaganju trenutno 57 abilitiesa može ih imati samo 20 (24 - sa dodatnim DLC-om), pa treba pažljivo uzimati stvari jer kasnije nema povratka.

Abilitiesi su podjeljeni na Univerzalne, te one koje pripadaju određenoj klasi.

Svaki abilities košta jedan level credit i ograničeni su pomoću ranka koji se povećava sa skupljanjem XP bodova (rank raspon: 1-5).

Većina ablitiesa (poboljšanja) su statički dodaci (ne traže posebnu aktivaciju tokom igre), a ostali su dinamički (traže pridruživanje tipkama 3, 4, 5 - većinom automatsko pridruživanje). Obratiti pažnju na to da je moguće istovremeno pridružiti samo tri dinamička poboljšanja, pa treba obratiti pažnju da se ne uzimaju dinamička poboljšanja koja nećemo moći istovremeno koristiti.  

Sve u detalje o Abilitiesima (poboljšanjima) može se pročitati na Brink wiki stranicama:

http://brink.wikia.com/wiki/Abilities

Kasnije ću se osvrnuti na Abilitiese koje bi trebalo uzimati ovisno o liku koji preferirate.

Za uvod još jedan izvrstan link gdje se vrlo dobro pojašnjavaju neke stvari i daju preporuke vezano za Brink strategiju:

http://www.battlestrats.com/games/_/brink/

Guide Title
 -Brink Walkthrough for Beginners
 -Brink Objectives Tutorial
 -Classes Intro
 -Classes - Advanced Tips 
 -Fireteam Creation Guide 

Osobito ističem poglavlje Classes - Advanced Tips gdje se preporučuju abilitiesi za pojedinu klasu i napredne tehnike igranja sa klasama: 

http://www.battlestrats.com/games/_/brink/classes-advanced-tips-r253      

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:15 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Brink - Klase gameplay

Za dobar uvod u prikaz svih abilitiesa po klasama mogu poslužiti ova 4 video materijala.

U njima je prikazano kako se zadaje preferirana klasa, ilustrira sve ablitiese u dotičnoj klasi te demonstrira kako se isti koriste kroz vrlo kvalitetne gameplay scene.  

Pritom se koristi veći broj mapa, raznovrsna oružja te više body type odabira za klase.

Treba istaknuti izvrsnu muzičku podlogu koju je autor ubacio naknadno... :))

Osim toga materijali su vrlo korisni jer se u njima prikazuje i napredna taktika kako izvšavati određene objektive primjenom raznih klasa što može biti od znatne pomoći u što bržem savladavanju gradiva. :))

Brink Gameplay - Engineer Class Gameplay PC HD (Multiplayer montage)

Brink Gameplay - Soldier Class Gameplay PC HD (Multiplayer montage)  

Brink Gameplay - Medic Class Gameplay PC HD (Multiplayer montage)

Brink Gameplay - Operative Class Gameplay PC HD (Multiplayer montage)

Gaming !!! ...the RIGHT way... meaning, getting the most out of my gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played !!! :))))
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:30 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Brink

Meni i dalje ne radi. Downgrade i update drivera za grafulju nisu pomogli. Gorespomenuti linkovi nisu pomogli, kao ni guglanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Brink - Problemi
Beno kaže...

Meni i dalje ne radi. Downgrade i update drivera za grafulju nisu pomogli. Gorespomenuti linkovi nisu pomogli, kao ni guglanje...

Šta točno ne radi?

Kad neka igra stvara probleme preko steama, uvijek prvo provjeri Local Files tj.

Desni klik na igru u steam Library -> Properties -> Local files -> Verify integrity of game cashe...

Gaming !!! ...the RIGHT way... meaning, getting the most out of my gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played !!! :))))
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 17:20 (njezic).
13 godina
dali se treba kupovati org cd key za igranje multiplayera ili ima nekakav crack ili tako nesto?
14 godina
neaktivan
Brink - kako igrati?
dinos3 kaže...
dali se treba kupovati org cd key za igranje multiplayera ili ima nekakav crack ili tako nesto?

Igra se treba kupiti preko steam servisa, jasno prvo moraš otvoriti profil na steamu.

>> http://store.steampowered.com/

Brink:

>> http://store.steampowered.com/app/22350/

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:33 (njezic).
17 godina
njezic kaže...
Šta točno ne radi?

Kad neka igra stvara probleme preko steama, uvijek prvo provjeri Local Files tj.

Desni klik na igru u steam Library -> Properties -> Local files -> Verify integrity of game cashe...

- radi samo u SP s botovima (ne uspijem se spojit na neki server i  igrat MP)

- CTD na zavrsnoj animaciji nakon misije (svake misije, svaki put)

14 godina
neaktivan
Beno kaže...
 - radi samo u SP s botovima (ne uspijem se spojit na neki server i  igrat MP)

- CTD na zavrsnoj animaciji nakon misije (svake misije, svaki put)

Ovo sa BSOD i CTD sigurno nije do igre, već probaj instalirati najnovije ATI drivere. Imam igru na 5 računala i nigdje mi ne stvara probleme (ATI ili NVIDIA), čak se i na nekim sporijm laptopima nekako vrti, ali nigdje se ne javljaju ovakve greške... :)))

Bitno je da ti steam provjeri (Local files) da li imaš sve najnovije zakrpe, kad je igra izašla bilo je dosta problema s grafikom i pucanjem...

Ne kužim ovo da ti online multiplayer ne radi, probaj pokrenuti Campaign, isključi solo i stavi da se drugi preko interneta mogu spajati na tebe.

Da li ti steam uopče vidi Brink servere? Otvori u steamu preglednik servera (Servers) i pod filter za izbor igre stavi Brink, treba ti naći servere...     

14 godina
neaktivan
Brink - Refuel mapa - plan

Da počnem malo detaljnije sa prestavljanjem taktike izvršavanja zadataka i opisima mapa.

Detaljno ću opisati sve mape, uključujući tlocrtni map plan, prikaze glavnih i sporednih objektiva i trase kretanja po mapi.

Koristi se dokumentacija iz "Brink - Prima Official Guide" i "Brink - Wika" web stranice (http://brink.wikia.com/wiki/Refuel).

Materijali su dodatno uobličeni primjenom alata za grafičku obradu slika i teksta (Word, Autocad, Paint Shop Pro, i sl.). 

Refuel je jedna od složenijih mapa, ima čak 5 glavnih objektiva, a nema sporednih.

Misija se sastoji samo od ove mape pa se ne mjenjaju pozicije HealthSupply komandnih postova, te pozicije MG Nestova.

Oba tima imaju samo jednu "Respawn" točku, pa se našto lakše orjentirati u prostoru za razliku od mapa gdje postoje 3 ili 4 respawn točke.

Resistace tim je napadački tim, tj. izvršava zadatke, dok je cilj Security tima da ih spriječi u tome.

Napadački tim za pobjedu mora izvršiti svih 5 objektiva, čim jedan objektiv nije izvršen u predviđenom vremenu igra završava pobjedom obrambenog tima.  

Pošto se u igri ne iscrtava map plan na GUI interfaceu ovakav tlocrtni prikaz mape je jako bitan, te je ga potrebno naučiti praktično napamet kako bi se postizali maximalni rezultati u gameplayu i optimiziralo kretanje tima te brzo locirali objektivi.

Numeracija točaka kretanja i izvrašavanja objektiva preuzet iz "Brink - Prima Official Guide" -> Map Refuel - Misija [Day 8:Airborne] - Resistance attack

Nastavak opisa slijedi... :)))

Map plan u višoj rezoluciji:

http://img815.imageshack.us/img815/3939/brinkprimaofficialguide.jpg

[Refuel] Brink Walkthrough: Mission 6 {Airborne} Part 1 (Resistance)

[Refuel] Brink Walkthrough: Mission 6 {Airborne} Part 2 (Resistance)

Refuel map - Resistance attack Refuel map - Resistance attack
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 21:20 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink pack - danas velika akcija na steamu 75% off

Tko je mislio nabaviti ovu igru sad je prilika za 5 EUR-a => igra Brink + svi DLC-ovi.

Akcija traje danas do 19h (23.12.2011.)

>> http://store.steampowered.com/app/22350/

{{{ Gaming }}} The RIGHT way - meaning, getting the most out of gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played... http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Brink

a jel se igra igra? citao sam samo neke failove o igri. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Brink - Da li se igra?

Imaš uvijek 3 do 4 servera puna (sa malim pingom prema našim lokacijama) koji vrte Objective i Stopwatch modove koji se boduju za Brink statistiku (http://pc.brinkthegame.com), dakle 8x8 praktično non-stop bez bootova.

Već su neko vrijeme aktivirani Brink klanovi za PC platformu, tako da je i to dignuto na jedan veći nivo.

=> http://pc.brinkthegame.com/go/global/ladder

=> http://pc.brinkthegame.com/go/events

PS. Čak je i naš tim iz Hrvatske (Zagreb) - FlawlezZ [FL] (http://pc.brinkthegame.com/flawless) pobjedio na "Brink 3v3 Holiday" eventu. Vidim da trenutno traže još igrača za klan, kako bi mogli igrati mečeve za globalni rank 5v5, (Flawlezz clan - need new members) pa im se zainteresirani iskusni igrači mogu slobodno javiti.  

Evo nekoliko top klanova:

I primjer statistike jednog igrača klana copiae renovationis [cr.] http://pc.brinkthegame.com/nuka.

Trenutno ima preko 15.000 kilova i više od 155h na objective i stopwatch serverima!!!

Ja sam svaki dan barem 2-3 sata sa svojim klanom na serverima gdje igraju top igrači i tu su stvarno žestoke borbe.

Opčeniti broj igrača jako varira ovisno o nekim akcijama na steamu. Tu je osobito bitan timski rad pa je preporučljivo locirati igrače na steamu koji stalno igraju i kuže igru te ih dodati u steam frendove, tako se svaki dan možeš nakačiti na servere gdje oni igraju i polako širiti ekipu koja igra zajedno na jednom višem nivou.

Ja inače stalno pratim stanje na Brink serverima i lociram igrače koji su pri vrhu, zatražim ih prijateljstvo ili im pošaljem invite u steam grupu {Brink-Croatia} http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia.

Ponavljam, igra nije jednostavna, pogotovo se lako izgubiti u mapama i detektiranju lokacija gdje se nalaze pojedini objektivi, te šta je tvoj zadatak u svakom trenutku (za svaku respawn točku na određenoj mapi moraš imati u glavi točan plan kretanja).

Inače grafika je fenomenalna, a multiplayer niti malo ne trza ili laga, tako da je s te strane OK.

Inače ima dosta pucanja igre u raznim kombinacijama grafičkih kartica i PC konfiguracija, ali to rješavaju u hodu. Npr. kod jedne verzije ATI Catalysta sve radi OK, kod druge npr. novije, počne odjednom raditi CTD nakon 15min gameplaya i takve gluposti...    

Turnir - Brink 3v3 Holiday Turnir - Brink 3v3 Holiday
Klan - copiae renovationis [cr.] Klan - copiae renovationis [cr.]
Klan - Les Brinkignoles [CPC] Klan - Les Brinkignoles [CPC]
Klan - FlawlezZ [FL] Klan - FlawlezZ [FL]
Primjer statistike jednog igrača Primjer statistike jednog igrača
Primjer statistike jednog igrača Primjer statistike jednog igrača
{{{ Gaming }}} The RIGHT way - meaning, getting the most out of gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played... http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:24 (njezic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice