Meni i dalje piše unable to login
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uđite u weapon/gadget menu pa onda u server.
Dal je moguće da mi je netko provalio accaunt
EA master server je pao
EA master server je pao
Otkud ti ta informacija..
Ne kužim kak im se to može desit..
Ne kužim kak im se to može desit..
pa neko se poskliznuo i srusio server
svakom se to moze desit
According to HR_THE_Butcher glavni server bit će dostupan u 9 ujutro tek.
According to HR_THE_Butcher glavni server bit će dostupan u 9 ujutro tek.
A jbg onda idem drka* pa spat
dečki ja igram.probajte restartat igru možda to upali,ali baš sad gledam 4/5 (od oka) su prazni serveri
dečki ja igram.probajte restartat igru možda to upali,ali baš sad gledam 4/5 (od oka) su prazni serveri
Meni i dalje failed to connect to ea
joj nadam se da će to popravit ili da je greška STATSI su resetirani bar meni je sve na nuli.
e bome sad je i meni opet failed.
baš me zanima kakav je pritisak ovima koji slažu server da opet se može igrat.
joj nadam se da će to popravit ili da je greška STATSI su resetirani bar meni je sve na nuli.
e bome sad je i meni opet failed.
baš me zanima kakav je pritisak ovima koji slažu server da opet se može igrat.
Ma iskreno boli me ona stvar kakav im je pritisak.. Sam nek oni slože za jedno 5min pa da mogu još koju partiju odigrat.
ovo me podsjeća na betu kad su je bili ukinuli a ja pokušavao ponovo uć.
Dal je probao ko ući
sad imam novu grešku zanimljivo.
Failed to login (al ovaj put ) SOLDIER!! tadaaa
zeznuo sam se.ponadao sam se da ako mi pokaže moje ime soldier da znači da je ušao.brzam
ušao opet
Iz kojeg pokušaja?
Igra je (singleplayer, za multiplayer ne znam) čista MILINA! Igrao sam sve CoD i sve je to lijepo, ali ova igra ima nešto...Ne znam što je to, ali osijećaj 'ratovanja' je posve drugačiji..Igra se glatko vrti na mojoj konfi (1680x1050) na medium, a grafika je skoro pa kao u Crysisu..Ponašanje oružja je nevjerojatno dobro, i doprinosi nevjerojatnom doživljaju igranja...Najžešći mi je bio detalj kad sam opalio metak iz snajpera ravno u stup zabrane, i lijepo se moglo vidjeti kako se stvara rupa (tj. bljesak na ploči, i onda rupa)...
A još kad upogonim svoj 2.1 sistem, kad se čuju meci koji zvižde oko mene...Igra mi je izmamila osmijeh na lice
Ima jedna vrlo iritantna stvar kod bc2..a to je što svaki put kada hoću igrat moram stavit DPI u windows sedmici na normal tj. 100%, jer inače miš zeza i moram naciljati npr. 5 cm ispod "Start game" u meniju da bi kliknuo na to.mogli bi i to riješit sa nekim patchom
E dal se može ući u multy
U DX11 izgleda ljepše i ide brže nego u ostalim modovima.
U DX11 izgleda ljepše i ide brže nego u ostalim modovima.
Dal možeš ući u igru mislim u multiplayer?
EA Online is currently investigating an outage of the servers that affects a number of EA games. A fix will be done as soon as possible. about 2 hours ago via web
EA Online is currently investigating an outage of the servers that affects a number of EA games. A fix will be done as soon as possible. about 2 hours ago via web
Hvala, a kada je to objavljeno ak možda znaš
a piše ti gore about 2 hours ago
http://twitter.com/OfficialBFBC2
btw stavili su "Fed up of waiting for the server browser in BFBC2 PC?
Check our tips on faster server browsing and get in game sooner" ironije li
a sorry malo sam umoran pa nisam vidio, ma mislim da neće to brzo jer inače bi već riješili problem pozdrav onima koji su još na forumu idem ja u krpe..
ja neznam šta je ovo..do sada je igra normalno radila.onda uđem u igru i odem na resume game za singleplayer, igra se loada i kad bi trebalo počet izbaci me na desktop ?šta bi to moglo bit ?igra je original