E ovako... igram igru na High postavkama, VSync ON, Anti Aliasing 8X. Tokom igranja sam primjetio da u igri nema Anti Aliasinga. On je u Settingsu uključen na 8X no igrajući izgleda kao 1X. Već sam probao i grafičke Drivere promijenit ali ne pomaže ništa. Znate li u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja isto da se nikako naućim kempati...ne kužim kako netko može duže od 15 sec ostati na istom mijest
zasto onda igras sa recon.... :P jesi vidio sto je rush score i to kao napadac :P
E ovako... igram igru na High postavkama, VSync ON, Anti Aliasing 8X. Tokom igranja sam primjetio da u igri nema Anti Aliasinga. On je u Settingsu uključen na 8X no igrajući izgleda kao 1X. Već sam probao i grafičke Drivere promijenit ali ne pomaže ništa. Znate li u čemu je problem?
možda ti je isključen u postavkama grafičke
Zasto mi ispisuje invalid code a sad kupio
Nvm zabunio H i 8 xD
Ako nekog interesira, na direct2drive je BC2 na popustu, za 5$. Link
Stiže isporuka svježih n00bova *Korisnik oštri nož*
Hah, mogao bi navratiti izrokati malo ekipu
Kupio igru sa direct2drive,instalirao,upalim, idem u multiplay i nikako da nadjem server?
Web browser ni Play now ne nalaze nikakve servere.
???
Kupio igru sa direct2drive,instalirao,upalim, idem u multiplay i nikako da nadjem server?
Web browser ni Play now ne nalaze nikakve servere.
???
U server browseru imaš filter options. Stavi maps, regions i modes sve na All (All regions, all maps...). Možeš i dodatno filtrirati: Uključiš npr. Ranked, PunkBuster, Full...
Ako te izbaci odmah prije otvaranja igre reinstaliraj si Punkbuster (...Program Files/.../Battlefield.../__Installer/DISK1/PunkBuster).
da,kasnije sam se sjetio da treba updateati,sad radi.
To ti je isteklo koliko vidim, prije 2-3 tjedna.

Link?
Dobio sam...A gdje će mi stići key, jer ja već imam na Originu BFBC 2 Deluxe Edition. Sad bi ovaj key htio dati frendu.
To sam dobio i već sam "kupio" na Originu odnosno upisao sam promo code i sad šta pošto je meni već aktivirani BFBC 2 na Originu?
Kako koristi oruzja i spectat kita? :(
bump
bump
Pomoc neko!
bump
Kada radiš load-out s određenom klasom odabereš ta oružja i igraš s njima...
Ako ih nema, znači da ti nije specact otključan.
bump
Kada radiš load-out s određenom klasom odabereš ta oružja i igraš s njima...
Ako ih nema, znači da ti nije specact otključan.
Otkljucan je , kad odem na ono my soldier na bc2 pise da iam!
Pa jesi kupio specact kit?
Pa jesi kupio specact kit?
Uzeo sa one sapphire ponude, kao za special member ili sta vec
Jel ima netko pametan za igrati? Sad sam letio cijelu rundu sa blackhawkom i guneri su uspili skupiti 5-6 killova
Javi in-game nick i idemo