Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.559.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
Re: Battlefield V
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

kiseli kupus 1 velika glavica

Ne piše koji kupus.

Jel može ogulinski?

Meni je taj najboljiji.

P.S.

Daj mi pošalji link gdje si kupijo tu dasku s Baterfildom da ženi uzmem za Božić.

Ogulinski samo,sve ostalo je šrot.

A što nebi sebi kupio dasku pa TI ženi skuvaš sarmu i zapakiraš pa pod bor staviš,ako su žene bile tenkistice u WW2 po Diceu onda možeš i ti u kužinu 

Sjedi 1
14 godina
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

kiseli kupus 1 velika glavica

Ne piše koji kupus.

Jel može ogulinski?

Meni je taj najboljiji.

P.S.

Daj mi pošalji link gdje si kupijo tu dasku s Baterfildom da ženi uzmem za Božić.

Dasku ti šaljem gratis a kupus je možda u Ogulinu a u Vidovcu od kud ga ja nabavljam je ZELJE.

Kad smo već kod namirnica...jel znaš gdnje nabaviti uljanu repicu...onakvu kakva je na Ares mapi?

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...

Dasku ti šaljem gratis a kupus je možda u Ogulinu a u Vidovcu od kud ga ja nabavljam je ZELJE.

Kad smo već kod namirnica...jel znaš gdnje nabaviti uljanu repicu...onakvu kakva je na Ares mapi?

Otvorit ću temu "Zelje i kupus" - pa ćemo tamo nastiviti dalje da ovdje ne spamamo.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield V

Obude tko maknuo ovog Intel bolesnika iz ove teme ili da opet gledamo kako nam unistava temu za temom? lik je u ozbiljnim psihickim problemima i malo mi ga je žao već ali ja bi čitao o B5 a ne njegove postove o intel vs amd..

Hvala uredništvu. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Najnoviji i9 Sarma Lake,8 mesnih jezgri,16 slojeva kupusa , overclock omogućava grijanje na plinu do 200°C,isključivo za Z470 štednjak.

Sjedi 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

Hvala cyberdemonvz i robyvk na pozivnicama koje su poslali.

ontopic:

sviđa mi se smjer teme, od bf, do slaganje konfi i veličanja intela do sarme, koja je sljedeća tema?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
16gb rama se neisplati uzimati za gaming

A opet ako uzmeš 8 GB, bolje je uzeti onda 2x 4 GB zbog dual channela, a tu se dosta gubi kod nadogradnje

jer treba mijenjati za novih 2 x 8 GB kit opet.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 13:13 (Valentin17).
13 godina
191x7 kaže...

Da imate AM3+ ploču, FX 8350, Radeona R9 280X i 16GB ddr3 te budget od najviše 4000 Kn, kakvu bi ste nadogradnju napravili za ovu igru?

https://www.nabava.net/search.php?q=ryzen+2600 1344kn

https://www.nabava.net/search.php?q=MSI+B450+Gaming+Pro+Carbon+AC 1064kn

https://www.nabava.net/search.php?q=ddr4+2933+2x8gb 1285kn

Eto još ti nešto i ostane za ssd ili tako nešto.

I jedno pitanje gdje mi je trenutno najjeftinije kupit BFV?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 13:26 (mislioc).
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Hvala cyberdemonvz i robyvk na pozivnicama koje su poslali.

ontopic:

sviđa mi se smjer teme, od bf, do slaganje konfi i veličanja intela do sarme, koja je sljedeća tema?

Gdje se predaju zahtjevi za partizansku penziju ??? 

13 godina
Battlefield V

Ajde, brzo iskoristite pozivnicu za 10 free sati igranja

http://www.origin.com/store/origin-access/refer-a-friend/redeem/cnV3T2tiUT0jTSMxMDAwMDAzNTg2ODI2

Morate unesti broj kartice, ali vam neće naplatiti.

VAŽNO!

Pretplatu morate ugasiti prije isteka sedmog dana jer će se inače SAMA produljiti i naplatiti vam 4 Eura!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 13:33 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

može mi netko od stručnijih objasniti hdr i koliko isti utječe na performanse?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Ja sam jucer iskljucio hdr i koliko sam primjetio nesto je losiji prikaz tekstura u daljini.. dalje od ovog neznam. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

hvala

Deda XXX je HDR mag, on nek ti pojasni 

15 godina
Battlefield V

http://www.pushsquare.com/news/2018/11/battlefield_v_half-price_less_than_a_week_after_launch

očito nije dobro prošlo

@redbull hvala, iako ja nisam ništa viido razlike nezz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

hvala

Hdr 10 u prijevodu bolji kontrast, bolja razina svjetline ekrana ako ekran to podržava aka brightness , šira paleta boja.

Sad na to sve za pravi hdr10 tvoj ekran bih trebao imati 1000 cd/m2 brightness. To ti je na standardnom monitoru od 250 do 350.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 13:44 (mislioc).
16 godina
fila2208 kaže...

http://www.pushsquare.com/news/2018/11/battlefield_v_half-price_less_than_a_week_after_launch

očito nije dobro prošlo

fizičke kopije se prodale u pola manje od BF1, barem u Engleskoj. A i ovo je samo jedan store,za sad.

15 godina
mislioc kaže...
fila2208 kaže...

hvala

Hdr 10 u prijevodu bolji kontrast, bolja razina svjetline ekrana ako ekran to podržava aka brightness , šira paleta boja.

Sad na to sve za pravi hdr10 tvoj ekran bih trebao imati 1000 cd/m2 brightness. To ti je na standardnom monitoru od 250 do 350.

...ali ako monitor to ne podržava, može li se to softverski tako prisliti da radi? ne kužim uopće, mislim meni je na auto i ne vidim razliku on ili off jer vjerojatno monitor to ni ne podržava

13 godina
fila2208 kaže...
mislioc kaže...
fila2208 kaže...

hvala

...ali ako monitor to ne podržava, može li se to softverski tako prisliti da radi? ne kužim uopće, mislim meni je na auto i ne vidim razliku on ili off jer vjerojatno monitor to ni ne podržava

Uglavnom na mom samsung tv-u koji ima hdr10 to zbilja izgleda odlično što se tiče boja svjetline, ali za moj ukus prenaglašeno i prekričavo.

U prijevodu da ti monitor ima Hdr10 pravi otpale bi ti oči od boja nakon 2 sata igranja i ne preporučam to nikome za duge sesije u battlefieldu V.

Tu na ovom linku imaš specifikacije Hdr-ahttps://displayhdr.org/performance-criteria/. Uglavnom rijetko koji ekran ide oko 1000cd/m2 pa su sad malo spustili standrade tipa Hdr 400, 800...

Pravim Hdr-om se smatra 1000 nitsa svjetline i naravno 10 bitni panel. Telka sa pravim Hdr-om https://www.displayspecifications.com/en/model/b4775a7

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 14:01 (mislioc).
17 godina
odjavljen
mislioc kaže...

Uglavnom na mom samsung tv-u koji ima hdr10 to zbilja izgleda odlično što se tiče boja svjetline, ali za moj ukus prenaglašeno i prekričavo.

U prijevodu da ti monitor ima Hdr10 pravi otpale bi ti oči od boja nakon 2 sata igranja i ne preporučam to nikome za duge sesije u battlefieldu V.

Vjerojatno kao Olegove HDR slike...

Freak Show Inc.
17 godina
mersimh kaže...
Bura kaže...

Testirao sam igru nekoliko sati na Access-u.

Konfiguracija:

i7-2700K@4.5GHz

8 GB RAM

GTX 1060 3GB

Win10

1920x1200

Sa defaultnim postavkama (Medium) vrti bez problema 75fps+

Sve low + Mesh high, 100+

Iskreno ne vidim pretjeranu razliku između medium i low. Cpu ni u jednom trenutku nije bio u bn.

Nije baš kao BF3/4, ali obećava, no puno bolje od BF1. Dvojim oko kupovine po sadašnjoj cijeni.

P.S. O ukusima se ne raspravlja. ;)

vala u 64 playera taj procesor jeste BN i to teski,imao sam i7 2600K na 4.4GHz godinama i eto imam tu istu graficku,BN u BF1 je tu jer su minimum framerati bili uzas,evo jaran s kojim igram BFV ima isti problem,takodje GTX 1060 ali od 6GB i ima haswell i5 4570k i igra radi uzasno,kad se nadje 7-9 igraca ispred nas padne mu cak i na 35 fpsa

ne kazem da se sa quadovima vise ne moze igrati ali da ih je vrijeme mijenjat to definitivno jeste

Možda se ne štekam u gužvu. :D Ipak sam uzeo igru i sinoć probao i DX12 (trzavo), na DX11 sve fluidno. Cpu kako koja jezgra 80-90%. Naravno na mapama od 64 igrača. Nvidija zadnji driveri. Mislim da imate nekih drugih problema.

Geekmaxi popusti: https://tinyurl.com/geekmaxi-HR
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

očito nije dobro prošlo

fizičke kopije se prodale u pola manje od BF1, barem u Engleskoj. A i ovo je samo jedan store,za sad.

Neko još uvijek kupuje kutije? Zadnji put sam Dawn of War 2 kupio u kutiji, a i tad ne znam šta mi je bilo. Valjda su tad interneti još uvijek bili na 2 MBit/s ili nešto slično.

uteče Medžedža!
16 godina
moderator
Battlefield V
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Battlefield V

izuzetno retardiran bug kad se spawnaš i odmah ideš ads, dobiješ neki retardirani ads bez zooma, i dotad jasno pogineš jer se ne snađeš.

Još jedan na listi užasno iritantinih bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield V

Battlefield V Retail Sales Tank by 63% from Battlefield 1

BATTLEFIELD V Sales Figures DOWN 63% CUSTOMERS SPEAK !!

Bravo dečki, uspjeli smo, sretan sam vidjeti ovakve brojke iako je ovo izvještaj samo za UK tržište i fizičke kopije, ali predviđanja su da će ukupna prodaja biti lošija za najmanje 50%.

Ovime mi se zbilja vratio osmijeh na lice jer sad znam da većina ljudi nisu ovce, znaju stati za ono što je ispravno i znaju poslati poruku svojim novcem.

Iako su BF1 i BFV pregazili sve što je do sada stvarano i pokopali franšizu 3 metra pod zemlju još uvijek se nadam da će EA poslušati svoje kupce, napraviti zavidno izdanje sljedećeg Battlefielda i vratiti sve ljude koje su uvrijedili i ponizili. Teško, ali moguće.

Još jednom ljudi, svaka čast i bravo

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 15:43 (D-wook).

0 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ako te igra "uvrijedila" zato sto nije ispiunila tvoja ocekivanja... Trebas neki pregled pod hitno

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Battlefield V Retail Sales Tank by 63% from Battlefield 1

BATTLEFIELD V Sales Figures DOWN 63% CUSTOMERS SPEAK !!

Bravo dečki, uspjeli smo, sretan sam vidjeti ovakve brojke iako je ovo izvještaj samo za UK tržište i fizičke kopije, ali predviđanja su da će ukupna prodaja biti lošija za najmanje 50%.

Ovime mi se zbilja vratio osmijeh na lice jer sad znam da većina ljudi nisu ovce, znaju stati za ono što je ispravno i znaju poslati poruku svojim novcem.

Iako su BF1 i BFV pregazili sve što je do sada stvarano i pokopali franšizu 3 metra pod zemlju još uvijek se nadam da će EA poslušati svoje kupce, napraviti zavidno izdanje sljedećeg Battlefielda i vratiti sve ljude koje su uvrijedili i ponizili. Teško, ali moguće.

Pa đe si legendo!

Mislio sam da nismo vrijedni tvoje pažnje.

BFV tema ja puna Beta male cuckova na koje se uopće ne isplati trošiti vrijeme te me je to uz glavni razlog koji je ispod obrazložen najviše demotiviralo na bilo kakvo pisanje.

Ne daj se deprimirati od manje vrijednih!

uteče Medžedža!
17 godina
neaktivan
Nisam mislio kupit igru, ali sad baš budem zbog divuka!!!

1 0 hvala 0
13 godina
D-wook kaže...

Nema problema!

Ti samo reci ako će ti trebati pomoć u nekom drugom pothvatu, svi ćemo te podržati!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
D-wook kaže...

Pa naravno da je prodaja pala kad je masa ljudi uzela Premier pretplatu samo radi toga. I piše ti da digital sales uopće nisu included.

Tako da skroz beskorisni podaci i tvoje veselje.

Ja sam uzeo pretplatu za probu, cancelirao i kupit ću 80kn na prvoj sljedećoj akciji :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 17:06 (Bitanga).
16 godina
Battlefield V

Dwok ne trebaš se veselit neče se ništa promjenit, moguće jedino da ne urade više ni jedan nastavak. Naj bolji pokazatelj uspjeha igre će biti vrijeme za koliko će počet spuštat cijenu igri, po ovome viđenome več su spustili za konzole. Konzole spuštaju jer ima trenutno jaku konkurenciju sa boljim igrama.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 17:31 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice