je li nekom ostao mozda trial kljuc, trebao bi isprobat na laptopu kako ide igra,prije kupovine
evo i ja upiknuo igru sad kada je na popustu. Ne znam sto su napravili ali mi sada jako glatko ide igra. Kada sam ju prije par mjeseci probao preko triala uzasno mi je stekala. Ne znam da li su driveri se poboljsali ili su oni nesto napravili ali sada mi jako lijepo ide igra za razliku od prije. Jest da je sve na low ali i dalje fantasticno izgleda!
e to je i meni namjera,da je piiknem samo ne znam kak bi radila,pa vidjet ako tko naleti sa trial ili ici na blef i nadat se xD
edit: evo dobio sam kljuc od kolege Gam3r-a, hvala
10 jevra je 7.5 kava manje u kaficu. Ja ne vidim problem za kupiti :D
ili http://blackdesert.ru
cuj ako nemre ici na laptopu,djabe ce mi doma stajat, a bogme ni kavu ne kupim pa je ne drzim doma na polici xD
nadam se da bu sljakalo pa cemo vidjet kako dalje :)
Poceli su ima nekoliko stavljati veliki popust na game packove, a to znaci da su ocajni i da ce igra sigurno unutar 2 mjeseca ako ne i prije biti f2p.
ma jos mi sam fali da postane free i da bude p2w. Neka ostane ovako 10-20 eura da si moze priustiti onaj tko hoce i amen.
Pozdrav. Ako netko još igra ili namjerava igrati BDO, dođite na Croxus server. Naš guild TheJunkies ima 53 člana. Imamo svoj ts. Od aktivnosti tu su Guild Quest, Guild Boss, Guild War, Node War i još individualnih aktivnosti :)
Svi članovi su sa prostora bivše Juge (ima i jedan Bugarin :D ). Politike nema. Level i oprema nisu bitni za članstvo. Guild Master je GudroManic a oficiri su Kobasica, ToxicGirl, Xertan, Nimik i još ih ima ali su ovi uglavnom po cijeli dan online pa im se obavezno javite.
FB stranica: https://www.facebook.com/groups/469564379909704/?fref=ts
Dobrodošli :)
Pozdrav. Ako netko još igra ili namjerava igrati BDO, dođite na Croxus server. Naš guild TheJunkies ima 53 člana. Imamo svoj ts. Od aktivnosti tu su Guild Quest, Guild Boss, Guild War, Node War i još individualnih aktivnosti :)
Svi članovi su sa prostora bivše Juge (ima i jedan Bugarin :D ). Politike nema. Level i oprema nisu bitni za članstvo. Guild Master je GudroManic a oficiri su Kobasica, ToxicGirl, Xertan, Nimik i još ih ima ali su ovi uglavnom po cijeli dan online pa im se obavezno javite.
FB stranica: https://www.facebook.com/groups/469564379909704/?fref=ts
Dobrodošli :)
Tog servera uopće nema u ponudi kad radim novog lika
Aktiviro sam novi acc da isprobam igru jer samo novi acc može dobit 7 day trial, prije sam igro samo betu pa imam acc eto. Kakva je igra? Jel dosadi brzo? Tražim neki novi mmo da mu se posvetim, WoW-a mi je puna kapa, ostalo sam sve probo ili me odbila optimizacija ili igre nemaju sadržaja ni progresije pa dosade. Pitam ovo sve jer sam stavio skidat preko noći sinoć i ujutro se dignem na posao, provjerim komp a ono download error na 30% downloada.
Aktiviro sam novi acc da isprobam igru jer samo novi acc može dobit 7 day trial, prije sam igro samo betu pa imam acc eto. Kakva je igra? Jel dosadi brzo? Tražim neki novi mmo da mu se posvetim, WoW-a mi je puna kapa, ostalo sam sve probo ili me odbila optimizacija ili igre nemaju sadržaja ni progresije pa dosade. Pitam ovo sve jer sam stavio skidat preko noći sinoć i ujutro se dignem na posao, provjerim komp a ono download error na 30% downloada.
Ako ti ne smeta bjesomučan grind dok ti oči i prsti ne prokrvare, onda probaj. Malo pretjerujem... možda. Ali samo malo
Pozitivno je što je combat ultra zabavan, pa često ni ne obraćaš pažnju na silan grind oko sebe.
Ma svakako ću skinut večeras pa probam sutra. Makar ću trial odigrat, samo da je optimizirano, da nema previše microstuttera. A možda i uzmem na kraju triala jer je samo 10$.
Ma svakako ću skinut večeras pa probam sutra. Makar ću trial odigrat, samo da je optimizirano, da nema previše microstuttera. A možda i uzmem na kraju triala jer je samo 10$.
Nemoj suditi igru prebrzo, na pocetku te bombaridra sa tonom stvari, interface je malo konfuzan, puno menija, na mapi milijun nekih stvari, npcovi imaju nekakve opcije na sebi, ma svasta nesto. Ja sam imao taj neki proces adaptacije dok mi je sve to leglo, ima tonu sadrzaja u igri................ Ne igram niti jedan mmo aktivno, ali cesto upalim bdo i ubijam mobove po par sati, combat je premocan i opcenito fantasy svijet kada se malo naviknes je odlican. Kao sto rekoh na startu ulozi nesto vremena u igru pa onda donosi zakljucke, odlicna je igra.
Sjećam se tog zbunjujućeg nereda na početku iz bete još, već tad sam pohvato malo i shvatio da to nije generični mmo ko svi ostali. Zato i sad želim malo explorat i posvetit se igri, sve ostalo sam probo osim ESO-a i ovo je zadnje što ću probat dok nešt novo ne izađe pa nadam se da neće bit dosada. Samo da se skine ovaj put bez glupih errora, hebo ih client.
Sori za dupli post, tema je neaktivna pa eto. Samo da javim da sam uspio danas zaigrat, sve se skinulo okej ovaj puta. Stvarno ne znam šta radim u igri, totalno sam izgubljen, ali i to ima svoje čari. Morat ću pogledat par video guideva čisto da me malo stave na pravi put, ionako se sad zezam sa Ninjom pa kad i ako uzmem igru ću krenut otpočetka. To ću presudit 7. dan triala, sve mi se više čini da ću uzet jer nije neka velika cijena (10$). Jel ima tko tu na forumu da igra aktivno i da ima guild, točnije da možemo zajedno peglat? Čini mi se da je dobro imat guild u ovakvoj igri iako neam ništa protiv solo exploranja i zajebancije.
Sori za dupli post, tema je neaktivna pa eto. Samo da javim da sam uspio danas zaigrat, sve se skinulo okej ovaj puta. Stvarno ne znam šta radim u igri, totalno sam izgubljen, ali i to ima svoje čari. Morat ću pogledat par video guideva čisto da me malo stave na pravi put, ionako se sad zezam sa Ninjom pa kad i ako uzmem igru ću krenut otpočetka. To ću presudit 7. dan triala, sve mi se više čini da ću uzet jer nije neka velika cijena (10$). Jel ima tko tu na forumu da igra aktivno i da ima guild, točnije da možemo zajedno peglat? Čini mi se da je dobro imat guild u ovakvoj igri iako neam ništa protiv solo exploranja i zajebancije.
Imaš domaći TheJunkies guild. Vrlo aktivan. Jedino ne znam jel ima mjesta. Gudromanic ti je glavni lik, pa ga whispaj i pitaj.
Ali ako uđeš u guild moraš bit poprilično aktivan jer će te nakon par dana ako si off, izbacit.
Hvala na info. Samo još jedno pitanje... Jel po novom nije bitno na kojem serveru startam? Vidim da kad uđem u bilo koji server da imam tamo svoje charactere. Nešto tipa megaserver u GW2? To su ustvari channeli oni?
Hvala na info. Samo još jedno pitanje... Jel po novom nije bitno na kojem serveru startam? Vidim da kad uđem u bilo koji server da imam tamo svoje charactere. Nešto tipa megaserver u GW2? To su ustvari channeli oni?
Da, bez obzira na kojem serveru/channelu napravis lika mozes se prebacivati, odlicno su to rjesili.
Odlično, naviko sam već na to jer sam igro guild wars 2 godinu i pol svaki dan. Mislim da ću danas kupit igru na main acc-u i krenut laganini. Još samo ne znam s kojom klasom, probo sam na trialu Ninju i Sorcerera, oboje je super, sorca mi je malo draža. Možda krenem s Tamerom sada, ko zna.
Odlično, naviko sam već na to jer sam igro guild wars 2 godinu i pol svaki dan. Mislim da ću danas kupit igru na main acc-u i krenut laganini. Još samo ne znam s kojom klasom, probo sam na trialu Ninju i Sorcerera, oboje je super, sorca mi je malo draža. Možda krenem s Tamerom sada, ko zna.
Kod klasa je uvijek isto pravilo, igraj klasu sto ti se svidja, a ne "najbolju" klasu.
Naravno, uvijek to i radim, mrzim "mete" i ostale pizdarije, pogotovo u MMORPG-ovima.
Ekipa na povratku sa ratista.
Da li primate nove članove ? :)
Ofc, ak oces igrati node war. :D
Ofc, ak oces igrati node war. :D
Nisam neki iskusan igrač ali bih volio biti u domaćoj ekipi :)
Trenutno iskorištavam ovaj bonus exp
Dodajte me, Mirozu Dethahal - Ninja kojeg levelam sada
Igra li netko? Evo ako ima tražim guild ;)
Kakve su koristi od instaliranja igre na SSD-u? Jel smanjuje pop-in i stutter, točnije vidljivo loadanje objekata? Uzeo sam steam verziju prije par dana i zadovoljan sam performansama, sve radi super na high bez high-end moda, samo me zanima jel mogu još to poboljšat.
Kakve su koristi od instaliranja igre na SSD-u? Jel smanjuje pop-in i stutter, točnije vidljivo loadanje objekata? Uzeo sam steam verziju prije par dana i zadovoljan sam performansama, sve radi super na high bez high-end moda, samo me zanima jel mogu još to poboljšat.
Da, da i da.
Alrighty then, nadam se da ću moć prebacit samo na ssd bez da instališem opet.