Ljudi vi stvarno kupujete ovu igru? Jedna od najlosijih igrica koje sam isprobao u zadnjih 5 god. ne mogu zamisliti da ce netko platiti vise od 20kn za ovo.
Sacekaj malo, mozda je angolski origin odgovor ;)
Ljudi vi stvarno kupujete ovu igru? Jedna od najlosijih igrica koje sam isprobao u zadnjih 5 god. ne mogu zamisliti da ce netko platiti vise od 20kn za ovo.
"Informacije su u fazi provjere."
:)
Tihi ste decki..Spelac strajka?
U krivoj temi si.
Ovoj se ne zele ni pribliziti.
U krivoj temi si.
Čekaj kad Dama kupi, onda će ga Špelac ovdje doći "podsjećati" na to!
Čekaj kad Dama kupi, onda će ga Špelac ovdje doći "podsjećati" na to!
Ja ću najvjerojatnije uzeti ovu igru, ali ću prvo sačekati Chrisov review.
Ovdje je Volume glavni, to je njegova igra.
ja sam u napravio preorder odmah nakon bete. jedino nisam siguran da uzimam premium.
U krivoj temi si.
Pa u bf4 se o svemu prica osim o bfu.Ne znam kako to modovi dopustaju,vjerujem da su korumpirani
Ma neni je to sve nekako cudno..Ne smije igra biti monotona,ali cudno ej sad ovo..
Jaooooo kolko serete po tom hardlineu....tak se sralo i po bf4 jer je vecina imala u beti frame dropove...memory leakove itd.... i svejedno smo svi kupili i igrali i cijelo vrijeme srali po bf4 i dalje to radimo i dalje ga igramo.... onaj koji ga nece kupit i komu se ne svidja nek zaobiđe ovu temu i nek komentira teme igara koje igra.... ja cu kupit i igrat.... igrat cu i dalje i bf4 i bf3....ali necu srat po necemu sta nisam isprobao u final verziji ili po onom kaj igram svaki dan....
BMK
Jaooooo kolko serete po tom hardlineu....tak se sralo i po bf4 jer je vecina imala u beti frame dropove...memory leakove itd.... i svejedno smo svi kupili i igrali i cijelo vrijeme srali po bf4 i dalje to radimo i dalje ga igramo.... onaj koji ga nece kupit i komu se ne svidja nek zaobiđe ovu temu i nek komentira teme igara koje igra.... ja cu kupit i igrat.... igrat cu i dalje i bf4 i bf3....ali necu srat po necemu sta nisam isprobao u final verziji ili po onom kaj igram svaki dan....
Slažem se.
Čekam da Dama i Ceco daju ocjenu stvarne igrivosti
Bili su na eventu?
:-o
;)
Koja su najbolja mjesta za kupiti Hardline? Neki preorder bi bacio, ne preskup. Mozda i premium.... Koja su vasa iskustva. Origin cu probati izbjeci ovaj put, malo je prevelika cijena....
Koja su najbolja mjesta za kupiti Hardline? Neki preorder bi bacio, ne preskup. Mozda i premium.... Koja su vasa iskustva. Origin cu probati izbjeci ovaj put, malo je prevelika cijena....
Pogledaj stranicu dvije iza, javi cijene, pa nek netko pogleda Meksicki Origin i usporedimo. Ili budem ja kad stignem kuci.
Čekam da Dama i Ceco daju ocjenu stvarne igrivosti
Bili su na eventu?
:-o
;)
Ceco je već kupio, a Dama neće moći izdržati da ne igra prvog dana
Meksiko
Standard edition
39.99 $ - 288.31 kuna
Digital Deluxe
49.99 $ - 360.40 kuna
Ultimate Edition
83.98 $ - 605.45 kuna
Rusija
Standard edition
1999 RUB - 237.27 kuna
Digital Deluxe
2499 RUB - 296.62 kuna
Ultimate Edition
4998 RUB - 593.27 kuna
Razmisli o g2a.com Moja iskustva su dobra. Među jeftinijim sevisima.
BFH: 42$
Ceco je već kupio, a Dama neće moći izdržati da ne igra prvog dana
Pa jbt ja ni BF3 ni BF4 nisam igrao prvih par dana
Gledam ovaj RU Origin preorder koji se može naći za 28$ na G2A... nego, on ima samo RU jezik kad se instalira jel? Da li netko zna hoće li se to moći srediti kao kod BF4?
evo znaci ko renta server, dobije hardline uz to !
imam admina na friendslisti, pa kog interesuje !
http://gameserver.4players.de/battlefield-hardline-server-mieten.html
evo znaci ko renta server, dobije hardline uz to !
imam admina na friendslisti, pa kog interesuje !
http://gameserver.4players.de/battlefield-hardline-server-mieten.html
Moraš server unajmiti na najmanje 6 mjeseci, 16 igrača ili više. Ako stvarno ideš na to bonus je OK (to je nekih 75€ za 6 mjeseci).
Ja bi uzeo server ali mi je to ipak prevelik trosak..... Mislim da bi za ovu igru moglo biti 32 slota win za sve modove osim onih 5vs5. Ali jos ne odustajem od nagovaranja ekipe da koja drzi sad server na BF 4...
Napravio pre-order preko Chrome/Hola plugina (Mexico proxy) direktno na Originu na svom accountu. Ravnih 39.99$ za standard edition - ni centa više nisu skinuli. Znači 20$ jeftinije nego US. Poslje uzmem još i premium ako bude okej. Piše mi available 16. March znači 3-4 dana prije EU :)
Napravio pre-order preko Chrome/Hola plugina (Mexico proxy) direktno na Originu na svom accountu. Ravnih 39.99$ za standard edition - ni centa više nisu skinuli. Znači 20$ jeftinije nego US. Poslje uzmem još i premium ako bude okej. Piše mi available 16. March znači 3-4 dana prije EU :)
ta 3-4 dana mozes igrati s meksikancima na serveru :)
ta 3-4 dana mozes igrati s meksikancima na serveru :)
toliko ce prije moci skinuti igru i moze igrati na Eu serverima ;)