Black Desert Online

poruka: 185
|
čitano: 25.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Black Desert Online
pozz...ima nas par ovde koji igramo,eventualno ima neki ts ili neki slican chat ...mi smo na austin belanos1 ....
9 godina
neaktivan
Black Desert Online

Zdravo svima! Regao sam se na forum isključivo zbog ovog threada.

Odigrao sam CBT2 i ne mogu dočekati da igra krene. Elem, igrao sam kao Sorceress i malo kao Valkyrie, a definitivno ću isprobati i ostale. Iskoristio sam malo vremena da pronjuškam okolo, malo se alkimatizirao na novo okruženje i slično (igram SWTOR već dvije godine, pa mi se sad valja navikavati na novi keybind). Nisam daleko dobacio jer se čuvam za official launch - svega do 25. levela, ali sam tumarajući okolo uspio relativno brzo kupiti tri zlatne pločice za 300k srebra. Pokušao sam uhvatiti konja u šumi, potrošio deset konopaca, ali bezuspješno. Definitivno je teže od pecanja. :)

Srećom, u svakoj staji se može kupiti konj Tier 1 za 15k srebrnjaka, tako da mogu odložiti kroćenje konja za kasnije. Evo guide kako se sve to radi: 

http://guidescroll.com/2015/04/black-desert-online-horse-guide/

Pozdrav svima, vidimo se ingame. 

0 0 hvala 0
10 godina

Također odigro par klasa do lvl 10-15 i jedina stvar koja me odbija od kupovine je microstutter. To mi je najgore kad preskače igra a fps normalan 55-60. Valjda će to ispravit s nvidia driverima do releasea. Ako koristite MSI Afterburner za praćenje, frametime graf divlja pa se zato dešava to mikroštekanje.

16 godina
Ja se jos uvijek premisljam kupiti ili ne.Fale mi frakcije.Nekako mi ne sjeda taj gvg pvp i veliko kaznjavanje za open world pvp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Black Desert Online

Ja sam igrao betu nekih 4 sata i ne da mi se više.. svaki mmo na isti kalup.. beskonačno riješavanje questova,odi tamo donesi ovo,vrati ovo... nemam ja više vremena ni živaca za to.. grafika skroz čudna, sve blješti, u travi ne vidim ništa što je dropalo makar sam isključio filtere ,sve u svemu boring.. moje mišljenje je da ce to bit aktualno 2-3 mj i to je to.. kao i wildstar i svaki drugi mmo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 17:15 (njuskac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Black Desert Online

ne znam za hype ali znam da  je igra ok. svaki mmo ima svoje nesto. 

ono sto mene nervira kad se usporeduje s drugim igrama a zapravo se to ne moze.

ili kad gledam odredene streamere kako kenjanju po drugim igrama jer je njihov Black Desert Online najbolja igra na svijetu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

ili kad gledam odredene streamere kako kenjanju po drugim igrama jer je njihov Black Desert Online najbolja igra na svijetu....

Kako ne možeš uspoređivati MMO-e?

Recimo BDO je lako usporediv sa Archageom, gotovo svaki MMO doslovno kopira nekolicinu prethodnih u želji da poboljša određene aspekte, samo što svi padnu na istim glupostima...

Također imaš hrpu igara na tržištu koje su čista kopija WOW-a iz nekog razdoblja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 14:32 (HAL).
12 godina
neaktivan
HAL kaže...
NoniCRO kaže...

Recimo BDO je lako usporediv sa Archageom, gotovo svaki MMO doslovno kopira nekolicinu prethodnih u želji da poboljša određene aspekte, samo što svi padnu na istim glupostima...

Također imaš hrpu igara na tržištu koje su čista kopija WOW-a iz nekog razdoblja :)

a dobro istina, ali svejedno. ponekad je dobro usporedivat ponekad nije. ovisi sto usporedujes. 

13 godina
NoniCRO kaže...
HAL kaže...
NoniCRO kaže...

a dobro istina, ali svejedno. ponekad je dobro usporedivat ponekad nije. ovisi sto usporedujes. 

ponekad je dobro prdnuti,a ponekad nije. zavisi gdje si..  

12 godina
neaktivan
Black Desert Online

jel igra tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Black Desert Online

dobro vi laprdajte sta mislite,uglavno isplati se kupiti definitvno jer igra je orjentirana na PvP,GvG i casttle battle,world raidove itd!!ovo je potpuno novo nesto i isplati se kupiti i igrati!!po prvi put cujem da igru hvale ama bas svi strimeri koji igraju, jer igra ima ogroman potencijal,nazalost archage ga nije imao je su sjebali vec na pocetku!! tako da tko zeli igrati dodite na austin server!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 16:38 (Vujoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

dobro vi laprdajte sta mislite,uglavno isplati se kupiti definitvno jer igra je orjentirana na PvP,GvG i casttle battle,world raidove itd!!ovo je potpuno novo nesto i isplati se kupiti i igrati!!po prvi put cujem da igru hvale ama bas svi strimeri koji igraju, jer igra ima ogroman potencijal,nazalost archage ga nije imao je su sjebali vec na pocetku!! tako da tko zeli igrati dodite na austin server!!!

Ne isplati se uzeti uopće, iz razloga jer trenutno ne posotoji nikakav pve u igri. Kad patchiraju igru s pve contentom to je druga priča.

17 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

Ne kužim tko laprda, ali dobro. Ljudi s punim pravom raspravljaju o igri i o tome da li je vrijedna kupovanja.

To što streameri hvale igru ne znači puno, a MMO-a sa velikim potencijalom sam se naigrao za dva života, tako da toliko o tome... A meni se čini da ti baš nisi iskusan u korejskim MMO-ima, jer bi inače znao da nisu samo "sjebali" Archage, nego doslovno sve igre koje nam dođu sa dalekog istoka imaju iste probleme.

Idemo pričekati dva do tri mjeseca, pa ćemo onda vidjeti na što će igra ličiti, jer doslovno je konsenzus svih koji su došli do većih levela da igra nema end game, u jednu ruku je to logično, pošto igra pokušava biti nekakav sandbox, problem je u tome što riječ sandbox kod ovakvih igara najčešće i najžalosnije znači sljedeće: Igra nema contenta, pa ste osuđeni na repetativni grind i sve se svodi na time sink, kako bi se pokušalo prikiriti nedostatke.

16 godina
Black Desert Online

Igru jedino mogu unistit za p2w cash shopom.

Pa igra ja vani vec vise od 2 godine,sav content koji ce izaci se zna,nitko nemora cekati 3 mj da bi vidio sta ce izaci.

Evo na ovom linku pod Future content imate sve.

http://blackdesertfoundry.com/2016/02/16/starterlaunch-guide/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dani20 kaže...

Igru jedino mogu unistit za p2w cash shopom.

Pa igra ja vani vec vise od 2 godine,sav content koji ce izaci se zna,nitko nemora cekati 3 mj da bi vidio sta ce izaci.

Evo na ovom linku pod Future content imate sve.

http://blackdesertfoundry.com/2016/02/16/starterlaunch-guide/

Sve je to ok, ali iz iskustva znam da taj content zna kasniti opako. Za jedan Aion je kasnio od 6 mjeseci do godine dana, a NCSoft je ogromna forma.

Ja ću malo pričekati, pa ću biti pametniji nakon kojeg mjeseca, možda će igra biti predobra, ali vidjeti ćemo kako će se situacija razvija na "našim" serverima.

16 godina

Pa naravno bolje pricekati ako ti se neigra bas neznam koliko.Iako sam mislio da ju budem kupio na kraju ipak nisam.Fale mi frakcije,mmo bez njih mi je meh,moje misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 10:22 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa naravno bolje pricekati ako ti neigra bas neznam koliko.Iako sam mislio da ju budem kupio na kraju ipak nisam.Fale mi frakcije,mmo bez njih mi je meh,moje misljenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Black Desert Online

onda to igra nije za vas eto!!jer igra nije PvE ne pvp,gvg orijentirana!!! imas raidove za grupe tj world boseve,neznam sad ako ima solo istanca do toga jos nisam dosao!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

onda to igra nije za vas eto!!jer igra nije PvE ne pvp,gvg orijentirana!!! imas raidove za grupe tj world boseve,neznam sad ako ima solo istanca do toga jos nisam dosao!!!

Ne nego se ti trenutno ponašaš ko` balavi fanboy.

Veliki dio igre je PVE, samo što je u ovom slučaju PVE bezumni grind, dok je u kvalitetnije odrađenim igrama PVE grind prikriven zanimljivim contentom. simple as that.

15 godina
neaktivan
Black Desert Online

Lijepo bacite opet mjesečnu pretplatu na wow i onda se logirati 4 puta i gledate kako pare propadaju...

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Black Desert Online

Daj smigl prestani sa tim fanboyismom molim te.

Ja igram wow i uvijek imas nesto za radit u igri ako si spreman raditi to.

Iako je igra bez kontenta masu vec opet mozes raditi nesto u igri..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Black Desert Online

Ako ima neka dobra dusa da mi pokloni guest pass rado prihvacam..

Nisam jako dugo igro neki MMO,a ovo mi izgleda opako. Samo nebih htio dati pare,a da odigram par dana pa mi dojadi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Šta kažeš ono ja sam fanboy? Haha
Wow tema je tamo -

live and let live
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
NoniCRO kaže...

Wow tema je tamo -

Evo ja recimo nisam nikada niti zaigrao WOW, pa opet bez problema tvrdim da WOW očito ima kvalitetu. S obzirom na dugovječnost i broj ljudi koji ga igraju (znam da taj broj stalno pada), nemoguće je da je igra loša.

Što se mene tiče, fali igri pravi klasični RVR (DAOC, Warhammer), pa mi stoga nije niti primamljiva, ali je bedasto reči da su milijuni ljudi koji su uživali ili još uživaju u igri glupi ili u krivu.

15 godina
neaktivan
HAL kaže...
smiglcro kaže...
NoniCRO kaže...

Wow tema je tamo -

Evo ja recimo nisam nikada niti zaigrao WOW, pa opet bez problema tvrdim da WOW očito ima kvalitetu. S obzirom na dugovječnost i broj ljudi koji ga igraju (znam da taj broj stalno pada), nemoguće je da je igra loša.

Što se mene tiče, fali igri pravi klasični RVR (DAOC, Warhammer), pa mi stoga nije niti primamljiva, ali je bedasto reči da su milijuni ljudi koji su uživali ili još uživaju u igri glupi ili u krivu.

Igram wow od bete. Igra je imala svoje razdoblje koje je davno prošlo. Igra je odlična za nove igrače koji tek ulaze u mmo svijet, starim igračima već dugo nema što kvalitetno ponuditi a da traje duže od 2-3 tjedna nakon izlaska ekspanzije.
BDO je nov i inovativan te jako širok sa 5x više sadržaja nego što wow trenutno ima. Svakako treba dati igri priliku.

live and let live
14 godina
neaktivan

Na kojem serveru igra domaca ekipa?

I btw point ove igre nije lupit cim prije max lvl pa onda sakupljat gear i skill. Poanta je imat dobar gear i skill kad lupis taj max lvl..
Kolko sam ja skuzio 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 16:19 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Black Desert Online

ima netko guest pass key? nisam siguran da mi komp može vrtit igru, a nisam u situaciji da mogu bacit novac

spašavajte :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
syncro kaže...

ima netko guest pass key? nisam siguran da mi komp može vrtit igru, a nisam u situaciji da mogu bacit novac

spašavajte :)

Ja sam betu igrao na Athlon ii x2 240, hd4670, 2gb rama, Windows 10. Znači staro već 5 godina. Od 25 do 35 fpsa sam dobio (naravno sve low i reza 720p), čak i u gomili igrača nisam osjetio ono trzanje.. Mislim da je igra predobro optimizirana.

13 godina
neaktivan

sličnu konfiguraciju imam, znači uzimam :)

16 godina
Ili googlas how to play russian black desert i probas besplatno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice