Biljar na PC-u

poruka: 20
|
čitano: 5.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

Možete li mi preporučiti koju kvalitetnu biljar PC igru da nabavim..? :)

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

nitko? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

neznam ima dosta dobrih flash biljara kolko os al stvarno nikad nisam igro biljar na pcu bas cijelu igru nego samo flash

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Biljar na PC-u

ja imam Cue CLUB  i mogu reci da nije losa...isprobaj je ,nije velika ...ispod 20 MB mislim

17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

i ja imam cue club, nije losa samo nemozes kameru okretat.

i ima 166mb! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

e vidiš to i ja tražim. ajte dajte neke prijedloge
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

neznam ima dosta dobrih flash biljara kolko os al stvarno nikad nisam igro biljar na pcu bas cijelu igru nego samo flash

Nisu mi u cilju flash verzije...Tražim jednu kvalitetnu ozbiljnu igru..imao sam par no nisu me baš zadovoljile :S
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

bila je na miniclipu 8 poll.. jos dan danas si vizualiziram kako ide kuglica..

al ne, njubare to ukinile :D

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Biljar na PC-u

"biljar na PC", ajde daj stavi koju sliku bas me zanima Smijeh

lol

ontopicc : klik imas i klik , bez negativnih komentara,, pogledaj koji ti najbolje izgleda i skines ga Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaweli kaže...

Rack Em Up Roadtrip...igra mi je super...imas ju na jednom BIG-u...pretraži na tražilici...samo si skini crack preko google-a...i to je to...
AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Palit GeForce 9500GT Silence+ 1GB | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W | LG Flatron W2241S (22''...) http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=57668
17 godina
neaktivan

ja sam isto tražil igru, pa sam to riješil tak da sam izvadil stol za bilijar iz mog birca koji ne radi 10 godina, i sad imamo turnire svaku večer

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

ja sam isto tražil igru, pa sam to riješil tak da sam izvadil stol za bilijar iz mog birca koji ne radi 10 godina, i sad imamo turnire svaku večer

a jbg nismo mi svi te sreće :P
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Rack Em Up Roadtrip...igra mi je super...imas ju na jednom BIG-u...pretraži na tražilici...samo si skini crack preko google-a...i to je to...
 a da, vidiš. to sam igrao tako da kad ju pokrenem, idađem iz igre preko tikpe win i onda preko task managera suspendiram proces od te igre ali ona dalje radi normalno samo što se ne mjeri vrijeme, jer je to shareware igra ograničena na 30 minuta. i tako sam ju prešao
17 godina
neaktivan

dečki, tko voli bilijar, imam neka saznanja da u pevecu ima (bar je bilo) dosta povoljnih stolova običnih, ne za u birceve, oko 3700 kn, veličina 7, nisam vidio na svoje oči, ali je super povoljno, jer cijene profi bilijara su oko1000-2000 €

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

meni je 15 mb
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

Isprobaj Midnight Pool http://www2.gameloft.com/pc-games/purchase.php?gameid=130

Verzija ove igre za mobitele je odlična, a PC verziju nisam probao. Budem ti napisao još jednu dobru (zapravo najbolju) biljar igru za PC samo da se sjetim imena. Malo je starija ali je za klasu bolja od ovih ostalih.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

mozda ova   ili   ova 

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dogman kaže...
nadimak888 kaže...

meni je 15 mb

ja nemam instalaciju. a jel uopce mislimo na istu igru? ova je iz '99, ima cak i dobru grafiku.

slika slika
slika2 slika2
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 11:57 (nadimak888).
17 godina
neaktivan
Biljar na PC-u

Virtual pool 3 - meni najbolja

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice