Ovako igra mi trza jer mi FPS pada konstantno pa kako bi ga mogao ograničit
probao sam sa programom FPS limiter ali nema učinka
ako može mi neko reći komandu ili nešto pa neka kaže
Molim vas za pomoć što prije jer bi stvarno htio igrat bioshock
ako neko zna molim vas napisite
kaj imaš u kanti?
tj. koju konfiguraciju imaš?
sad ako napišeš nekaj ispod 512 MB rama, grafulju sa 64 mb... jaao napalma
Pa daj malo misli.Kaj ti znači limitiranje FPS-a kao imaš preslabi komp da ti normalno pokrene igru.Ako ti FPS pada ispod granice igrivosti,ostaje ti samo sve postavke smanjiti na minimum ili nabaviti jači hardver
evo hardvarea ak otreba možda:
MSI P43 NEO
Quad Core 2.4 Ghz
4 GB RAM
512 Ati Radeon HD3870
a limitirao bih zato jer mi u nekim i to čestim sekvencama igre FPS jako opada pa čak i na 15 FPS
Vidim da imaš jaki komp.Onda pogledaj da li ti u pozadini radi koji program dok igraš pa smeta normalnom izvođenju igre.Uz to probaj instalirati nove drivere,pogledaj da li ti se koja komponenta ne pregrijava,i skini sve patcheve za igru.AKo i to ne pomogne očisti Windowse od raznog smeća,defragmentiraj disk,povečaj virtualnu memoriju.,stavi najnoviji SP za windowse( ako ih nemaš).
Vidim da imaš jaki komp.Onda pogledaj da li ti u pozadini radi koji program dok igraš pa smeta normalnom izvođenju igre.Uz to probaj instalirati nove drivere,pogledaj da li ti se koja komponenta ne pregrijava,i skini sve patcheve za igru.AKo i to ne pomogne očisti Windowse od raznog smeća,defragmentiraj disk,povečaj virtualnu memoriju.,stavi najnoviji SP za windowse( ako ih nemaš).
Isključi DX10.
Čini se da ti ne shvaćaš pojam limitiranja FPS-a... limitiranje znači da ti FPS-ovi neće prelaziti odabranu granicu.
Npr. ako limitiraš FPS na 60 sličica, onda nikad nećeš imati VIŠE od 60 sličica u sekundi. Ali to ne znači da će održavati taj broj sličica i u slučajevima kada to hardver ne može isporučiti.
Dakle limitiranje FPS-ova na 60 znači da ćeš imati od 0 do 60 sličica u sekundi, i nijednu više.
pa hocu limitirati na 35 TAK DA MI NEBUDE NON STOP PADAL FPS to radim u svim igrama i koristi tak da mi ne trza jako kad mi fps pada i boli mene q**** za to da ja imam sto vise slika u sekundi ako znate komandu napisite ju ako ne hvala svejedno
nije isto trzanje kad padne sa 60 na 30 ili 35 na 30 kak ne razumijete
ma nema veze odigrao sam i ovako normalno igru i dosta je trzala no svejedno je fenomenalna
p.s. oprostite na zadnjem postu malo sam se izivcirao
moze lock