Boks za PC

poruka: 5
|
čitano: 3.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Može Pomoc?? :D

može li mi itko reči jednu dobru boxing igru za pc a ne za ps3 i xbox360...po mogučnosti da ima malo bolju grafiku hvala uaprijed {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Može Pomoc?? :D

probaj idući put posvetiti više pažnje imenu teme, tako da se iz njenog imena može vidjeti o čemu se radi {#}

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix || מונדזשאָוואָז
15 godina
neaktivan
Boks za PC

nekuzim te lijepo sam naveo da je u pitanju boks za pc a ne za ps3 ili xbox360 i da ima bolju grafiku jer ja sam dosad trazio po youtube i nista,sve te igrice su za ps3 ili xbox360 a ja ocu tak nesto igrat na pc-u mislim da je to dovoljno -.-

da netko veli neku bolju igricu takvog tipa makar sumljam da uopce ima takve igrice za pc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Boks za PC
CoD2ProPlayer kaže...

nekuzim te lijepo sam naveo da je u pitanju boks za pc a ne za ps3 ili xbox360 i da ima bolju grafiku jer ja sam dosad trazio po youtube i nista,sve te igrice su za ps3 ili xbox360 a ja ocu tak nesto igrat na pc-u mislim da je to dovoljno -.-

da netko veli neku bolju igricu takvog tipa makar sumljam da uopce ima takve igrice za pc...

orginalni naslov teme je bio "Moze pomoc?? :D" što niti na koji način ne pojašnjava da se to radi o boksu, ili bilo čime vezano za boks, lijepo piše u pravilima kako se otvaraju nove teme, iz imena teme bi se trebalo moći prepoznati o čemu se radi {#}

i nije mi jasno zašto se ljutiš{#}

edit: trenutno sam u offtopicu sa oba posta, no čini mi se potrebno naglasiti što sam rekao, u smislu razjašnjavanja pisanja imena novih tema dotičnom forumašu

on topic: neznam niti jednu igru o boksu za pc

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix || מונדזשאָוואָז
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 17:41 (p4c1j3nt).
15 godina
neaktivan
Boks za PC

da skužio sam još i prije o čem si mi rekao sry :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice