Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.207.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mene na BUG-U nikako neide jer triba sastavit 31 metak u lika, snajperon triba 2 metka al sve u svemu izaša san u plusu na kraju dana. Al inače puno teže je igrat ustvari normalno nego u HardCore, HC je realnije ali i lakše (nema spotanja i triba puno manje metaka za ubit nekog).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:11 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nemogu se više logirat.ima netko sličnih problema.nekakav error mi izbacuje.prvi put vidim

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

I mene nest zajebaje login..

(=XII=)SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:20 (Y2K2).
16 godina
Y2K2 kaže...

aj super......nisam jedini{#}

neznam zašto je to sad ali  prijašnjih dana je nekakav lag .sve nešto hebe.možda je povezano

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:21 (Kill Frenzy).
15 godina

izgleda da su serveri pali i ja imam isti problem. usred igre izbaci i eror login.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

nemogu se više logirat.ima netko sličnih problema.nekakav error mi izbacuje.prvi put vidim

Y2K2 kaže...

Ista stvar i kod mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:27 (Arabarran).
16 godina
neaktivan

Kolko se plačete da sve lagga i da se nemrete spojit znači samo da sam odabrao dobar dan za ić u kino a ne rokat :)

Valjda bu sutra ok..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
I što ti znači taj 1.21 K/D s reconom ak nikad u životu nisi vidio mcom ili zastavu.

Pa recon je support klasa koliko ja znam (glupo mi je kada netko igra sa bolt action snajperom i rusha ko assault - nekako ne ide ghillie suit s tim, glupo izgleda), ali ionako spamam okolo sa motion trackerima i spotam puno tako da nisam stopostotni kamper. I K/D mi je bitan utoliko da je barem 1,00 (neka psihološka granica valjda) tako da može ovakav i ostati što se mene tiče. Sada ionako samo expam odnosno grindam.

Meine Ehre heiSSt Treue
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 1:18 (Silence1488).
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Kolko se plačete da sve lagga i da se nemrete spojit znači samo da sam odabrao dobar dan za ić u kino a ne rokat :)

Valjda bu sutra ok..

Ma bilo je okej do jedno 23h. Odtad se neće loginat, barem meni.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina

Evo moj setup za heli, PlayStation 2 joystick.

Ovaj programčić je odličan.

Nezanam jel netko koristio ali uglavnom ti stisneš gum na joysticku i onda ti se stvori i samo ga namjestiš na slici, te potom dodaš bilo koju funkciju, kao npr. miš.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 7:19 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...
ZC_Someone kaže...
I što ti znači taj 1.21 K/D s reconom ak nikad u životu nisi vidio mcom ili zastavu.

Pa recon je support klasa koliko ja znam (glupo mi je kada netko igra sa bolt action snajperom i rusha ko assault - nekako ne ide ghillie suit s tim, glupo izgleda), ali ionako spamam okolo sa motion trackerima i spotam puno tako da nisam stopostotni kamper. I K/D mi je bitan utoliko da je barem 1,00 (neka psihološka granica valjda) tako da može ovakav i ostati što se mene tiče. Sada ionako samo expam odnosno grindam.

Glupo izgleda? Vidjet ćemo kako glupo izgleda kad naletiš na mene prsa u prsa pa dobiješ bolt action u glavu, ili bilo gdje što se toga tiče. To ti je instant laku noć.

Sniper je tako i najkorisniji, usred gužve, baca pingalice i još skida zbuksane protivnike.

17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Glupo izgleda? Vidjet ćemo kako glupo izgleda kad naletiš na mene prsa u prsa pa dobiješ bolt action u glavu, ili bilo gdje što se toga tiče. To ti je instant laku noć.

Sniper je tako i najkorisniji, usred gužve, baca pingalice i još skida zbuksane protivnike.

Istina. Pogotovo kad dođe Oasis conquest. Nema boljeg oružja od snajpera u onim silnim uličicama. Još ak bacaš senzore, igraš kao da imaš wallhack..

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina

Za sniper rush meni je osobno najbolji VSS Vintovka Snayperskaya.

I'm just sayin'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ona je meni ok u squad deathmatchu, ali u rushu i cq prebrzo ostaneš bez metaka da bi mogao dulje poživjeti uz tako često reloadanje. Previše je meta u pitanju.

Sa bolt action često imam 4 shots/5 kills. Ako znaš dobro ciljat (a i posreći ti se malo) bolt action sniperi imaju najbolju iskoristivost metaka. Ni sa jednim drugim oružjem ne možeš postići toliku iskoristivost jednog spremnika. Pumperice su im uz bok, ali si s njima u problemu jer ti protivnik može biti preblizu ili predaleko (ovisno o municiji), a sniperu to ne igra nikakvu ulogu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:23 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra mi lagga ubitačno od noćas.. Je li i kod vas isti problem?

One shot one kill, no cheat just skill :D
15 godina

Meni se crasha, probat jos jednom igrati akda kcui dodjem, ako ne, onda brisi i onda opet instaliranje i patch od 1 vremena :(

Steam: ha.nanas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...
zeleni kaže...

Jedna od najsmjesnijih i najzalosnijih osobina BUG servera je spawn rape dok team gubi. 

Respect za FF on.

Ne, nećemo rapeat, pustit ćemo vas da vi pobijedite da se ne bi slučajno uvrijedili!

Tim si je sam kriv što toliko gubi da ga ovi siluju {#}

Tko se ljuti, uvalim mu kruti ;)  nisam više siguran ko je ovu izmislio, al dobra je

Tim je kriv sto sam gubi ? Krivi su dobri igraci sto se nagomilaju na jednu stranu i onda rejpaju. Ti rejpaj i uvaljuj kruti koliko ti god mila volja, meni je veci gust unistiti mcom sa 5 ticketa razlike. 

Suplja rasprava, samo me za jezik povuce frajer sto je bejs rejpo da bi dobio insigniu sa C4, vjerovanto oruzije s kojim se moze najlakse do platine doci.

Danas kada postajem pionir ...
15 godina
dreammaker kaže...

Ma jeste,meni je tako doduše ima več par dana

dejanceeeeeeeeee
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

I meni isto.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
17 godina
Vash kaže...

Ona je meni ok u squad deathmatchu, ali u rushu i cq prebrzo ostaneš bez metaka da bi mogao dulje poživjeti uz tako često reloadanje. Previše je meta u pitanju.

Sa bolt action često imam 4 shots/5 kills. Ako znaš dobro ciljat (a i posreći ti se malo) bolt action sniperi imaju najbolju iskoristivost metaka. Ni sa jednim drugim oružjem ne možeš postići toliku iskoristivost jednog spremnika. Pumperice su im uz bok, ali si s njima u problemu jer ti protivnik može biti preblizu ili predaleko (ovisno o municiji), a sniperu to ne igra nikakvu ulogu.

Sto se snajperskaje tice uzmes ekstra municiju mjesto 12x snajpera, i magnum ammo naravno. Tada imas oko 110 metaka + ono u magazinu. Mozes bez problema 15ak ljudi ubiti, dok se neki assault ne smiluje i baci ti kutiju sa municijom :)

Danas kada postajem pionir ...
15 godina
neaktivan

Nisam mislio na količinu municije, nego na to što ćeš sa jednim clipom ubit 1 do 2 protivnika, a onda ćeš morati reloadati. U sqdm akcija nema neki određeni smjer, možeš se sakriti i u miru reloadati, ili se barem kretati okolo. Dok rushaš nemaš tu privilegiju. Svi jure prema mcomu, prostora za predah je jako malo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma jedina ruska puška koja valja je SVU - tiha i precizna te najvažnije poluatomatska tako da nema bježanja u zaklon {#}. VSS je stvarno neprecizna, ali sa Red Dot ili 4X scope na nekakav medium range se može podnijeti; a što je najbolje ta puška u stvarnosti probija kevlar na 400 metara, a tu ne možeš ništa pogoditi preko 200... Još kad bi ovu zvijer stavili u BF3, uf bilo bi rokanja - poluatomatska, prigušena i .50 BMG {#}

Meine Ehre heiSSt Treue
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 16:33 (Silence1488).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@zeleni:
Tom istom logikom se može reći da su krivi loši igrači jer svi dođu u jedan tim i dozvoljavaju si da budu rejpani.

Ljepo na server staviti ograničenje da smiju igrati samo 41-50 level. Pa da vidiš kakav će biti balans i epske borbe. Samo tko će ga onda napuniti.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
@zeleni:

Ljepo na server staviti ograničenje da smiju igrati samo 41-50 level. Pa da vidiš kakav će biti balans i epske borbe. Samo tko će ga onda napuniti.

Pa ne treba biti level 41-50. Dovoljno je da je dosta ljudi sa levelom 20 ili preko, i eto epskog krkljanca. Više manje svi preko 20 levela znaju što rade. Postoje serveri za njubove, na kojima sam se i ja praksao, pa nema razloga da se ekipa prvo ne uhoda tamo.

Btw, ja iskreno i iznad duše mrzim popuste na igre.

16 godina
ZC_Someone kaže...
@zeleni:
Tom istom logikom se može reći da su krivi loši igrači jer svi dođu u jedan tim i dozvoljavaju si da budu rejpani.

sto se mene tice nemora bit 41-50 ogranicenje,nego ajmo rec od 25 pa na dalje..

s 25 lvlom,ljudi znaju igrat,sta se smije sta nesmije,a ne ko neki kad dodju na server pa pitaju,a sta mi znaci ovo a kako ono(nemojte me krivo shvatit,svi smo mi bili u toj situaciji,osim dannyja,ali nije da se ne mogu naci videi/tutoriali na jutubu,pa i sam forum je tu....a ne u ingame dok se igra)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan

Kakvo limitiranje servera za levele, kaj vam je. Nek si ljudi igraju.

Kad smo svi gore uvijek se izmješamo i rokamo, rijetko kada se dogodi da smo svi baš na jednoj strani.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xD Ja sam to onako više iz šale napisao, da istaknem da je teško balansirati timove. Kad neki ozbiljno o tome pomislili.

Sad ne baš zanima kako bi izgledala partija s 32 igrača koji su svi level 50.
16 godina
ZC_Someone kaže...
xD Ja sam to onako više iz šale napisao, da istaknem da je teško balansirati timove. Kad neki ozbiljno o tome pomislili.

Sad ne baš zanima kako bi izgledala partija s 32 igrača koji su svi level 50.

lol

da,pa pricali smo nes prek venta nas par o tome,ali znamo da sanse za realizaciju toga su jednake nuli,sto je uredu ali opet,bas se covjek zapita(sad kak i ti) kak bi izgledala partija di bi svi radili svoje

nije da ih nema ali su toliko rijetke da se vise i ne sjecam xD

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 18:26 (lollik91).
15 godina
neaktivan

Pozdrav momci! Primila me želja za igranjem opet pa me zanima da li je moguće igrat bez ovog expansiona? Ispričavam se ako je već negdje spomenuto..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Pozdrav momci! Primila me želja za igranjem opet pa me zanima da li je moguće igrat bez ovog expansiona? Ispričavam se ako je već negdje spomenuto..

Naravno da je moguće!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice