Black ops-Steam

poruka: 4
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Black ops-Steam

Pozdrav,

Kupio sam preko Enabava.net Black ops cd key. Nedavno sam uzeo bio BC2 i sve je bilo ok.

Medutim,instalirao sam steam i sve kako treba i isao sam na add a game/steam product.

Upisem sve kako treba ali izbaci tipa This product is not avaliable in your country.

Sta da radim? Bio sam se cuo sa Jasminom iz E nabava i rekli cut se malo kasnije,al se ne javlja trenutno. Mislim da nije problem u tome da me oce zavaljat ili slicno.

On kaze su codovi world wide. Znaci da bi bilo gdje trebalo radit. Rekao je da ce trazit novi cod.

Sta vi mislite?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Black ops-Steam
drahic kaže...

Pozdrav,

Kupio sam preko Enabava.net Black ops cd key. Nedavno sam uzeo bio BC2 i sve je bilo ok.

Medutim,instalirao sam steam i sve kako treba i isao sam na add a game/steam product.

Upisem sve kako treba ali izbaci tipa This product is not avaliable in your country.

Sta da radim? Bio sam se cuo sa Jasminom iz E nabava i rekli cut se malo kasnije,al se ne javlja trenutno. Mislim da nije problem u tome da me oce zavaljat ili slicno.

On kaze su codovi world wide. Znaci da bi bilo gdje trebalo radit. Rekao je da ce trazit novi cod.

Sta vi mislite?

Hvala

Sigurno si kupio ruski key...moraš promjeniti IP adresu (da bude "ruska") te onda aktivirati igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 15:26 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Black ops-Steam

Hmm.. neznam stvarno.. Znaci postoji mogucnost da je do toga?

jer steam automatski skuzi u kojoj sam zemlji...

Sta ce onda bit na ruskom??

Kako to napraviti sve?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 15:29 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Black ops-Steam
drahic kaže...

Hmm.. neznam stvarno.. Znaci postoji mogucnost da je do toga?

jer steam automatski skuzi u kojoj sam zemlji...

Sta ce onda bit na ruskom??

Kako to napraviti sve?

ne znam točno... moj BO je isto ruski ali kada sam ga kupovao gospodin sa base hosta mi ga je aktivirao ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice