Možete li mi preporučiti koju kvalitetnu biljar PC igru da nabavim..? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nitko? :S
neznam ima dosta dobrih flash biljara kolko os al stvarno nikad nisam igro biljar na pcu bas cijelu igru nego samo flash
ja imam Cue CLUB i mogu reci da nije losa...isprobaj je ,nije velika ...ispod 20 MB mislim
i ja imam cue club, nije losa samo nemozes kameru okretat.
i ima 166mb! :)
neznam ima dosta dobrih flash biljara kolko os al stvarno nikad nisam igro biljar na pcu bas cijelu igru nego samo flash
bila je na miniclipu 8 poll.. jos dan danas si vizualiziram kako ide kuglica..
al ne, njubare to ukinile :D
ja sam isto tražil igru, pa sam to riješil tak da sam izvadil stol za bilijar iz mog birca koji ne radi 10 godina, i sad imamo turnire svaku večer
ja sam isto tražil igru, pa sam to riješil tak da sam izvadil stol za bilijar iz mog birca koji ne radi 10 godina, i sad imamo turnire svaku večer
dečki, tko voli bilijar, imam neka saznanja da u pevecu ima (bar je bilo) dosta povoljnih stolova običnih, ne za u birceve, oko 3700 kn, veličina 7, nisam vidio na svoje oči, ali je super povoljno, jer cijene profi bilijara su oko1000-2000 €
Isprobaj Midnight Pool http://www2.gameloft.com/pc-games/purchase.php?gameid=130
Verzija ove igre za mobitele je odlična, a PC verziju nisam probao. Budem ti napisao još jednu dobru (zapravo najbolju) biljar igru za PC samo da se sjetim imena. Malo je starija ali je za klasu bolja od ovih ostalih.
Virtual pool 3 - meni najbolja