može li mi itko reči jednu dobru boxing igru za pc a ne za ps3 i xbox360...po mogučnosti da ima malo bolju grafiku hvala uaprijed 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj idući put posvetiti više pažnje imenu teme, tako da se iz njenog imena može vidjeti o čemu se radi 
nekuzim te lijepo sam naveo da je u pitanju boks za pc a ne za ps3 ili xbox360 i da ima bolju grafiku jer ja sam dosad trazio po youtube i nista,sve te igrice su za ps3 ili xbox360 a ja ocu tak nesto igrat na pc-u mislim da je to dovoljno -.-
da netko veli neku bolju igricu takvog tipa makar sumljam da uopce ima takve igrice za pc...
nekuzim te lijepo sam naveo da je u pitanju boks za pc a ne za ps3 ili xbox360 i da ima bolju grafiku jer ja sam dosad trazio po youtube i nista,sve te igrice su za ps3 ili xbox360 a ja ocu tak nesto igrat na pc-u mislim da je to dovoljno -.-
da netko veli neku bolju igricu takvog tipa makar sumljam da uopce ima takve igrice za pc...
orginalni naslov teme je bio "Moze pomoc?? :D" što niti na koji način ne pojašnjava da se to radi o boksu, ili bilo čime vezano za boks, lijepo piše u pravilima kako se otvaraju nove teme, iz imena teme bi se trebalo moći prepoznati o čemu se radi 
i nije mi jasno zašto se ljutiš
edit: trenutno sam u offtopicu sa oba posta, no čini mi se potrebno naglasiti što sam rekao, u smislu razjašnjavanja pisanja imena novih tema dotičnom forumašu
on topic: neznam niti jednu igru o boksu za pc
da skužio sam još i prije o čem si mi rekao sry :D