Battlerite

poruka: 14
|
čitano: 3.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Battlerite

Jel kupio netko Battlerite MOBA igru koja je trenutno veliki hit na Steamu?

Nema farmanja, leveliranja vec instant akcija i temelji se na player skill taktici,  znaci bolji igrac pobjeduje.

Battlenet - TheProdigy#2234

1 0 hvala 0
14 godina
Battlerite

Igra je vrh. Pogledao sam je malo na twitchu pred neki dan i svidjela mi se jako! Kupiti ću je ovih dana pa možemo nabaciti. Javim se ;)

Čista skill igra apsolutno 

Btw., ova igra je trenutno naprodavanija igra na steamu, sa prosječnom ocjenom od 95% (5k ljudi dalo pozitivnu ocjenu, a samo njih 200 negativnu što je fenomenalno)

Battlenet ID: Mogy#21781 Steam: Mogy (gremlin za avatar)
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 8:11 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlerite

I ja cu kupit definitivno, medutim 60 eura je u pitanju pa cu jos vidjet kak stojim s budzetom za igre :-)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlerite
Zemljanin kaže...

I ja cu kupit definitivno, medutim 60 eura je u pitanju pa cu jos vidjet kak stojim s budzetom za igre :-)

Kojih 60€? Pa igra je 20€  Ili si ti mislio da ti ostalo 60€ do plaće ili možda kladionica 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 0:55 (Baldurion).
10 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
Zemljanin kaže...

Kojih 60€? Pa igra je 20€  Ili si ti mislio da ti ostalo 60€ do plaće ili možda kladionica 

Hehe dobro pitanje, ali nije kladionica u pitanju jer ne kockam  vec moram kupit tri igre za moje klince posto igraju sve kaj i ja 

14 godina
Zemljanin kaže...

Hehe dobro pitanje, ali nije kladionica u pitanju jer ne kockam  vec moram kupit tri igre za moje klince posto igraju sve kaj i ja 

Najbolja stvar u životu koju mogu imati za hobi   Bolje to, nego da se opijaju, drogiraju itd., U porastu je to nažalost :)

Btw, kupio sam igru danas. Platio sam preko paypala 124kn (steam gift). Paypal uzima 0.66€ kao naknadu. Inače je cijena oko 118kn. Sve je prošlo super. Instantno dobio igru (par klikova i to je to zbog toga što je steam gift).

Link za kupnju igre

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 23:28 (Baldurion).
10 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Nema vise na lageru :-(

14 godina
Zemljanin kaže...
Baldurion kaže...

Nema vise na lageru :-(

Jebiga :(  ne cudi me kad je oko 35kn jeftinija nego na steamu i trenutno je najjeftinija igra na toj stranici (a da je legit). Vjerujem ce ubrzo biti raspoloziva opet jer je trenutno najpopularnija i najprodavanija igra na steanu.

Edit: evo ima i ovdje za skoro identičnu cijenu. Provjerena stranica isto garantirano. Klik

Upisati code za 3% popusta prije kupovine: allkeyshop

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 1:28 (Baldurion).
15 godina
I kakvi su dojmovi? Mislin se da li da uzmen early access jer igra stvarno izgleda obecavajuce

0 0 hvala 0
14 godina
slimyyy kaže...
I kakvi su dojmovi? Mislin se da li da uzmen early access jer igra stvarno izgleda obecavajuce

Odigrao sam jako malo, 2-3 partije. Igra je brza ful, nema kupovanja itema kao u standardnim mobama, nema golda itd., baš je čisti PVP arena brawler (uđeš 2vs2, 3vs3 i deri odmah), imaš kao neke kartice kojima pojačaš spellove (tako neš, to nisam još istražio). Brzi su loading screenovi te jedan game se igra na 3 runde. Spellovi su ti svi čisti skillshotevi tako da je igra skill based skroz. Ja garantiram da će ova igra biti ubrzo uvrštena u esports :) Već se naveliko igraju esl turniri  Sve u svemu, moje mišljenje je da se igra isplati ovih 15€ (na steamu je 20€, ali nema smisla kupovati tamo kad je na ovom linku par postova iznad jeftinija skoro za 5€) 

@Zemljanin ej, dostupna ti je igra opet na onom prvom linku što sam ti gore dao za kupnju 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 3:42 (Baldurion).
14 godina
Battlerite

Igra trenutno na 25% popusta. Dodje 15€ sada. Preporuka svima za kupnju 

Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 0:19 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlerite

Battlerite is free to try this weekend (1-4. november)

Pa ko želi neka proba, sigurno nećete požaliti 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 19:26 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Battlerite

Dodajte me za ovaj free vikend : levYMANN , nije baš fora igrat sam :| , a i svi odlaze van iz partija nakon 1 igre...

0 0 hvala 0
14 godina
Battlerite

Ne znam bas da li im je ovo pametan potez. link

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice