Multiplayer jim je puno bolji od tog SP.
Nadam se,jer se vidi da je SP napravljen na brzinu.
Ipak je BF2 usmjeren na MP pa SP-u nije posvecena veca paznja.
Multiplayer jim je puno bolji od tog SP.
Nadam se,jer se vidi da je SP napravljen na brzinu.
Ipak je BF2 usmjeren na MP pa SP-u nije posvecena veca paznja.
ugasi igru, onda pogasi sve programcice kao xfire msn... i onda opet upali igru. meni je upalilo i sad super radi :)
meni se sp sviđa
nije na razini CoD-a ali je vrlo dobar i uz mp igra zgleda jeftine cijene nekak
uff evo i ja dovršio sp, i mogu reć da je dobar. al naravno nema do mp-a, kad ekipica odigra...
uff evo i ja dovršio sp, i mogu reć da je dobar. al naravno nema do mp-a, kad ekipica odigra...
vec si prešo znaci stvarno je kratak?
ahh da, al opet trebalo je vremena, a i nemrem reč da nije bilo zabavno.
najviše očekujem od mp-a, kao i kod svakog bf-a
Za koliko si sati ga presao?
Blago se vama, ja na HD 4670 vrtim mozda low/mid, vise low nego mid :P, na 30-60 fps . . ali su kretnje misem katastrofa, to COD nema, glatko ide mis, a ovde osjetim onaj mrtvi delay, ko u red faction guerrila i slicnim igricama . .
Da bar multi bude bolji sto se tice toga . .
Idemo nekakav klan osnovat
Za koliko si sati ga presao?
neznam točno, igram ga od jutra, cca 12h bilo dok sam počel. uz pauze (nisam u komadu ) eto potrajalo do pol 9
btw gledam baš na xfireu već neki klanovi osvanuli
neznam točno, igram ga od jutra, cca 12h bilo dok sam počel. uz pauze (nisam u komadu ) eto potrajalodo pol 9
S pravom se smijes zvati Gamer!
da znaci 6h
DICE su isto prevaranti kao i IW rekli su izravno da ce biti kampanja duga oko 10h
vise nikad nevjerujem sta devovi kazu i obecavaju
Na kojem ste vi to modu prešli?
uglavnom sp vam je ko spec ops u mw2
zabavan je i dobar al nista posebno ili vrijedno kupnje samo radi toga
uglavnom jako ga je lijepo imati i igrati no ni je to pravo ono za sto se igra kupuje a to je mp
ja nebi nikad kupio igricu zbog dobrog sp, ili koja ima samo sp
Ma ti si car!
Da svako tako misli igri nebi ni bilo .
evo da i ja iznesem svoje doživljaje tijekom igranja singleplayera...igram na medium naravno zbog procesora ali grafika me iznenadila. Iako sam cod fan ovaj singleplayer mi je bolji od MW2 SP. Grafika je realnija, nove puške itd. Znači moram imati org da bi igrao multiplayer...joj joj neznam hoću li moći ali nema veze...dobra igra!!!
dali je vrijedno dat 50 € za neku novu igricu koja ima 6-10 h sp i nema mp, nego dat 50€ za igricu koja ima i sp i mp( a bazirana je na mp) i igrati i imati 1000-e sati igre i zabave s drugim ljudima.
prije nije bo tako dobar internet i skup je bio, i igre su bile samo sp, to je bilo drugo...
dali je vrijedno dat 50 € za neku novu igricu koja ima 6-10 h sp i nema mp, nego dat 50€ za igricu koja ima i sp i mp( a bazirana je na mp) i igrati i imati 1000-e sati igre i zabave s drugim ljudima.
Nemaju sve nove igre 6-10h SP gameplay-a. Koliko znam većina igara koja nema "izražen" MP mod ima poprilično veći broj sati SP-a.
prije nije bo tako dobar internet i skup je bio, i igre su bile samo sp, to je bilo drugo...
a koliko sati ti ljudi potroše da naprave igru? Kako bi se ti osjećao da radiš za đabe?
Hm, imam duplo vise frameova nego npr u Crysisu no igrajuci izgleda 'istrzano'' i djeluje kao da imam 17 FPS a ne 45-60...djeluje li jos kome tako?
Hm, imam duplo vise frameova nego npr u Crysisu no igrajuci izgleda 'istrzano'' i djeluje kao da imam 17 FPS a ne 45-60...djeluje li jos kome tako?
Takodjer.FPS u redu ali kao da nekako trza
izgleda da je netko od trgovaca slao igre van prije 05.03. LoL
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/415388.page
Evo odigrao negdje uru SP-a. I mogu potvrditi da su BC2 i MW2 POTPUNO razlicite igre,barem po SPu sada,no vjerovatno i po MPu.Trebalo mi je oko pola sata da se naviknem na micanje puske,i samo realnost igre.Grafika na pcu na medium settingsima je kao na ps3u(imam vecinom 20fps+,no zacudjujuce ide glatko s time za razliku od nekih drugih igara.A na high nije velika bas razlika.Uglavnom ova igra ima neki novi nacin pristupa FPSu,vrlo realna a zvukovi su predobri.Pocetkom ljeta kupujem igru ako se ne napravi mutliplayer za pirate :)
i evo video koji sam snimio:
meni totalno suprotno.no ja mislim da je takva igra ima kao nekakvo laggy kretanje i trcanje u igri!